Έτσι.............Αν όχι, απαράδεκτη. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα ήθελε πολύ να της κάνει.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Έτσι.............Αν όχι, απαράδεκτη. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα ήθελε πολύ να της κάνει.
Αν όχι, απαράδεκτη. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα ήθελε πολύ να της κάνει.
Τελικά αφού την είδα αρκετές φορές και κατάλαβα ότι κάνει πιάτσα έτσι από περιέργεια σταμάτησα. Μοιάζει αρκετά να πω με την Γούπι Γκόλντμπεργκ. Άνοιξα το παράθυρο και της μίλησα:Καλησπέρα. Παιδιά, περνώντας από τον περιφερειακό Γαλατσίου τις τελευταίες μέρες είδα να βολτάρει μια μαυρούλα. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά τη βλέπω στο σημείο εκείνο πολύ συχνά τελευταία και μάλιστα μεσημεριανές ώρες. Μιλάω για το σημείο που είναι ο δρόμος που οδηγεί στο παλιό ZEPELLIN. Βέβαια δεν μοιάζουν να κάνουν πιάτσα αλλά είναι περίεργο σ'εκείνο το μέρος κάποιος να βολτάρει χωρίς λόγο...(βόλτα/ασκηση/τζόκινγκ). Το 'χουμε συζητήσει και παλιότερα νομίζω.Έχει κάνει κανείς τίποτα? Μάλλον αν ναι, υποθέτω αμαξάτο στοματικό εκεί γύρω ε? Κόστος? Ευχαριστώ.
γλυφωκωλαδα στο τριγωνο, ειναι αξιωμα 5 αστερων
Αξίωμα 5 διαφορετικών "παρασήμων" θα έλεγα![]()
![]()
![]()
Η μεγαλη απονομη του ακαποτου στο τριγωνο![]()
![]()
![]()
Πέρασα μια γρήγορη πριν λίγο....αλλά μιλάμε ήταν χάλια η φάση.....ζάκια - τραβέλια - γύφτισσες κτλ...![]()
![]()
![]()
Αυτές που είδα,ήταν χάλια μαύρα..........Μα γιατί τις αποπαίρνετε τις γύφτισσες;Κι η Μίμα γύφτισσα είναι αλλά είναι το καλύτερο μουνί στο τρίγωνο.
στην επιστροφη περασα απο Σολωνος ειδα μια φλομπα στην γωνια με Χ.Τρικουπη και χαμηλα κοντα στο ικα ηταν η..μονιμη ψηλη λεπτη μελαχροινη που δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω τι λεει..
Έσταζε κάβλα αυτό το μωρό, το είδα κ εγώ πριν λίγο, ξέρει κανείς να μας πει καμία πληροφορία;
Κατά τα άλλα, μαύρα χάλια στο κέντρο, κάτι χοντρόμπαζα στην Αριστοτέλους, κ παρακάτω στη Σωκράτους, στο ύψος της πλ. Θεάτρου κατί μαύρες τελείως σαύρες, ούτε για φτύσιμο!
Αχ, που είναι εκείνα τα ζουμερά τα μαυράκια ρε μάγκες που χυμούσαν από παντού κ έπρεπε να πατήσεις δυο-τρία για να περάσεις το δρόμο, αλλά δε σ'ενοιαζε γιατί είχε άλλες δέκα να πάρουν τη θέση τους;
η..μονιμη ψηλη λεπτη μελαχροινη που δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω τι λεει..
![]()
![]()
Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Κάτι απίστευτες γαζέλες με κωλάρες, βυζάρες, τσιμπουκόχειλα... Τώρα συναντάς μόνο κάτι στραβοχυμένες πιτσιρίκες μαύρες.
Αυτη ειναι εκει μονιμα
κανεις δεν τολμα να την δοκιμάσει????