is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Για την ψιλη μιλαμε που ως συνηθως καθεται μετα την ιπποκρατους;;;;
h νταρντανα ελληνιδα με τα κοκκινα γυαλια?
Για την ψιλη μιλαμε που ως συνηθως καθεται μετα την ιπποκρατους;;;;
οικογενιακη επιχειρηση δηλαδη τυπεΗ Σοφία βουλγάρα με τον αδελφό της ως νταβάς
ε βέβαια, πάντα τέτοιαοικογενιακη επιχειρηση δηλαδη τυπε
ειχα γραψει πριν καιρο για μια μαυριδερη βουλγαρα που εκανε πιατσα και 2 μετρα πιο περα ηταν ο αντρας της που κρατουσε το μωρο τυπεε βέβαια, πάντα τέτοια
Ίσως εννοείς άλλη δικέ μου. Αυτή η Σοφία είναι με έναν που σέρνεται μαζί της και έχει φάτσα καρμπόν μ΄αυτήν. Μου είχε πει όμως τη πρώτη φορά που τη πήρα ότι έχει παιδί και να την "βοηθήσω". Όμως δεν την έχω δει ποτέ με παιδάκι εκεί, πάντα με τον νταβά παέι, μπρος αυτή και πίσω σέρνεται αυτόςειχα γραψει πριν καιρο για μια μαυριδερη βουλγαρα που εκανε πιατσα και 2 μετρα πιο περα ηταν ο αντρας της που κρατουσε το μωρο τυπε
αλλη λεω ρε τυπεΊσως εννοείς άλλη δικέ μου. Αυτή η Σοφία είναι με έναν που σέρνεται μαζί της και έχει φάτσα καρμπόν μ΄αυτήν. Μου είχε πει όμως τη πρώτη φορά που τη πήρα ότι έχει παιδί και να την "βοηθήσω". Όμως δεν την έχω δει ποτέ με παιδάκι εκεί, πάντα με τον νταβά παέι, μπρος αυτή και πίσω σέρνεται αυτός
γάμα τααλλη λεω ρε τυπε
εννοω οτι υπαρχουν πολλες οικογενειακες επιχειρησεις εκει
αστα να πανε μια χουφτα καρβουνα ολοιαλλη λεω ρε τυπε
εννοω οτι υπαρχουν πολλες οικογενειακες επιχειρησεις εκει
Σημερα ηταν κανονικα στο ποστο της...Κλασσικα σορτσακι και πεταχτη κωλλαρα και μπουταρες στη φορα...η γνωστη κολαρα απο τα joys επεστρεψε;;
φιλε εισαι πολυ τυχερος που βρηκες αξιολογες γκομενες στο τριγωνο!εγω ψαχνω εδω και δυο εβδομαδες να βρω κατι αξιολογο.δωσε αν μπορεις πληροφοριες για των σωματοτυπο αυτων που ανεφερες!Σήμερα από τις 13-14:00 αραχτός στο καφενείο Βερανζέρου/Σωκράτους παρέα με τρεις πουτάνες ρουμάνες, (η μία ονόματι Άννα, ξανθιά με μαύρες ανταύγειες, κοντή με αγριεμένη φάτσα αλλά προς το όμορφο και με έψηνε για να την σπρώξω. Παίρνει 30 και όλα με λάστιχο), τεμπέλιαζα και παρατηρούσα τη κίνηση. Οι ίδιες και οι ίδιες. Η Σοφία βουλγάρα με τον αδελφό της ως νταβάς την οποία έχω πάρει 2-3 φορές Παίρνει 20 + 5 ξενοδ. Γλύψημο τ΄αρχίδια μέχρι να μουλιάσουν συμπεριλαμβανομένου χυσίματος στο στόμα και πρόσωπο. Μία άλλη Άννα νομίζω βουλγάρα με μαύρο μίνι ολόσωμο και τατουαζ στα μπούτια. Είναι ωραίο μουνί με μακριά μαύρα μαλλιά, λευκόδερμη και ψηλόλιγνη. Παίρνει 20 + 10 ο γαμηστρώνας. Όλα με λάστιχο. Είχε και κάτι άλλα σκουπίδια αλλά δεν ασχολήθηκα καθόλου. Υποψήφια για ξεπάτωμα είναι η Άννα που ανέφερα. Ξέρει κανείς κάτι για απόδοση να μου πει;
Τώρα για αξιόλογες γκόμενες εκεί λίγο δύσκολο πια. Παλαιότερα υπήρχαν περισσότερες επιλογές. Λοιπόν, στο θέμα. Η Σοφία (όχι γύφτισσα)είναι μία αρκετά αδύνατη, άβυζη με ωραίο όμως κωλαράκι και συμπαθητικό πρόσωπο (πάντα για την περιοχή). Είναι λευκόδερμη με μαύρα μακριά μαλλιά, συνήθως δεμένα αλογoουρά και έχει ύψος 1,65 περίπου. Χαρακτηριστικό είναι ότι πάντα σέρνεται μαζί της σαν τη σκιά ο πανομοιότυπος μ΄ αυτήν νταβάς της. Για υπηρεσίες έγραψα ήδη, αλλά να πω επιπλέον ότι κάθεται στο δωμάτιο κανένα μισάωρο για 20 εβραίους.φιλε εισαι πολυ τυχερος που βρηκες αξιολογες γκομενες στο τριγωνο!εγω ψαχνω εδω και δυο εβδομαδες να βρω κατι αξιολογο.δωσε αν μπορεις πληροφοριες για των σωματοτυπο αυτων που ανεφερες!
Πρέπει να είναι αυτή που αανέφερα παρά πάνω, Άννα από ρουμανία. Με έψηνε χθες στο καφενείο που καθόταν δίπλα μου για να τη πηδήξω με 30 ευρώ. Καλό μουνάκι φένεται. Το σκέφθηκα εχθές να πάω να δοκιμάσω αλλά το ανέβαλα.Ενα ξανθό κοντοπούτανο που συχνάζει στο cafe van στην γωνία στην χαλκοκονδύλη που φοράρει συνήθως φούστα μίνι με ωραίο πρόσωπο το έχει φορτώσει κανείς αξίζει
σωματοτυπος?αδυνατη παχουλη?Πρέπει να είναι αυτή που αανέφερα παρά πάνω, Άννα από ρουμανία. Με έψηνε χθες στο καφενείο που καθόταν δίπλα μου για να τη πηδήξω με 30 ευρώ. Καλό μουνάκι φένεται. Το σκέφθηκα εχθές να πάω να δοκιμάσω αλλά το ανέβαλα.
Αδύνατη είναι με ύψος όχι πάνω από 1,60 με ξανθά και μαύρες ανταύγειες μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια και της λείπει και ένα δόντι στα πλάγια αριστερά. Έχει λίγο αγριόφατσα αλλά όχι άσχημη. Είναι με μία άλλη φίλη της τάπα και μία γριά ακόμη και σουλατσάρουν ή στη Γ΄Σεπτεμρίου εκεί που είναι οι στάσεις ή κάτω στο καφενείο που ανέφερα (joy). Πρέπει να δοκιμαστεί. Μαστουρωμένη δεν ήταν.σωματοτυπος?αδυνατη παχουλη?
Αδύνατη είναι με ύψος όχι πάνω από 1,60 με ξανθά και μαύρες ανταύγειες μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια και της λείπει και ένα δόντι στα πλάγια αριστερά. Έχει λίγο αγριόφατσα αλλά όχι άσχημη. Είναι με μία άλλη φίλη της τάπα και μία γριά ακόμη και σουλατσάρουν ή στη Γ΄Σεπτεμρίου εκεί που είναι οι στάσεις ή κάτω στο καφενείο που ανέφερα (joy). Πρέπει να δοκιμαστεί. Μαστουρωμένη δεν ήταν.