Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Κυριακή βράδυ γύρω στις 10:00 στην πλατεία Μοναστηρακίου κι ενώ περίμενα γκόμενα που είχα μαζί της ραντεβού κι είχε αργήσει 10' με πλησιάζει εμφανίσιμη τουρίστρια (Αγγλίδα;) και αφού πρώτα μου ζητάει να της βγάλω ένα εισιτήριο για το μετρό γιατί ήταν άφραγκη μετά μου πρότεινε να πάμε μαζί να φάμε μια "τυρόπιτα" όπως μου είπε στα γωνιακά Everest... Και ο μαλάκας αρνήθηκα με χαζοδικαιολογίες γιατί περίμενα την άλλη και φοβήθηκα μήπως με δει μαζί της την ώρα που θα ερχόταν και μου έκανε ζήλειες :headbang: :headbang: :headbang: Συναγωνιστές είναι νορμάλ που μεμψιμοιρώ γιατί εξ' αιτίας του ραντεβού μου δεν έπαιξα με την τουρίστρια ή η εμμονή μου με το "βρώμικο" έχει ξεπεράσει κάθε όριο;;;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ολο το κεντροι δημοπρατηθηκε και πηρε το εργο μια ολλανδια εταιρεια.θα κανουν πεζοδρομους με παρκα και πρασινο ολο το κεντρο απο αμαλιας μεχρι αρχες 28 οκτωβριου.στο τριγωνο κοντα δηλαδη. :grin:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ολο το κεντροι δημοπρατηθηκε και πηρε το εργο μια ολλανδια εταιρεια.θα κανουν πεζοδρομους με παρκα και πρασινο ολο το κεντρο απο αμαλιας μεχρι αρχες 28 οκτωβριου.στο τριγωνο κοντα δηλαδη. :grin:
...κατι για πεζοδρομηση τηε πανεποστημιου ακουστικε [URL unfurl="true"]http://athensville.blogspot.gr/2012/03/rethink-athens.html[/url] ειδωμεν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015

Α αυτό το άκουσα, νόμιζα ότι εννοούσες κάτι άλλο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχθές κατά τις 10:30μμ. που πέρασα (μετά από 2ή κατάθεση και ρομαντική πορνοσυνάντηση με τιμημένους μύστες στην Φυλής),μιλάμε δεν έπαιζε τίποτα.... 3 σαύρες μόνο μπροστά από το γνωστό ξενοδοχείο και κάτι παλιο-πρεζοτράβελα πιο κάτω! Χάλια μαύρα.... :zombie:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα κανουν τυπε
μην κοιμουνται τα πρεζονια και οι λαθρομεταναστες στο τσιμεντο
να εινα πιο ανετα στο χορταρακι :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά πέρασε συναγωνιστής σήμερα κατά τις 5:30 απ' το τρίγωνο και μου είπε για ένα πολύ καλό μουνί έξω απ' το Elyssium μελαμψή (άρα μάλλον τσιγγάνα) με ξανθό κοντό μαλλί, έχει κανείς υπ' όψιν του ποια μπορεί να εννοεί; Ή μήπως είναι καινούρια άφιξη;

Επισκέπτης
Κυριακή βράδυ γύρω στις 10:00 στην πλατεία Μοναστηρακίου κι ενώ περίμενα γκόμενα που είχα μαζί της ραντεβού κι είχε αργήσει 10' με πλησιάζει εμφανίσιμη τουρίστρια (Αγγλίδα;) και αφού πρώτα μου ζητάει να της βγάλω ένα εισιτήριο για το μετρό γιατί ήταν άφραγκη μετά μου πρότεινε να πάμε μαζί να φάμε μια "τυρόπιτα" όπως μου είπε στα γωνιακά Everest... Και ο μαλάκας αρνήθηκα με χαζοδικαιολογίες γιατί περίμενα την άλλη και φοβήθηκα μήπως με δει μαζί της την ώρα που θα ερχόταν και μου έκανε ζήλειες :headbang: :headbang: :headbang: Συναγωνιστές είναι νορμάλ που μεμψιμοιρώ γιατί εξ' αιτίας του ραντεβού μου δεν έπαιξα με την τουρίστρια ή η εμμονή μου με το "βρώμικο" έχει ξεπεράσει κάθε όριο;;;
πολυ νορμαλ ακουγεσαι συναγωνιστη :rockon:

wrestl

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε ρε μαγκες ποια ειναι αυτη η πανελιστρια που πιασανε για βιζιτα στη βουλγαρια?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
ξερουμε ρε μαγκες ποια ειναι αυτη η πανελιστρια που πιασανε για βιζιτα στη βουλγαρια?

Έχω στείλει μήνυμα σε φίλο μου κομμωτή που συνεργάζεται με το Star, θα μάθω σύντομα και θα το γράψω εδώ... Ή μάλλον θα ανακοινώσω ότι το έμαθα και θα μου στείλει pm όποιος ενδιαφέρεται.

wrestl

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχω στείλει μήνυμα σε φίλο μου κομμωτή που συνεργάζεται με το Star, θα μάθω σύντομα και θα το γράψω εδώ... Ή μάλλον θα ανακοινώσω ότι το έμαθα και θα μου στείλει pm όποιος ενδιαφέρεται.
ο.κ αδερφε περιμενουμε νεα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
καλα κανουν τυπε
μην κοιμουνται τα πρεζονια και οι λαθρομεταναστες στο τσιμεντο
να εινα πιο ανετα στο χορταρακι :grin:

τυπε στο πλακακι πεφτει η βροχουλα και καθαριζει το σκατο του πακη. Στο χορταρακι δεν φευγει ευκολα. Βουρκος θα γινουν τα παρκακια μετα απο κανα εξαμηνο :uglystupid:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
τυπε στο πλακακι πεφτει η βροχουλα και καθαριζει το σκατο του πακη. Στο χορταρακι δεν φευγει ευκολα. Βουρκος θα γινουν τα παρκακια μετα απο κανα εξαμηνο :uglystupid:

Μου φαίνεται πως ορισμένοι δεν μπορείτε να διακρίνετε πού σταματάει η πλάκα και από εκεί και μετά ξεπερνιούνται τα όρια της φαιδρότητας.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μια απεραντη ερημος ητανε το τριγωνο πριν κανα 50 λεπτο που περασα,τιποτα,μονο καρμεν ειδα εξω απο ελλυσιουμ μαζι με αλλη μια που φοραγε ενα τζινακι κ ενα τυπου σακακι καφε μελαχροινο μαλακι μεχρι το λαιμο σχεδον,κανονικη  ωραιο μουνι αρκετα καλο μου φανηκε κ οχι τραπε-Ζακι,μιλαγανε μετην καρμεν,ξερεις κανεις τιποτα?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μια απεραντη ερημος ητανε το τριγωνο πριν κανα 50 λεπτο που περασα,τιποτα,μονο καρμεν ειδα εξω απο ελλυσιουμ μαζι με αλλη μια που φοραγε ενα τζινακι κ ενα τυπου σακακι καφε μελαχροινο μαλακι μεχρι το λαιμο σχεδον,κανονικη  ωραιο μουνι αρκετα καλο μου φανηκε κ οχι τραπε-Ζακι,μιλαγανε μετην καρμεν,ξερεις κανεις τιποτα?
Από μαυρούλες δεν έπαιζε τίποτα,ψηλέ μου? :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom