ειμαι πολυ παλιος ως αναφορα το ψωνιστηρι στις πιατσες. τωρα τελευταια πηρα μια κοπελα στην Ποσειδωνος στο υψος της αμφιθεας..την λεγανε Υβαννα αλβανιδα μου δηλωθηκε ξανθια γυρω στα 25 αρκετα ομορφη θα ελεγα, και την πηρα 2 φορες σε διαφορετικα βραδυα..την πρωτη φορα μου ξηγηθηκε καλα(στοματικο ακαποτο με τελειωμα στο στομα)
με 50 ευρωπουλα..την δευτερη φαινεται πως παραγνωριστηκαμε και μου αρχισε βιασυνες ενω δεν δεχτηκε και τελειωμα στο στομα..ητανε και καπως σαν ταραγμενη σαν κατι να της ειχε συμβει..δεν την συστηνω συναγωνιστες γιατι υπαρχει περιπτωση να κλαιτε το 50αρι σας.Επισης αρκετα πιο κατω πολυ κοντα στο ξενοδοχειο Κρεολη πηρα μια επισης ουκρανη ονοματι Ελενα ξανθια γυρω στα 28.. η κοπελα ηταν αψογη
με 50ε μου εκανε στοματικο ακαποτο με τελειωμα στο στομα.(
επισης για οσους ειναι λατρεις του ειδους κανει και πρωκτικο αλλα θελει 70ευρω). Η κοπελα ηταν ευγενεστατη δεν βιαζοτανε καθολου και μου εδωσε και τηλεφωνο..την συστηνω ανεπιφυλακτα.. γενικα στην πιατσα αυτη εχουν ερθει καλα κομματια και αντικατεστησε επαξια την τελειωμενη πλεον Σολωνος.