Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ
Εχθες ειπα για πρωτη φορα να δοκιμασω μασαζερι,οποτε παω στην στουρναρη 63,ψαχνω για κουδουνι,ολο δικηγοροι ηταν,τεσπα βγαινει καποιος οποτε μπαινω μεσα και ανεβαινω στον 3ο,χτυπαω,μου ανοιγει μιλφ κοκκινομαλλα και μου λεειπεραστε αργοτερα γιατι ειμαστε φουλ τωρα
τεσπα φευγω,κανω μια βολτα 3 σεπτεμβριου και περιξ και στην σατωβριανου,βρισκεται λουλουδακι,γυρω στα 20 ξανθο,σγουρομαλλικο μια κουκλιτσα,παω να περασω απεναντι να της μιλησω,με προσπερναει ενας και παει κατευθειαν πανω της,μπλα-μπλα και κατευθειαν για ξενοδοχειο
τιποτε αλλο δεν επαιζε,ειχε και ψωφοκρυο,αλλη διευθυση μασαζει δεν ειχα κρατησει οποτε εμεινα με το
στο χερι...σημερα το μεσημερι παω παλι μια βολτα,μασαζερι δεν ηθελα,λογω χρονου.Κανω μια βολτα,τιποτα αξιολογο και λεω να παρω την τατιανα ενα τηλ.-δεν μπορω καλε μου σημερα,αυριο αν θελεις...
οποτε λεω να φυγω και περνωντας απο 3σεπτεμβριου βλεπω στο δρομο ΤΟ ΜΟΥΝΙ
Αν εχετε δει ποτε την ορνελα μουτι στα νιατα της,εεεε ακομα καλυτερη χωρις υπερβολη
η γκομενα παει προς την σταση,και ο κοσμος γυρω της οπου περναει κανει κυκλο και γυριζει να την κοιταξει,αντρες γυναικες.το μωρο ψηλο μελαχροινο,με μπαλκονια,αυλεςκαι ακαλυπτους,φοραει μαυρο εφαρμοστο κολλανκαι ειναι θανατηφορο.μιλαει στο κινητο και σκεφτομαι,αν αυτη κανει πιατσα,την παιρνω,οσο και να μου ζητησει,απο την αλλη παλι σκεφτομαι δεν μπορει τετοιο θεομουνο να βρισκεται εδω
τεσπα η γκομενα παει και καθεται στην σταση και οκοσμος γυρω εχει χαζεψει.αν κανεις περασε απο εκει γυρω στη 1.30 με 2.00,ας μας πει
τεσπα μετα την θεα που να πας...τηνεκανα και εγω...NEXT TIME BETTER LUCK..