soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
το χεις σκισει Χανιωτη?Mήπως ήταν με καστανά μαλλιά πιασμένα κότσο
το χεις σκισει Χανιωτη?Mήπως ήταν με καστανά μαλλιά πιασμένα κότσο
τυπε η παρεα με την μικρη εχει ευρυνει κοινωνικες σου συναναστροφες
τυπε η παρεα με την μικρη εχει ευρυνει κοινωνικες σου συναναστροφες
το χεις σκισει Χανιωτη?
Αριστοτελους 3 στο φαναρι καπποδιστριου-αριστοτελους στο αριστερο σου χερι www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189400-d483092-Reviews-BEST_WESTERN_Elysium_Hotel-Athens_Attica.html]http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189400-d483092-Reviews-BEST_WESTERN_Elysium_Hotel-Athens_Attica.html[/url]μηπως ξερει κανείς που βρίσκεται το Ellysium?
Αριστοτελους 3 στο φαναρι καπποδιστριου-αριστοτελους στο αριστερο σου χερι http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189400-d483092-Reviews-BEST_WESTERN_Elysium_Hotel-Athens_Attica.html][http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189400-d483092-Reviews-BEST_WESTERN_Elysium_Hotel-Athens_Attica.html[/url]
η κολαρα στα τζους για μενα αξιζει θα της τον εχουνε κανει τουλουμιγιατι μιλαμε για διαφορετικη κοπελα. εσυ αναφερεσαι στην Μιμα και εγω σ' αυτην με την κωλαρα που πιατσαρει στο Joys. με λιγα λογια εχουμε και οι δυο δικιο ...οεο ... απιστευτο αλλα συμβαινει και αυτο...
τι αναφερεις τα ζακια;;Την ομορφη καλημερα μου,επειδη δεν ειχα υπνο βγηκα για τα κλασικα ποτακια μου,πορνοεξορμωντας ομως...και ξεκινω,
Πριν κανα μισαωρο..καπποδιστριου εξω απο λιτο μαυρακι μετριο περιμενε...καππ-αριστοτελους αλλο ενα πιτσιρικι μαυρακι αξιογαμητο αρκετα...αλλα χασμουριοτανε προκλητικα....,εξω απο ελλυσιουμ μια με καστανα σχετικα αφρατουλα..με αλλη μια με κοντη μαυρη φουστα...και ενα ζακι και αυτο στα μαυρα.Αριστοτελους φαναρι(απεναντι απο το περιπτερο) 2 ζακια..και ενα ψιλο αδυνατο με ασπρα ρουχα παραπολυ κοντη φουστα...πλησιασε παραθυρο μου λεει παμε σηκωνοντας το φουστακι και βλεποντας το μουνακι της....ζακι και αυτο,αλλα οχι τελειωμενο...,διασχιζοντας σωκρατους ενα τραβελι...δεν το πολυθυμαμε να το εχω ξαναδει, και 3 γνωστες επισημες με πτυχιο ΚΕΕΛΠΝΟ ανεμενανε επι πεζοδρομιου για ,.
Τα σεβη μου.
ε πως...,αφου υπαρχει και αυτη η κατηγορια πουτανοπιατσοβιων....κασκαντεριτζιδων εξτρεμιστων......... που αναμενουν ενημερωση..τι αναφερεις τα ζακια;;
εχουν ζητηση τυπετι αναφερεις τα ζακια;;
καλησπερα μαγγες..εκτος απο τη γιουγκη παιζει καμια ασιατισσα καλη??εχουν ζητηση τυπε
οχι τυπε υπαρχει ελλειψη σε αυτο το θεμα :Sκαλησπερα μαγγες..εκτος απο τη γιουγκη παιζει καμια ασιατισσα καλη??
να σε ρωτησω εκει κοντα στο τμημα της ομονοιας απο την απεναντι πλευρα της Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ υπαρχει δεν θυμαμαι ποιο ενα καφε...που αρζουν 2-3 τα πρωινα...αξιζει καποια??ειχα δει μια προς gilf ξανθια κοτσο μαλλι..αν σου λεει κατι..οχι τυπε υπαρχει ελλειψη σε αυτο το θεμα :S
και να ταν το μονοοχι τυπε υπαρχει ελλειψη σε αυτο το θεμα :S
τυπε πρεπει να ερθει καμια νεα φουρνια απο κιτρινιαρες :Sκαι να ταν το μονο
η γιουγκη σε ποιο σημειο ακριβως ειναι καθε φορα??γιατι ισως αυριο την φορτωσω..και τι ωρες περιπου ειναι εκει??τυπε πρεπει να ερθει καμια νεα φουρνια απο κιτρινιαρες :S
οχι ρε μακριατυπε πρεπει να ερθει καμια νεα φουρνια απο κιτρινιαρες :S
αυτο το ειδος εχει ελλειψη τυπεοχι ρε μακρια