Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
υποσχοταν ανοσια σε ολους τους γνωστους ιους τυπε :grin:

Ποιους γνωστούς; Εγώ πιστεύω ότι έχει βρει τη θεραπεία ακόμη και για τους άγνωστους, δηλαδή αυτούς που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συνάδελφε, θα σου πω την εμπειρία μου. Εδώ και καιρό ψήθηκα και πήρα δυο μαζί, το μετάνοιωσα οικτρά. ενώ μου υποσχέθηκαν ότι θα γλυφόντουσαν ενώ θα τις πήδαγα, με τάισαν φίδι. Απλά η κάθε μια χαιδευότανε την ώρα που πήδαγα την άλλη και το πιο ωραίο είναι ότι με έβαζαν να αλλάζω προφυλακτικά κάθε φορά που άλλαζα κοπέλα. Σε βεβαιώνω ότι ήταν γαμώ το σπάσιμο και δεν ξαναδοκίμασα ποτέ πια δίδυμο. Ίσως άλλος συνάδελφος να ήταν πιο τυχερός, μιλάω μόνο για τις δικές μου εμπειρίες.

Μπα εσύ πρέπει να ήσουν ο τυχερός. Στους άλλους ήταν ακόμα χειρότερες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Oχι μαυρες και τετοια ανωμαλα πραγματα. Παρε μια σαδομαζοχιστρια να κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος!!! :s&m_2:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
2dgw7zr.jpg

μπά ,είμαι και πολύ macho άντρακλας , για να κάνω τέτοια
βέβαια και ο σεργιανόπουλος έτσι έδειχνε ,αλλά αποδείχτηκε καράπουστης,
οπότε μεγάλη μπουκιά φάε... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιους γνωστούς; Εγώ πιστεύω ότι έχει βρει τη θεραπεία ακόμη και για τους άγνωστους, δηλαδή αυτούς που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη...
εννοεις οτι εχει βρει ενα μοντελο για καταπολεμηση ολων των ιων οσο μεταλλαγμενοι και αν ειναι τυπε? :think:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες,,τωρα μια εβδομαδα ψαχνω αυτο το πουταναριο στην χαλκοκονδυλη αλλα δεν μπορω να το βρω..ισως εχει αλλαξει πιατσα τι να πω..μηπως καποιος συναγωνιστης την εχει δει τελευταια σε καμια πιατσα της αθηνας?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλησπερα παιδες,,τωρα μια εβδομαδα ψαχνω αυτο το πουταναριο στην χαλκοκονδυλη αλλα δεν μπορω να το βρω..ισως εχει αλλαξει πιατσα τι να πω..μηπως καποιος συναγωνιστης την εχει δει τελευταια σε καμια πιατσα της αθηνας?????

αυτην δεν την ειχε μαζεψει το κεελπνο τυπε? :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Πππππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς................. :crazy: :police: :new_shocked: :badair: :badair: :badair:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

ευλογησον :priest: :priest: τι αλλο θα δουμε εδω... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :hammer: :hammer: :hammer:βαρατε με και ας κλαιω...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Γουσταρεις βιετκογκ τυπε ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Τί μπάζα πάτε και γαμάτε ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

...τυπε το κινητο ειναι το τελευταιο ,περνα απο κεελπνο για καμμια εξεταση μην αρπαξες τιποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom