apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δωσε μας πιο πολλες προδιαγραφεςκαλησπερα,εχει καποιοσ να προτεινει καποιο Gilf απο το τριγωνο?
πως την θες
τυπε δωσε μας πιο πολλες προδιαγραφεςκαλησπερα,εχει καποιοσ να προτεινει καποιο Gilf απο το τριγωνο?
...τα γκιλφ ειναι οι πιο ασφαλεις πορνες απο αποψη καθαριοτητας
Για καμιά κουτσή πες του............τυπε δωσε μας πιο πολλες προδιαγραφες
πως την θες
στουντιο?Γεια σας παιδια ανεβαινω αθηνα για καμια βδομαδα και απο πιατσες πραγματικα δεν ξερω τπτ συνηθως πηγαινα μονο studio..οποιοσ μπορει ας μου στειλει ενα πμ και να με ενημερωσει για τις πιατσες και που βρισκοντε σασ ευχαριστω εκ των προτερων
εχω μπανισει μια βουλγαρα πανω απο 70 τυπεΓια καμιά κουτσή πες του............
...τυπε για κατι τετοιες διαβαζαμε μονο στα βιβλια του μαρκησιου ντε σαντ...εχω μπανισει μια βουλγαρα πανω απο 70 τυπε
με μουρη σαν σταφιδα
εχει στραβα ποδια και κουτσαινει απτο δεξι
αλλα με αποτρεπει το γεγονος οτι ειναι πολλα κιλα :S
Πόσα είναι,πάνω από 120?εχω μπανισει μια βουλγαρα πανω απο 70 τυπε
με μουρη σαν σταφιδα
εχει στραβα ποδια και κουτσαινει απτο δεξι
αλλα με αποτρεπει το γεγονος οτι ειναι πολλα κιλα :S
καπου εκει την εκοψα τυπεΠόσα είναι,πάνω από 120?
προσεχε,αμα ειναι να την ψωνισεις μην την πας στο λιτο χοτελ,δεν νομιζω να κρατησει το κρεβατι στην πρωτη παλινδρομησηΠόσα είναι,πάνω από 120?
Πππππππσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςς,ούτε εσύ δε μπορείς να παίξεις σε τέτοια επίπεδα............. :Sκαπου εκει την εκοψα τυπε
μονο ο bbwlover παιζει εκει τυπεΠππππππσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςς,ούτε εσύ δε μπορείς να παίξεις σε τέτοια επίπεδα............. :S
μονο ο bbwlover παιζει εκει τυπε
αν την εβλεπε θα του αρεσε νομιζωΟ BBWlover θα την έβρισκε αδύνατη κιόλας με ΜΟΝΟ 120 κιλά
μονο ο bbwlover παιζει εκει τυπε
τυπε καλεσ υπηρεσιεσ να κανει και αν εχει και μεγαλο στηθοσ ακομα καλυτερατυπε δωσε μας πιο πολλες προδιαγραφες
πως την θες