You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Καλά ρε Μποκολε δεν σου έκανε εντύπωση ότι σου είπε ότι οι κοπέλες είναι άρρωστες και σου έκανε εντύπωση πως σου έκανε έλεγχο.
ε καλα και οι πετρες το ξερουν αυτο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Μου έκανε εντύπωση το όλο σκηνικό, γιατί πρώτη φορά μου κάνουν έλεγχο, αυτή την ώρα και σε αυτή την περιοχή. Το ότι υπάρχουν πολλές άρρωστες, επίσης είναι πασίγνωστο. Ακόμα όποιος έχει λίγη λογική, ξέρει ότι σε όλα τα ξενοδοχεία πηγαίνουν άρρωστες και μάλιστα ο κανόνας είναι να έχουν κάποιο μικρόβιο και να μην είναι υγιείς, αν κάνουν αυτή τη δουλειά. Γι αυτό το λόγο ρώτησα αν έχει συμβεί και σε άλλους, γιατί η όλη φάση μάλλον σαν να ήθελε να με απωθήσει να ξανακατεύω στην πουτανόπιατσα μου φάνηκε.Καλά ρε Μποκολε δεν σου έκανε εντύπωση ότι σου είπε ότι οι κοπέλες είναι άρρωστες και σου έκανε εντύπωση πως σου έκανε έλεγχο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ολες τις ωρες κανουν μαζευτικη οι μπατσοι εκει σιγαΣυναγωνιστές της καύλας, σας χαιρετώ.
Χτες, για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια πορνοεξορμήσεων, βγαίνω από το ξενοδοχείο και βρίσκω 5 – 6 αστυνόμους να έχουν μαζέψει κόσμο (άντρες και γυναίκες) στη γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου και μου ζήτησαν ταυτότητα. Ένας από αυτούς με πήρε πιοπάνω, έλεγξε ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, με ρώτησε τόπο κατοικίας, δεν μπορώ να πω ήταν ευγενικός. Στη συνέχεια με ρώτησε αν βγήκα από το ξενοδοχείο, δεν το αρνήθηκα και με πληροφόρησε ότι εκεί υπάρχουν πάρα πολλές άρωστες. Τον ευχαρίστησα για την πληροφόρηση και έφυγα. Ξέρει κάποιος αν έχει δοθεί οδηγία να παρενοχλούν τους πιατσόβιους ή ήταν κάτι τυχαίο?
αλλα οντως περιεργο που σου ζητησαν ταυτοτητα
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
αμα σας πανε μεσα μαγκες γαμισε τα..ουτε νερο δεν κερνανε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αμα σας πανε μεσα μαγκες γαμισε τα..ουτε νερο δεν κερνανε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει πεσει πολυ το επιπεδο
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ε καλα και οι πετρες το ξερουν αυτο
φιλαρακι τωρα νεκρα παντου ραντεβου απο σεπτεμβρηΠερασμα απο το τριγωνο κατα τις 0:20,εφτασα εγκαιρα για να δω απο αποσταση 100m τις 3 τελευταιες μαυρουλες να φευγουν :'( .Μαλλον θα ηταν τιποτα καρουμπαλα.Κατα τα αλλα νεκρα
Γαμησετα και αφησε τα αν περιμενουμε απο Σεπτεμβρηφιλαρακι τωρα νεκρα παντου ραντεβου απο σεπτεμβρη
συχναζω αρκετα τριγωνο αμα θες ρωτα τιποταΓαμησετα και αφησε τα αν περιμενουμε απο Σεπτεμβρη
Σε ευχαριστω SSGT-i θα σε εχω στα υποψιν μου.Να παρω μια μαυρουλα ηθελα γιατι μου εχουν λειψει.Μερικες εχουν κατι κωλαρες .Αλλα δεν εκατσε δυστυχωςσυχναζω αρκετα τριγωνο αμα θες ρωτα τιποτα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495