Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Πολλά λες....
Δίκιο έχεις.
Πολλά λες....
Τί να κάνουμε ρε συνάδελφοι... το πόκερ και το μουνί ... θέλουνε υπομονή...
Αυτή είναι η ταρίφα της εάν θέλεις foul service (δηλ. γατάκι + κουλουράκι + 1/2ωρίτσα/άνεση χρόνου). Μερικοί λένε (όπως εσύ) ότι περιλαμβάνεται στο 50ρικο ελεύθερο στοματικό + πιτσίλισμα στο στόμα. . . δεν ξέρω . . . Αλλά είναι καθαρή, σ'εμένα αλλάζει και καπότα από το κουλουράκι στο γατάκι. . . Είναι στανταράκι-αστεράκι . . . . Μπράβο Λίλη, μακάρι να σε μιμηθεί η Μίμα.
σε ενα μαυρο seat ημουνα ,ξερεις ποσες φορες βλεπω κοσμο σε τετοια μερη και σκεφτομαι και εγω πως ισως ειναι καποιος απο το φορουμΡε αδερφέ μπορεί και να σε πέτυχα την ώρα που τους μιλούσες χαχαχαχαχα. Σε μαύρο αμάξι ήσουν?
Τεσπα εμένα κάτι με στράβωσε. Μου φάνηκε πως και οι δύο θα πρέπει να κάνουν κρεβάτι σαν το Νότιο Πόλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν της έχω πάρει και τις έχω δει εκατοντάδες φορές. Ωραίες κοπέλες, αλλά δεν μου βγάζουν νάζι.
Στο μεταξύ σήμερα ήταν σχετικά νεκρή μέρα. Χαλκοκονδύλη είδα Ντενίσα, Λόρι, αρκετά ζάκια και μαύρες ενώ υπήρχε και μία κινέζα μπαμπόγρια. Μου έχουν γαμήσει την ψυχολογία που έχουν κλείσει την Καποδιστρίου.
Τα καλά ήταν το μεσημέρι που είδα αυτό το τούμπανο τη Μίμα τη καύλααααα!
πρωτη τσαρκα με γκομενα μου αυτες τις μερες σε πιατσες για παρουσιαση της καταστασης και επεξηγηση των βασικων της λειτουργιας του αγοραιου ερωτα(μπουρδελα,πιατσες,στριπτιτζαδικα κτλ)
γουσταρε πολυ ιδιαιτερα της μαυρουλες
πορνοσαφαρι εχω κανει παλιοτερα και με παρεα με φιλες μαζι
οι γκομενες γουσταρουν τελικα να περνανε απο πιατσες,κατι τις φτιαχνει,τρελενονται για μια βολτα Σωκρατους ή στα τραβελια της Συγγρου
Woman την είχα πάρει παρτούζα με την ξανθιά χοντρούλα που κάνει παρέα και κάθεται δίπλα της. Στην παρέα υπάρχει και μία κοκκινομάλλα Βουλγάρα
Εχουμε και λέμε λοιπόν η κοπελιά είναι χαρακωμένη στην κοιλιά ενώ έτσι όπως την κόζαρα στο κρέβατι, νόμισα ότι ακόμα πρέπει να παίρνει πρέζα. Παρόλα αυτά με είχαν βάλει κάτω και οι δύο και μία έδινε στην άλλη να γλείψει το εργαλείο.
Στο γαμίσι έβγαζε ήχουν προσποιητούς, αλλά δεν με πολυένοιαξε γιατί ήμουν φουσκωμένος από φλόκια. Αν θες την ταπεινή μου άποψη δοκίμασε την ξανθιά χοντρούλα. Κάνει φοβερές πίπες, εκτός και αν θέλεις να της τα δώσεις στα γιαλάκια, οπότε πάω πάσο.
Από σώμα δεν είναι τόσο καλές, αλλά έχουν πολύ όμορφο στήθος. Τελευταία φορά ήταν προ διετίας στις μεγάλες δόξες που χάλαγα χιλιάρικο για τις καριόλες κάθε μήνα.
δεν πηρα καν χαμπαρι πως ειχε σταματησει αλλο αυτοκινητο πισωΗμουν σε μία ασημί Αλφα ρομέο και ήμουν ακριβώς από πίσω σου γάμα τα. Να σου πω η κοπέλα με το γκρι έπαιρνε και αυτή 40 ή πιο λίγο;
Ρε παιδια, μηπως ειναι οι γκομενες που δουλευουν, στο μπαρ ΑΜΝΕΖΙΑ ???απεναντι απο τη πλατεια βαθης στο γερμανο ειναι δυο ρουμανες ,Άντρεα και Λαρίσσα,πολυ δυνατα κομματια και πολυ ομορφες σα πουτανες με πολυ ωραιο βυζι
λενε για 40+10 η καθε μια (η 30 +10 δεν θυμαμαι ημουυν μεθυσμενος οταν ρωτησα)
τις εχει παρει κανεις ?
:
στην αρχη λενε 40 και 10 και μολις δουν οτι δεν τσιμπας λενε 30 και 10απεναντι απο τη πλατεια βαθης στο γερμανο ειναι δυο ρουμανες ,Άντρεα και Λαρίσσα,πολυ δυνατα κομματια και πολυ ομορφες σα πουτανες με πολυ ωραιο βυζι
τις εχει παρει κανεις ?
δειχνουν πολυ καλες για το επιπεδο της περιοχης και το σκεφτομαστε με ενα αλλο φιλαρακι να τις χτυπησουμε
Η αφρατούλα είναι αυτή που κάνει παρέα με την γκόμενα του woman με τα γιαλάκια. Πιο παλιά τα είχε ξανθά. Ειναι εξαιρετική στο στοματικό. Αν πέρασες σήμερα απο εκεί θα πρόσεξες τα τούμπανα στο τέρμα της Σόλωνος. Αλλα ρε πούστη μου 50 ευρώ ρε παίδες πολλά δεν είναι για μέσα στο αμάξι; Δεν πάνε οι καριόλες και ξενοδοχείο. Ειδικά αυτή την ξανθιά στο παρκάκι λίγο πριν τη στροφή, τέρμα Σόλωνος την έχω απωθημένο, της έχω φάει την ψυχή να πάμε σε χοτέλι και δεν πάει το κέρατο μου μέσα και έχει φανταστικό κορμί.
Αδερφέ δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδήμων, απλά χαλάω πολύ βενζίνη
Την Αντρα την ειχα παρει παλαιοτερα. Πολυ ψυχρα, λες και σου κανει χαρη που ειναι μαζι σου. Το κομοδινο πιο κινητικο ειναι απο αυτην. Συμπαθητικη φατσα, αλλα....απεναντι απο τη πλατεια βαθης στο γερμανο ειναι δυο ρουμανες ,Άντρεα και Λαρίσσα,πολυ δυνατα κομματια και πολυ ομορφες σα πουτανες με πολυ ωραιο βυζι
τις εχει παρει κανεις ?
δειχνουν πολυ καλες για το επιπεδο της περιοχης και το σκεφτομαστε με ενα αλλο φιλαρακι να τις χτυπησουμε
θα ναυλώνουμε και πουλμανάκια. Σοβαρά τώρα δεδομένου ότι είναι ρίσκο πλέον τα βράδια πρέπει να βρίσκω συναγωνιστές για τις πιάτσες
Εξωραϊστικός σύλλογος Γερανίου και αμαρτωλού τριγώνου.