Έτσι.............Αν όχι, απαράδεκτη. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα ήθελε πολύ να της κάνει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
γλυφωκωλαδα στο τριγωνοΑν όχι, απαράδεκτη. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα ήθελε πολύ να της κάνει.
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
γλυφωκωλαδα στο τριγωνο, ειναι αξιωμα 5 αστερων
Τελικά αφού την είδα αρκετές φορές και κατάλαβα ότι κάνει πιάτσα έτσι από περιέργεια σταμάτησα. Μοιάζει αρκετά να πω με την Γούπι Γκόλντμπεργκ. Άνοιξα το παράθυρο και της μίλησα:Καλησπέρα. Παιδιά, περνώντας από τον περιφερειακό Γαλατσίου τις τελευταίες μέρες είδα να βολτάρει μια μαυρούλα. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά τη βλέπω στο σημείο εκείνο πολύ συχνά τελευταία και μάλιστα μεσημεριανές ώρες. Μιλάω για το σημείο που είναι ο δρόμος που οδηγεί στο παλιό ZEPELLIN. Βέβαια δεν μοιάζουν να κάνουν πιάτσα αλλά είναι περίεργο σ'εκείνο το μέρος κάποιος να βολτάρει χωρίς λόγο...(βόλτα/ασκηση/τζόκινγκ). Το 'χουμε συζητήσει και παλιότερα νομίζω.Έχει κάνει κανείς τίποτα? Μάλλον αν ναι, υποθέτω αμαξάτο στοματικό εκεί γύρω ε? Κόστος? Ευχαριστώ.
-Γεια σου...
-Γεια...πάμε για πίπα?
-Πόσο πάει?
-20 πίπα, 30 γκαμήσι..."
-α καλά, θα δούμε...
-Πόσο τες?
-Θα δούμε μωρό μου, γεια σου...
Από εμφάνιση μην περιμένετε πολλά, οι τιμές όπως καταλάβατε είναι διαπραγματεύσιμες και ο τόπος συνεύρεσης στο αμάξι κάπου εκεί αν το αράξετε αν και την ημέρα ψιλοπερνάει λίγος κόσμος. Βράδυ δεν την έχω δει. Μεσημεριανές ώρες κυρίως...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
γλυφωκωλαδα στο τριγωνο, ειναι αξιωμα 5 αστερων
Αξίωμα 5 διαφορετικών "παρασήμων" θα έλεγα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αξίωμα 5 διαφορετικών "παρασήμων" θα έλεγα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πώς με πιάνεις ρε απόλυτε, ακριβώς αυτήν τη φωτογραφία είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα το post
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Η μεγαλη απονομη του ακαποτου στο τριγωνο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Η μεγαλη απονομη του ακαποτου στο τριγωνο
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασα μια γρήγορη πριν λίγο....αλλά μιλάμε ήταν χάλια η φάση.....ζάκια - τραβέλια - γύφτισσες κτλ...
Μα γιατί τις αποπαίρνετε τις γύφτισσες; Κι η Μίμα γύφτισσα είναι αλλά είναι το καλύτερο μουνί στο τρίγωνο.
Επισκέπτης
καλημερα..μολις γυρισα απο βολτα στην παραλιακη (εφτασα ως Γλυφαδα) μονο στο υψος του Τροκαντερου λιγο πριν τον Παχο ειδα 2 τεμαχια αρκετα καλα...η μια ηταν ψηλη μελαχροινη φορουσε κοντο λεοπαρδαλε φορεμα και μποτες μαυρες ηταν γυρω στα 25 και η αλλη πιο κοντη φορουσε μπλου τζην παντελονι καλουτσικη..πιο κατω δεν υπηρχε τπτ..στην επιστροφη περασα απο Σολωνος ειδα μια φλομπα στην γωνια με Χ.Τρικουπη και χαμηλα κοντα στο ικα ηταν η..μονιμη ψηλη λεπτη μελαχροινη που δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω τι λεει..
Αυτές που είδα,ήταν χάλια μαύρα..........Μα γιατί τις αποπαίρνετε τις γύφτισσες; Κι η Μίμα γύφτισσα είναι αλλά είναι το καλύτερο μουνί στο τρίγωνο.
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
στην επιστροφη περασα απο Σολωνος ειδα μια φλομπα στην γωνια με Χ.Τρικουπη και χαμηλα κοντα στο ικα ηταν η..μονιμη ψηλη λεπτη μελαχροινη που δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω τι λεει..
Έσταζε κάβλα αυτό το μωρό, το είδα κ εγώ πριν λίγο, ξέρει κανείς να μας πει καμία πληροφορία;
Κατά τα άλλα, μαύρα χάλια στο κέντρο, κάτι χοντρόμπαζα στην Αριστοτέλους, κ παρακάτω στη Σωκράτους, στο ύψος της πλ. Θεάτρου κατί μαύρες τελείως σαύρες, ούτε για φτύσιμο!
Αχ, που είναι εκείνα τα ζουμερά τα μαυράκια ρε μάγκες που χυμούσαν από παντού κ έπρεπε να πατήσεις δυο-τρία για να περάσεις το δρόμο, αλλά δε σ'ενοιαζε γιατί είχε άλλες δέκα να πάρουν τη θέση τους;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Έσταζε κάβλα αυτό το μωρό, το είδα κ εγώ πριν λίγο, ξέρει κανείς να μας πει καμία πληροφορία;
Κατά τα άλλα, μαύρα χάλια στο κέντρο, κάτι χοντρόμπαζα στην Αριστοτέλους, κ παρακάτω στη Σωκράτους, στο ύψος της πλ. Θεάτρου κατί μαύρες τελείως σαύρες, ούτε για φτύσιμο!
Αχ, που είναι εκείνα τα ζουμερά τα μαυράκια ρε μάγκες που χυμούσαν από παντού κ έπρεπε να πατήσεις δυο-τρία για να περάσεις το δρόμο, αλλά δε σ'ενοιαζε γιατί είχε άλλες δέκα να πάρουν τη θέση τους;
Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Κάτι απίστευτες γαζέλες με κωλάρες, βυζάρες, τσιμπουκόχειλα... Τώρα συναντάς μόνο κάτι στραβοχυμένες πιτσιρίκες μαύρες.
η..μονιμη ψηλη λεπτη μελαχροινη που δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω τι λεει..
Αυτη ειναι εκει μονιμα
κανεις δεν τολμα να την δοκιμάσει????
Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Κάτι απίστευτες γαζέλες με κωλάρες, βυζάρες, τσιμπουκόχειλα... Τώρα συναντάς μόνο κάτι στραβοχυμένες πιτσιρίκες μαύρες.
Περασμένα μεγαλεία !!!
Οπως τα λες, ειναι !!!
Αυτη ειναι εκει μονιμα
κανεις δεν τολμα να την δοκιμάσει????
Γιατιιι ???
Γιατιιι ???
Υποθέτω πως θα ζητα 30 50 και 70 hotel
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις