Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Μεσημεριανή βόλτα στις πουτανόπιατσες απόψε γύρω στις 15:30. Στη Γερανίου κουρασμένα τα κορίτσια μας, κάθονταν. Παρούσες η μελαχροινή με το καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους με τη σωματάρα, η ξανθιά με το σώμα λαμπάδα, το πιτσιρίκι και μία μελαχροινή νταρντάνα τσιγγάνα με υπέρτατους βύζους, ξέρει να μου πει κανείς ποια είναι;;; Σωκράτους στο κομμάτι που είναι τα ζάκια και οι 50άρες ψιλονέκρα, μόνο δυο 50άρες είδα και αρκετές στο στενό της Ξούθου που δεν τόλμησα να μπω... Απέναντι απ' το περίπτερο μερικά μαυράκια και κανα δυο ανεκτά κομμάτια Αλβανίδες, περνάω απέναντι στο περίπτερο που είδα Μίμα, Λίλη και κανα δυο καμμένες τσιγγάνες. Ρε παιδιά αυτή η Μίμα τί μουνάρα που είναι;;; Γενικά εγώ δεν είμαι fan της πιάτσας στη Βάθης γιατί φοβάμαι για παράσημα, μόνο στο Amnezia πήγαινα, άκουγα που λέγατε εδώ για τη Μίμα, την είχα τσεκάρει από μακριά κανα δυο φορές που είχα περάσει με το αμάξι, μέχρι εκεί... Σήμερα πέρασα δίπλα της και σχεδόν με πήρε από πίσω για να μου μιλήσει, σταματάω κάποια στιγμή και της λέω απότομα "ξέρω πώς σε λένε"! Μου λέει "Πώς"; "Μίμα" της λέω και τρελάθηκε... "Από πού ξέρεις το όνομά μου"; μου λέει. Με τα πολλά της είπα ότι γράφουμε εδώ γι' αυτή (μαλακία; ίσως...) Πάντως ενθουσιάστηκε που τη συζητάμε και λέμε τα καλύτερα για την πάρτη της, μιλούσαμε αρκετή ώρα... Χαμογελαστή, χαριτωμένη, τρελάθηκα με την πάρτη της, έχω και μια αδυναμία στις τσιγγάνες, θα την πάρω το συντομότερο! Παρούσα στο περίπτερο και η Λίλη, δεν ήταν στο Ναύπλιο (πώς σας είχε έρθει αυτό;) αλλά στη Βουλγαρία το διάστημα που έλειπε... Ωραία γκόμενα αλλά τα δόντια της απαίσια... Τέλος κατέληξα στην πλατεία Λαυρίου στην οποία δεν υπήρχαν πουτάνες εκείνη την ώρα.