kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σημερινή μεσημεριανή βόλτα στις πιάτσες. ...... Παρούσα εκεί, εκτός απ' τα γνωστά μπάζα και η Λίλη η οποία συμπεραίνω πως πρέπει να είναι πολύ εντάξει άτομο, ήρθε, με χαιρέτησε ευγενικά και δε μου την έπεσε με τη μία για να πάμε ξενοδοχείο και έτσι. Μετά από λίγη ώρα βέβαια μου έκανε μόνη της παζάρια και μου έλεγε ότι δέχεται να πάμε στο ξενοδοχείο και με 40 αντί για 50 ευρώ. Ρε παίδες η γκόμενα έχει απίστευτο πρόσωπο αλλά η οδοντοστοιχία της μου προκαλεί λίγο λύπηση, επίσης είναι και αρκετά αδύνατη όπως πρόσεξα σήμερα, τέλος πάντων εγώ δε θα διακινδύνευα για την πάρτη της να κολλήσω κανένα παράσημο εκτός αν με άφηνε να τελειώσω στο πρόσωπό της. Ενώ για τη Μίμα τα δίνω και με το παραπάνω... Πιάσαμε την κουβέντα σήμερα, μου έλεγε πως είναι 19 χρονών, ότι είναι μόλις 7 μήνες στην Ελλάδα και ότι μιλάει καλά ελληνικά γιατί πάει μόνο με Έλληνες....
ρε παίδες κι εγώ τη συμπαθώ τη Μίμα ... αλλά δεν το 'χω τελικά μαζί της ... προτιμώ τη Λίλη ... η ακόμα και την αραπίνα την Τζέσικα (περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα) ...
Σήμερα κατά τις 11 εμφανίστηκε η Μίμα ... η Λίλη μαζί με δύο άλλες μπουρούχες συνομιλουσανε με κάτι γυφτοβούλγαροαλβανονταβατζόφατσες έξω από ένα Ιντερνετ καφέ και ήρθε λίγο πιο μετά...
... η "κουνελίτσα" στη Γερανίου είναι η Αλεξάνδρα...