Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο φιλος χανιωτης ειδικος στα πρεζακια εχει οτι πληροφορια ζητησετε !!!  :grin:
ειναι ο κλαδος του  :cheesy:
δεν υπαρχει πρεζου που να μην την ξερει τυπε
ειδικα αυτες που ειναι οροθετικες
ειναι η αδυναμια του  :grin:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τις ποιο πολλες τις ξερω αλλα μια ειναι η αδυναμια μου :grin:
Τυπε μου πας με πρεζουδες και οροθετικες με δυπλη καποτα δηλαδη δεν φοβασε;;Κανουν καλο σερβις;;Δηλαδη αυτη την μαρινοβα που ειναι παλυ ελευθερη την γαμας;;

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε μου πας με πρεζουδες και οροθετικες με δυπλη καποτα δηλαδη δεν φοβασε;;Κανουν καλο σερβις;;Δηλαδη αυτη την μαρινοβα που ειναι παλυ ελευθερη την γαμας;;

στην ομόνοια δέν έχει μόνο πρεζούδες φίλε μου :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
o φιλος χανιωτης ειναι παντα μαχιμος δεν εχει τετοια κωληματα μπαινει κατευθειας στον αγωνα χωρις να σκεφτεται τις οποιοδιποτε μετα συνεπειες !

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εαν δεν ηταν πρεζου και οροθετικη, θα ειχα ηδη γυρισει τσοντα μαζι της !  :cum:

Edward Elric xxiii

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
0
το περασμένο βράδυ εθεαθει στην πλ σολωνος ψηλη αδυνατη μελαχρινη νεαρη, (καλη περιπτωση για τα γουστα μου...) την ξερει καποιος ? εμφανιζεται συχνα εκει?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
εμαθα οτι κυκλοφορει μια πιατσοβια η οποια ειναι εγγυος..οσοι ανωμαλιαρηδες και λατρεις του ειδους ας πανε να μας πουν πληροφοριες :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Μερικες φορες οταν βρισκομαι εις τις πουτανοπιατσες των Αθηνων εχω περιεργα και ανωμαλα γουστα!!!

URL]]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Συναγωνιστές της καύλας, σας χαιρετώ.
Χτες, για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια πορνοεξορμήσεων, βγαίνω από το ξενοδοχείο και βρίσκω 5 – 6 αστυνόμους να έχουν μαζέψει κόσμο (άντρες και γυναίκες) στη γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου και μου ζήτησαν ταυτότητα. Ένας από αυτούς με πήρε πιοπάνω, έλεγξε ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, με ρώτησε τόπο κατοικίας, δεν μπορώ να πω ήταν ευγενικός. Στη συνέχεια με ρώτησε αν βγήκα από το ξενοδοχείο, δεν το αρνήθηκα και με πληροφόρησε ότι εκεί υπάρχουν πάρα πολλές άρωστες. Τον ευχαρίστησα για την πληροφόρηση και έφυγα. Ξέρει κάποιος αν έχει δοθεί οδηγία να παρενοχλούν τους πιατσόβιους ή ήταν κάτι τυχαίο?

Jim baby

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΛΕΧΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΦΕ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ 5 ΛΕΠΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom