apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχεις και σχεση τυπε?Μη χαλάσουμε και τη σχέση μας για μαλακίες
με ελλεεινιδα?
σε καλυπτει ερωτικα?
εχεις και σχεση τυπε?Μη χαλάσουμε και τη σχέση μας για μαλακίες
εχεις και σχεση τυπε?
με ελλεεινιδα?
σε καλυπτει ερωτικα?
Γεια σου φίλε ,ωραία δουλειά ,αν εχεις και αλλες φοτο ανεβασε,αυτη διπλα στο δεντρο στα δεξια της φωτογραφιας που πιανει την μυτη της ποια είναι
ξέρει κανείς τίποτα για μια όμορφη μελαχρινή Έλλη χαμηλά στη Σόλωνος;; Βέβαια δεν σκοπεύω να της δώσω 50 που ζητάει...
Πριν από μερικές ημέρες έμαθα λεπτομέρειες για τους νταβάδες. Το αμαρτωλό τρίγωνο Αριστοτέλους, Χαλκοκονδύλη και Καποδιστρίου και η γύρω περιοχή είναι ελευθέρας βοσκής. Υποτίθεται ότι οι νταβατζήδες έχουν κάνει συμφωνία μεταξύ τους, με την αλβανική μαφία, με την αστυνομία; Θα σας γελάσω τώρα. Το θέμα είναι πως η ζώνη σε εκείνη την περιοχή δεν ελέγχεται από αυτούς, οπότε οι κοπέλες κρατάνε όλα τα λεφτά. Για αυτό άλλωστε είναι και από 20 μέχρι 40 ευρώ το μαλλί. Σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους οι κοπέλες έχουν προστάτες. Για αυτό και με όσες έχω πάει από εκεί, δεν παίρνουν τηλέφωνο όταν ανεβαίνουν στο χοτέλι.
Απλά μία γενική πληροφορία προς γνώση.
Δεν το νομιζω !!!τι οδος ειναι η φωτο καποδιστριου;;
Δεν το νομιζω !!!
Tωρα μαλιστα !!!Γερανίου
Ε αφού δε σκοπεύεις να τα δώσεις τα 50 τί το ψάχνεις; Καλύτερα να μην ξέρεις...
Πριν από μερικές ημέρες έμαθα λεπτομέρειες για τους νταβάδες. Το αμαρτωλό τρίγωνο Αριστοτέλους, Χαλκοκονδύλη και Καποδιστρίου και η γύρω περιοχή είναι ελευθέρας βοσκής. Υποτίθεται ότι οι νταβατζήδες έχουν κάνει συμφωνία μεταξύ τους, με την αλβανική μαφία, με την αστυνομία; Θα σας γελάσω τώρα. Το θέμα είναι πως η ζώνη σε εκείνη την περιοχή δεν ελέγχεται από αυτούς, οπότε οι κοπέλες κρατάνε όλα τα λεφτά. Για αυτό άλλωστε είναι και από 20 μέχρι 40 ευρώ το μαλλί. Σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους οι κοπέλες έχουν προστάτες. Για αυτό και με όσες έχω πάει από εκεί, δεν παίρνουν τηλέφωνο όταν ανεβαίνουν στο χοτέλι.
καλα κρασααααααααα!μιν εχισ αυταπατεσ χιστι μου!Πριν από μερικές ημέρες έμαθα λεπτομέρειες για τους νταβάδες. Το αμαρτωλό τρίγωνο Αριστοτέλους, Χαλκοκονδύλη και Καποδιστρίου και η γύρω περιοχή είναι ελευθέρας βοσκής. Υποτίθεται ότι οι νταβατζήδες έχουν κάνει συμφωνία μεταξύ τους, με την αλβανική μαφία, με την αστυνομία; Θα σας γελάσω τώρα. Το θέμα είναι πως η ζώνη σε εκείνη την περιοχή δεν ελέγχεται από αυτούς, οπότε οι κοπέλες κρατάνε όλα τα λεφτά. Για αυτό άλλωστε είναι και από 20 μέχρι 40 ευρώ το μαλλί. Σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους οι κοπέλες έχουν προστάτες. Για αυτό και με όσες έχω πάει από εκεί, δεν παίρνουν τηλέφωνο όταν ανεβαίνουν στο χοτέλι.
Η τρίτη της παρέας κάνει ανασκαφές στη μύτη ή μιλά στο τελέφωνο?.. η φωτό...
Η τρίτη της παρέας κάνει ανασκαφές στη μύτη ή μιλά στο τελέφωνο?
...γιατι οσ γνοστον ολεσ αυτεσ ειναι ατομα με πολι χαμιλο δικτι νοιμοσινισ !στουρναρια τελιοσ!