Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
τυπε η παρεα με την μικρη εχει ευρυνει κοινωνικες σου συναναστροφες :grin:
το χεις σκισει  :fuck1: Χανιωτη?  :grin:

δεν την εχω παρει ειμαστε φιλαρακια εχουμε κανει παρεακι ειναι πολυ καλο παιδι :grin:

τυπε ετσι ειναι ας ειναι καλα η μικρη με εχει βοηθησει πολυ δεν λεω :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
μηπως ξερει κανείς που βρίσκεται το Ellysium?
Αριστοτελους 3 στο φαναρι καπποδιστριου-αριστοτελους στο αριστερο σου χερι www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189400-d483092-Reviews-BEST_WESTERN_Elysium_Hotel-Athens_Attica.html]http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189400-d483092-Reviews-BEST_WESTERN_Elysium_Hotel-Athens_Attica.html[/url]

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στη γαλλια στα ιλισια παιδεια  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γιατι μιλαμε για διαφορετικη κοπελα. εσυ αναφερεσαι στην Μιμα και εγω σ' αυτην με την κωλαρα που πιατσαρει στο Joys.  με λιγα λογια εχουμε και οι δυο δικιο ...οεο ... απιστευτο αλλα συμβαινει και αυτο...
η κολαρα στα τζους για μενα αξιζει θα της τον εχουνε κανει τουλουμι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Την ομορφη καλημερα μου,επειδη δεν ειχα υπνο βγηκα για τα κλασικα ποτακια μου,πορνοεξορμωντας ομως...και ξεκινω,
Πριν κανα μισαωρο..καπποδιστριου εξω απο λιτο μαυρακι μετριο περιμενε...καππ-αριστοτελους αλλο ενα πιτσιρικι μαυρακι αξιογαμητο αρκετα...αλλα χασμουριοτανε προκλητικα....,εξω απο ελλυσιουμ μια με καστανα σχετικα αφρατουλα..με αλλη μια με κοντη μαυρη φουστα...και ενα ζακι και αυτο στα μαυρα.Αριστοτελους φαναρι(απεναντι απο το περιπτερο) 2 ζακια..και ενα  ψιλο αδυνατο με  ασπρα ρουχα παραπολυ κοντη φουστα...πλησιασε παραθυρο μου λεει παμε σηκωνοντας το φουστακι και βλεποντας το μουνακι της....ζακι και αυτο,αλλα οχι τελειωμενο...,διασχιζοντας σωκρατους ενα τραβελι...δεν το πολυθυμαμε να το εχω ξαναδει, και 3 γνωστες επισημες με πτυχιο ΚΕΕΛΠΝΟ ανεμενανε επι πεζοδρομιου για :fuck1: :headbang: ,.
Τα σεβη μου.
τι αναφερεις τα ζακια;;

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
οχι τυπε υπαρχει ελλειψη σε αυτο το θεμα :S
να σε ρωτησω εκει κοντα στο τμημα της ομονοιας απο την απεναντι πλευρα της Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ υπαρχει δεν θυμαμαι ποιο ενα καφε...που αρζουν 2-3 τα πρωινα...αξιζει καποια??ειχα δει μια προς gilf ξανθια κοτσο μαλλι..αν σου λεει κατι..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τιποτα νεκρα παρακμιακες

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.