Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
πολυ ησυχια επεσε!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

...μετα απο ενα γρηγορο περασμα εχθες κατα τις 9 το βραδυ διαπιστωσα ποσο εχει ερημωσει η πιατσα ,η μονη που ειδα ηταν η γνωστη ξερακιανη  βουλγαρα με το αγοριστικο κουρεμα στη σταση της λαυριου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...μετα απο ενα γρηγορο περασμα εχθες κατα τις 9 το βραδυ διαπιστωσα ποσο εχει ερημωσει η πιατσα ,η μονη που ειδα ηταν η γνωστη ξερακιανη  βουλγαρα με το αγοριστικο κουρεμα στη σταση της λαυριου...
αυτη ολη μερα στο ιδιο σημειο ειναι τυπε
πρεπει να κοιμαται εκει :S

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΟ.ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΗΜΙΑ ΟΥΤΕ ΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ!ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ :police: :police: :police: :police: ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ .ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ......... >:( >:( >:(

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΟ.ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΗΜΙΑ ΟΥΤΕ ΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ!ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ :police: :police: :police: :police: ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ .ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ......... >:( >:( >:(

απο σατωβριανδου περασες :think:

εκει εχει κινηση τελευταια :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η γνωστη κολαρα απο τα joys επεστρεψε;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Για Σολωνος λες?
Γιατι εντοπιστηκε ΣΚ..

Έλα ρε! Πολύ με καβλώνει αυτή η γυναίκα αλλά αφ' ενός έχω διαβάσει ότι είναι ξεπέτα, αφ' ετέρου ότι έχει μια τεράστια ουλή στην κοιλιά και δεν την έχω πάρει ποτέ...

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Έλα ρε! Πολύ με καβλώνει αυτή η γυναίκα αλλά αφ' ενός έχω διαβάσει ότι είναι ξεπέτα, αφ' ετέρου ότι έχει μια τεράστια ουλή στην κοιλιά και δεν την έχω πάρει ποτέ...

Για την ψιλη μιλαμε που ως συνηθως καθεται μετα την ιπποκρατους;;;;

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...εχουν σφιξει οι κωλοι φαινεται ,αληθεια τις σκατοφατσες που στεκονται στις γωνιες και μιλουν στα κινητα πως γινεται να μη τις μαζευουν ...?

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
...εχουν σφιξει οι κωλοι φαινεται ,αληθεια τις σκατοφατσες που στεκονται στις γωνιες και μιλουν στα κινητα πως γινεται να μη τις μαζευουν ...?
την δευτερα το βραδυ γυρω στις 11 και μιση ανεβαινω σατομβριανου ερημια και ο χαρος πριν βγω 3 σεπτεμβριου εκει πριν το φαναρι σε ενα καφενειο που εισαι σαν στοα κατι τελειωμενοι καθονταν εξω με μια μπυρα στο χερι,στριβω 3 σεπτεμβριου τιποτα αδεια τα πεζοδρομια ουτε ψυχη μονο κατι σκουπιδιαριδες καθαριζαν.τι εγινε που εξαφανιστικαν μηπως αλλαξαν στεκι

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.207
Πόντοι
1.106
την δευτερα το βραδυ γυρω στις 11 και μιση ανεβαινω σατομβριανου ερημια και ο χαρος πριν βγω 3 σεπτεμβριου εκει πριν το φαναρι σε ενα καφενειο που εισαι σαν στοα κατι τελειωμενοι καθονταν εξω με μια μπυρα στο χερι,στριβω 3 σεπτεμβριου τιποτα αδεια τα πεζοδρομια ουτε ψυχη μονο κατι σκουπιδιαριδες καθαριζαν.τι εγινε που εξαφανιστικαν μηπως αλλαξαν στεκι

το ριξαν κι οι σκουπιδιαριδες στην πιατσα?  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom