psilosmixalhs@in.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στο τμημα οταν της πιανουν οι αστινομικοι της πιδανε.
...εχθες μεσημερι εξω απο το -κλειστο πλεον- "ξου βου" εκδιδοταν μιλφ ιεροδουλος ,μαλλον ανατολικης προελευσης καθισμενη σε καφασι οπως τον παλιο καλο καιρο ,καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε...
...ειναι τα αρχικα απο το παλιο μπουρδελοξενοδοχειο "ξενοδοχειον βασιλικον" που βρισκεται πισω απο το παλιο δημαρχειο στη σωκρατους ,η ταμπελα διπλα στην πορτα χαριν συντομιας ειχε μονο τα αρχικα "ξ. β." ,ειναι κατι σαν το μελος του bou. com "pz 89" που ολοι τον ελεγαν παπαζολη ...τι εστι ξου - βου? ...
την θυμαμαι αυτην εκδιδοταν στην πλατεια λαυριου παλια στο joys ποιο περα σε μια φαση ερχοταν ενα αλλο πρεζονακι και της βαρουσε ενεσεις στο ποδι αθλια κατασταση
http://[URL unfurl="true"]www.aixmi.gr/wp-content/themes/aixmi2/timthumb.php?src=http://www.aixmi.gr/wp-content/uploads/2011/12/drugscvvb.jpg&h=260&w=660&zc=1&q=100[/img[/URL]]
[/quote]Απαραδεχτο ,πως την αφησαν;;Ξερετε ποσοι μποροι να την πηδηξουν ακαποτα;;ΑΙΣΧΟς!!!
... παιδες αυτην εδω την εχει παρει κανεις σας...?
... παιδες αυτην εδω την εχει παρει κανεις σας...?
ω ρε μανα μου μια γκομεναρα παω αμεσως να το φορτωσω
Στην αρχή μου κόλησε μια τρισάθλια πρεζόφατσα, μελαχροινή με αγορίστικο μαλί, δεν συγκράτησα το όνομά της, και το χειρότερο της έλειπαν κάποια μπροστινά δόντια εκ των οποίων το πρώτο ήταν μυτερό σαν κυνόδοντας, σε στυλ φόβος μη σου σκίσει το προφυλακτικό. Θεώρησε σωστό να με ενημερώσει ότι είναι από τη Λάρισσα και όταν της ζήτησα χαρτιά ότι δεν έχει aids για να την ξεφορτωθώ, συνέχισε να με ακολουθάει και να μου ζητάει να τη φιλέψω τουλάχιστον μια τυρόπιτα.
Που την βρηκες την φοτο τυπε μου ;;Ψαχνο αλλα δεν την βρισκοΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ) ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕXOYN AIDS ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ! ΠΡΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΩΘΕΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ KAI ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ !!! ΜΑΚΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΟΣΩΜΗ ΚΑΠΟΤΑ !!!
Καλησπέρα!!!Γνωρίζετε αν υπάρχουν πιάτσες στα Β.Π ???Και αν ναι πού???
γιατι μπορειτε και εσεις να γαμησετε?
δεν εχει τυπεΚαλησπέρα!!!Γνωρίζετε αν υπάρχουν πιάτσες στα Β.Π ???Και αν ναι πού???
ο φιλος χανιωτης ειδικος στα πρεζακια εχει οτι πληροφορια ζητησετε !!!εχει δηλώσει όνομα Krasimira Marinova