Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
.. στη μηχανή είναι η Αλεξάνδρα... καλύτερη τη δεύτερη φορά... βελτιώνεται!!

Η Αλεξάνδρα μου άρεσε και ίσως την ξαναπάρω. Αυτή με το τζιν στη φωτό στα υπόψιν.
Πριν μερικούς μήνες είχα πετύχει ντάλα  μεσημέρι στο ΞΒ μια Δήμητρα, ωραίο κορμί, πολύ καλή πίπα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
κι όμως...  η Τριανταφυλλιά μου έλεγε ότι στη Σόλωνος ζητούσε 50, ενώ στη Βάθη 20...  η ψηλή που βρίσκεται ψηλά στη Σόλωνος μου έλεγε ότι δεν πάει στη Βάθη γιατί δεν δουλεύει για 20 και 30... (αυτή δίνει στον νταβά 50 τη βραδυά, λέει) ...  από τη Βάθη μια άλλη μου έλεγε ότι οι Βουλγάρες έχουν όλες ένα νταβά ... ενώ οι Ρουμάνες, η κάθε μία τον δικό της ...  διάφορες άλλες έλεγαν ότι δεν έχουνε νταβά ... αλλά τις έβλεπα με μελανιές, ή οι "φίλες" τους μου λέγανε ότι τους τα έτρωγε κάποιος ... μάλλον συμπεραίνω ότι γενικώς νταβαντήδες υπάρχουνε ... απλώς υπάρχουνε και μικρές περίοδοι "ελευθερίας" για τα κορίτσια...

Η διαφορά στην τιμή είναι απλώς άλλη "στρατηγική πώλησης" :  στη Βάθη λίγα από πολλούς ένώ στη Σόλωνος πολλά από λίγους...

Πιάτσα πολυτελείας :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Η Αλεξάνδρα μου άρεσε και ίσως την ξαναπάρω. Αυτή με το τζιν στη φωτό στα υπόψιν.
Πριν μερικούς μήνες είχα πετύχει ντάλα  μεσημέρι στο ΞΒ μια Δήμητρα, ωραίο κορμί, πολύ καλή πίπα.

Γιατί έχει πιάτσα έξω απ' το ΞΒ τις μεσημεριανές ώρες;;;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
κι όμως...  η Τριανταφυλλιά μου έλεγε ότι στη Σόλωνος ζητούσε 50, ενώ στη Βάθη 20...  η ψηλή που βρίσκεται ψηλά στη Σόλωνος μου έλεγε ότι δεν πάει στη Βάθη γιατί δεν δουλεύει για 20 και 30... (αυτή δίνει στον νταβά 50 τη βραδυά, λέει) ...  από τη Βάθη μια άλλη μου έλεγε ότι οι Βουλγάρες έχουν όλες ένα νταβά ... ενώ οι Ρουμάνες, η κάθε μία τον δικό της ...  διάφορες άλλες έλεγαν ότι δεν έχουνε νταβά ... αλλά τις έβλεπα με μελανιές, ή οι "φίλες" τους μου λέγανε ότι τους τα έτρωγε κάποιος ... μάλλον συμπεραίνω ότι γενικώς νταβαντήδες υπάρχουνε ... απλώς υπάρχουνε και μικρές περίοδοι "ελευθερίας" για τα κορίτσια...

Η διαφορά στην τιμή είναι απλώς άλλη "στρατηγική πώλησης" :  στη Βάθη λίγα από πολλούς ένώ στη Σόλωνος πολλά από λίγους...

Ναι αλλα ας δούμε κιόλας ποιες είναι οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά των κοριτσιών στη Σόλωνος. Το 90% είναι κομοδίνα και ακόμα περισσότερο υποκρίνονται πολύ άσχημα. Τρελή ξεπέτα και στο λέω γιατί τις έχω πάρει όλες πλην της νέας ξανθιάς (τούμπανου) Γιατί δλδ να σκάω 70 ευρώ (50 + 17 στο Αττική), όταν με τα μισά θα έχω καλύτερες υπηρεσίες.

Δεν την λέω σε κανένα προς Θεού, απλά και εμείς κάνουμε μαλακίες. Και εγώ έχω δώσει τα κέρατα μου για κόπέλες που δεν άξιζαν και δεν γουστάρω καταστάσεις "το παίζω ντίβα και ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε"

Να σου πω ποιος είμαι καριόλα; "Είμαι αυτός που σου τα σκάει για να σε γαμήσει και περιμένω από εσένα ένα στοιχειώδη σεβασμό" Αει στο διάολο πια με τις τρομπέτες.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ναι αλλα ας δούμε κιόλας ποιες είναι οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά των κοριτσιών στη Σόλωνος. Το 90% είναι κομοδίνα και ακόμα περισσότερο υποκρίνονται πολύ άσχημα. Τρελή ξεπέτα και στο λέω γιατί τις έχω πάρει όλες πλην της νέας ξανθιάς (τούμπανου) Γιατί δλδ να σκάω 70 ευρώ (50 + 17 στο Αττική), όταν με τα μισά θα έχω καλύτερες υπηρεσίες.

Δεν την λέω σε κανένα προς Θεού, απλά και εμείς κάνουμε μαλακίες. Και εγώ έχω δώσει τα κέρατα μου για κόπέλες που δεν άξιζαν και δεν γουστάρω καταστάσεις "το παίζω ντίβα και ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε"

Να σου πω ποιος είμαι καριόλα; "Είμαι αυτός που σου τα σκάει για να σε γαμήσει και περιμένω από εσένα ένα στοιχειώδη σεβασμό" Αει στο διάολο πια με τις τρομπέτες.
Οταν ημουν φανταρος, στις τοπικες κοινωνιες μας εβλεπαν, σαν χιλιαρικα με ποδια !!!
Τωρα οταν κυκλοφορεις στις πιατσες, οι πουτανες σε βλεπουν παλι σαν χιλιαρικο, (σε ευρω ) :grin:
δεν υπαρχει κανενας σεβασμος σε υλικο ειδος, ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο !!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Τι να σου πως ρε Leon Μάλλον είμαι ρομαντικός και περιμένω και εγώ κάποια πράγματα από αυτές  :jerking:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Γιατί έχει πιάτσα έξω απ' το ΞΒ τις μεσημεριανές ώρες;;;

Κάποιες φορές ναι, η ίδια μου είχε πει πως δουλεύει περιστασιακά μόνο μεσημέρι.
Το περασμένο Σάββατο εκτός από κάνα δυο τραβέλια ήταν και δυο μιλφ. Η μια γνωστή φάτσα δεν θυμάμαι που την έχω ξαναδεί.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τι να σου πως ρε Leon Μάλλον είμαι ρομαντικός και περιμένω και εγώ κάποια πράγματα από αυτές  :jerking:
Δεν ειναι καθολου κακο, ενας αντρας να ειναι ρομαντικος !!!
Αλλα πρεπει να ειναι και ρεαλιστης, ετσι πιστευω εγω !!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Αλλαξα το nick μου guys καλύτερο αυτό. Τελοσπάντων σημασία έχουν όλα. Ξέρω ότι όπως φερθείς στις κοπέλες θα σου φερθούν για αυτό και επιδιώκουμε όλοι μας να τις συναντούμε με ένα χαμόγελο.

ΝΑΙ!!! μας βλέπουν ως κινούμενα πορτοφόλια, όμως δεν χρειάζεται ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές να το δείχνει τόσο έντονα. Ολες υποκρίνονται όμως σε αφήνουν με την αντύπωση πως πέρασαν καλά. Αυτές τις κοπέλες στηρίζουμε

Για αυτό λοιπόν περιμένω τη Χρεοκωπία να πάει το σεξάκι στα 10 ευρώ να τελειώνει η ιστορία.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόλις πέρασα από τη Γερανίου. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο μέρος πρέπει να πάς με μηχανάκι ή με τα πόδια. το αμάξι δεν προσφέρεται από ότι κατάλαβα. Τουλάχιστον όταν κατέβαινα τη Σοφοκλέους δεν είδα τα χάλια των παλιών ημέρων με το δρόμο τίγκα στα ζάκια. Στη Γερανίου είδα τρελά τούμπανα. θα έπελθει επίσκεψη σύντομα. 

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
...
Για αυτό λοιπόν περιμένω τη Χρεοκωπία να πάει το σεξάκι στα 10 ευρώ να τελειώνει η ιστορία.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόλις πέρασα από τη Γερανίου. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο μέρος πρέπει να πάς με μηχανάκι ή με τα πόδια. το αμάξι δεν προσφέρεται από ότι κατάλαβα. Τουλάχιστον όταν κατέβαινα τη Σοφοκλέους δεν είδα τα χάλια των παλιών ημέρων με το δρόμο τίγκα στα ζάκια. Στη Γερανίου είδα τρελά τούμπανα. θα έπελθει επίσκεψη σύντομα. 

Η Λιλη γυρισε απο το Ναυπλιο!

... και εγώ πέρασα από Γερανίου .... και επειδή σκόπευα να αποσυρθώ για κανένα μήνα.. τσίμπησα την κοντή (Μαρία) ... αλλά στο δρόμο βρήκα τη Λαβίνια... και κάναμε μια παρτουζίτσα!!
ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!! (αφού βυζαίνουμε το ίδιο βυζί!!!) ΤΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ...

και τώρα μου λέτε ότι Η Λιλη γυρισε απο το Ναυπλιο!...

...η Χρεοκωπία (μου)  είναι σίγουρη!!

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

Δεν την λέω σε κανένα προς Θεού, απλά και εμείς κάνουμε μαλακίες. Και εγώ έχω δώσει τα κέρατα μου για κόπέλες που δεν άξιζαν .....

...συμφωνώ απολύτως μαζί σου αδερφέ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στη γερανιου τι τιμες παιζουν???

Stories

Νέο!