Να ήταν μόνο σήμερα καλά θα ήταν,αλλά μάλλον έτσι θα πάει.................Σημερα στο τριγωνο και τισ γυρω πιατσεσ ηταν ολα τα μπαζα μαζεμενα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...απογευματινο περασμα απο γερανιου ,καλα η περιοχη εχει γινει το στεκι των γεωργιανων ,πολλες γυναικες αλλα που να ξεχωρησεις ποιες εκδιδονται και ποιες ου ,εκανα δυο τρεις γυρες αλλα παλι τιποτα ,μαλλον περιμεναν για καργκο γιατι ειδα πολλες κουτες στο πεζοδρομιο...
sexistis!.
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στην ζυριχη εξελιζοντε εμεις 1000 χρονια πισω οπως παντα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ψηφισε λοβερδο να ολοκληρωσει το εργο τουΝα ήταν μόνο σήμερα καλά θα ήταν,αλλά μάλλον έτσι θα πάει.................
Συνημμένα
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
Την Καλησπέρα μου στους συναγωνιστές από ένα από τα παλαιότερα μέλη αυτής της μεγάλης παρέας.
Λόγω της μακρόχρονης απουσίας μου από την ΕΛΛΑΔΑ έχω χάσει κάθε επαφή.
Παρόλο που διάβασα αρκετά το foroum δεν μπόρεσα να βρω απάντηση και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
ΑΝΑΖΗΤΩ αν και που δραστηριοποιούνται η Αλεξάνδρα και η Αντριάνα από την πιάτσα της Γερανίου.
Για την διευκόλυνση σας ανέσυρα από το πλούσιο αλλά παλαιωμένο αρχείο μου την επισυναπτόμενη φωτογραφεία.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.
Παρόλο που διάβασα αρκετά το foroum δεν μπόρεσα να βρω απάντηση και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
ΑΝΑΖΗΤΩ αν και που δραστηριοποιούνται η Αλεξάνδρα και η Αντριάνα από την πιάτσα της Γερανίου.
Για την διευκόλυνση σας ανέσυρα από το πλούσιο αλλά παλαιωμένο αρχείο μου την επισυναπτόμενη φωτογραφεία.
Συνημμένα
Μαζί με τον Καμίνη κατέστρεψαν την πιάτσα,να πούμε.....................τυπε ψηφισε λοβερδο να ολοκληρωσει το εργο του
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Την Καλησπέρα μου στους συναγωνιστές από ένα από τα παλαιότερα μέλη αυτής της μεγάλης παρέας.
Φίλε αυτές εξαφανίστηκαν μετά απ' τις εκκαθαρίσεις του Λοβέρδου τότε με το "σκάνδαλο" των οροθετικών και τουλάχιστον στη Γερανίου εγώ που περνάω συχνά δεν τις ξαναείδα, αν κάποιος συναγωνιστής τις έχει σταμπάρει αλλού ας ενημερώσει.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
τυπε ψηφισε λοβερδο να ολοκληρωσει το εργο του
Τύπε αν βγει ο Λοβέρδος, στις πιάτσες δε θα κυκλοφορεί ούτε θηλυκιά γάτα!
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...τωρα πια οι καλες πουτανες δουλευουν με ραντεβου και τηλεφωνα ,δεν βγαινουν καν στην πιατσα...
βγαινουν και παραβγαινουν......τωρα πια οι καλες πουτανες δουλευουν με ραντεβου και τηλεφωνα ,δεν βγαινουν καν στην πιατσα...
με το μπλε κολαν ειναι το γυαλιστερο η μονη που αξιζειΓεια χαρα σε ολους....
εδω και3 μερες περναω απο το τριγωνο ποδαρατα λογω απεργιων των ΜΜΜ.
Εκει συνηθως εχει καποιες αλλα οχι πολλες κυριως κοντες και με παρα πολλα πιασιματα.Οχι κατι καλο
τις πρωινες.Το μεσημεριερο αργα κατα τις 4 κατι παιζει.Μια τυπισσα ωραιο μουνι σημερα στο φααρι της
Χαλκοκονδυλη με μαυρο κολαν τρελη κωλαρα και αρκετα ωραιο σωμα μαυρα μαλλια και μια αλλη την οποια ειχα παρει παρα πολυ ωραιο σωμα νεα βουλγαροτσιγγανα ειναι κατι τεττοιο η οποια ειναι λιγο απατη.Μια αλλη χτες δεν ξερω αν ειναι η ιδια με κωλαρα παλι αλλα φοραγε μπλε γυαλιστερο κολαν η μονη αξιαγαμητη.
Επισης πανω απο τα φαναρια εκει που ειναι σταση τρολλευ παιζουν καποιες.Μια χοντρη αυτη ειναι standard καθε πρωι κανα 2 λεπτες
και σημερα το μεσημερι ειχε 2 αρκετα καλες.
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
... που ρε τυπε ? εχθες το βραδυ φερ ειπιν περασα απο κει ,αρκετα τεμαχια ,αλλα τα ιδια και τα ιδια μπαζα...βγαινουν και παραβγαινουν...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
χαίρετε πιατσόβιοι ;)
τον τελευταίο καιρό μου χει έρθει μια περίεργη ενόρμηση να πάω με 2 μαυρούλες (ή 3)
έχει κάνει κανένας κάτι τέτοιο ;
τιμούλες , πληροφορίες ή ότι άλλο ευπρόσδεκτα !
τον τελευταίο καιρό μου χει έρθει μια περίεργη ενόρμηση να πάω με 2 μαυρούλες (ή 3)
Δεν αξίζει τέτοια φάση......με μια και καλή νομίζω είναι καλύτερα..............χαίρετε πιατσόβιοι ;)
TRELOXELO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 1.182
- Πόντοι
- 266
σημερα στισ 4¨30 περασα απο τριγωνο.τtel).Καλες μου φαινοντουσαν και λιγο μικρες αλλα μαλλον προς βουλγαρο-ρουμανογυφτοειδες μου φαινοντουσαν και ξενερωσα....μπορει να με γελεσαν και τα ματια μου....βλεπω στο μετρο και κατι καυλες με (ξε)κολαν και εχω χασει το τοπι....
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
χαίρετε πιατσόβιοι ;)
Ένα θα σου πω: Η πιθανότητα να κάνεις παρτούζα με 2 ή 3 μαύρες και να περάσεις καλά τείνει στο μηδέν...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Δεν αξίζει τέτοια φάση......με μια και καλή νομίζω είναι καλύτερα..............
Ένα θα σου πω: Η πιθανότητα να κάνεις παρτούζα με 2 ή 3 μαύρες και να περάσεις καλά τείνει στο μηδέν...
ξενέρωτοι άντρες ;)
Ρε....για'σένα το λέμε,να μην πάνε χαμένα τα € σου......ξενέρωτοι άντρες ;)
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Mην τους ακους.Παιξε μπαλα!!!ξενέρωτοι άντρες ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟπληροφορίες ή ότι άλλο ευπρόσδεκτα !
Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων) : 210-5212054
Είναι διαθέσιμη 24h/7d
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
Είναι διαθέσιμη εργάσιμες ημέρες 9.00 με 21.00
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K