Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μου φαίνεται πως ορισμένοι δεν μπορείτε να διακρίνετε πού σταματάει η πλάκα και από εκεί και μετά ξεπερνιούνται τα όρια της φαιδρότητας.

αφου ειναι μπαχαλακηδες

μακαρι να εφαρμοστει ο νομος 4000

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• super den.jpg
    super den.jpg
    157,5 KB · Εμφανίσεις: 35

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βολτιτσα στο τριγωνο σημερα το πρωι....πηρα τους δυο πιο ωραιους κωλους κατα τη γνωμη μου...Τζουλια η μια και Χριστινα η αλλη.Για την δευτερη δεν ειμαι σιγουρος.Η πρωτη συχναζει εξω απο το Ellysium.Μελαχρινη,με κωλλαρα κ μπουταρες,μακρυ μαλλι.Φοραγε δερματινο εφαρμοστο παντελονι μαυρο κ μαυρες μποτες ως το γονατο.περιποιητικη κ συνεργασιμη.αξιζε!40 ευρω συνολο το φουλ προγραμμα.Η δευτερη ηταν στην πλατεια με τις στασεις των τρολλευ.Μαυρο μακρυ μαλλι,μαυρο κολλαν και τελεια τουρλωτη κολλαρα!60 ευρω συνολο το φουλ προγραμμα.πηγαμε στο Lito.Καλη κι αυτη.χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο,αξιζει.Τουλαχιστον δεν πετας τα λεφτα σου....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βολτιτσα στο τριγωνο σημερα το πρωι....πηρα τους δυο πιο ωραιους κωλους κατα τη γνωμη μου...Τζουλια η μια και Χριστινα η αλλη.Για την δευτερη δεν ειμαι σιγουρος.Η πρωτη συχναζει εξω απο το Ellysium.Μελαχρινη,με κωλλαρα κ μπουταρες,μακρυ μαλλι.Φοραγε δερματινο εφαρμοστο παντελονι μαυρο κ μαυρες μποτες ως το γονατο.περιποιητικη κ συνεργασιμη.αξιζε!40 ευρω συνολο το φουλ προγραμμα.Η δευτερη ηταν στην πλατεια με τις στασεις των τρολλευ.Μαυρο μακρυ μαλλι,μαυρο κολλαν και τελεια τουρλωτη κολλαρα!60 ευρω συνολο το φουλ προγραμμα.πηγαμε στο Lito.Καλη κι αυτη.χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο,αξιζει.Τουλαχιστον δεν πετας τα λεφτα σου....
πολλα ειναι τα 60 τυπε
μην ανεβαζετε τοσο τις τιμες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
Μου φαίνεται πως ορισμένοι δεν μπορείτε να διακρίνετε πού σταματάει η πλάκα και από εκεί και μετά ξεπερνιούνται τα όρια της φαιδρότητας.

τυπε μηπως ζεις εκτος αθηνων? Αν ναι να σε πληροφορησω οτι ολα τα σημεια του κεντρου οπου υπαρχουν τοιχακια, με καποια φυλωσια γυρω υπαρχει εντονη μυρωδια απο τα κατουρα. Πηγαινε αν θες στην πλατεια κλαυθμωνος κοντα στο υπογειο παρκινγκ.
Και δεν ειναι περιεργο. Ανθρωποι που στεκονται 16 ωρες και βαλε διακονευοντας πρεπει να κανουν την αναγκη τους. Δεν εγκαταλειπουν το ποστο τους για να πανε μακρυα στα δημοσια ουρητηρια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ερώτηση !

αφού τις πήρες που τις πήρες γιατί δεν τις πήρες ταυτόχρονα ?  :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
τυπε μηπως ζεις εκτος αθηνων? Αν ναι να σε πληροφορησω οτι ολα τα σημεια του κεντρου οπου υπαρχουν τοιχακια, με καποια φυλωσια γυρω υπαρχει εντονη μυρωδια απο τα κατουρα. Πηγαινε αν θες στην πλατεια κλαυθμωνος κοντα στο υπογειο παρκινγκ.
Και δεν ειναι περιεργο. Ανθρωποι που στεκονται 16 ωρες και βαλε διακονευοντας πρεπει να κανουν την αναγκη τους. Δεν εγκαταλειπουν το ποστο τους για να πανε μακρυα στα δημοσια ουρητηρια

Στα ανύπαρκτα δημόσια ουρητήρια. Όχι απλώς δε μένω εκτός Αθηνών αλλά συχνάζω στο Κέντρο τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα και το περιθωριακό κομμάτι του Κέντρου το ξέρω απ' την καλή κι απ' την ανάποδη. Έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες αλλά δε χρειάζεται να είσαι τόσο περιγραφικός σε σημείο που να αναλύεις το ότι στο πλακάκι γλιστράει το σκατό του Πάκη ενώ στο χορτάρι όχι. Τίθεται τουλάχιστον θέμα αισθητικής για τους υπόλοιπους που διαβάζουν αυτά που γράφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom