Από: "bourdela.com" <info@bourdela.com>
Προς: ebirikos@otenet.gr
Κοινοποίηση:
Θέμα: Νέο προσωπικό μήνυμα: erotisi
Συνημμένα:
Έχετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα από τον Ardohoth στο bourdela.com.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν είναι μόνο μια ειδοποίηση. Παρακαλούμε μην απαντάτε σε αυτό το e-mail.
Το μήνυμα που σας στάλθηκε είναι:
Apo oti exo katalavei tipe mou goustareis na kaneis akapota i einai apla i idea mou?
Η απαντηση μου εναι πως ναι φυσικα και γουσταρω να κανω ακαποτα. Γιατι ξερεις εσυ εστω κι'εναν ανθρωπο που να μην γουσταρει?
Συγγνωμη αν δεν καταλαβαινω την ερωτηση καθοτι μεταξυ ανδρων αλλα και γυναικων υπαρχουν πολυ διαφορετικα πραγματα που γουσταρουν στο σεξ. Πολλα απο αυτα θεωρουνται "φυσιολογικα" και αρα ειναι γενικως αποδεκτα, καποια αλλα παλι μπορει να θεωρουνται extreme αλλα σε γενικες γραμμες το πως την βρισκουν σεξουαλικα μεταξυ τους 2 η και περισσοτεροι ενηλικες ανθρωποι, απο την στιγμη που δεν προκαλουν δημοσια, στην σημερινη κοινωνια ειναι ως επι το πλειστον υποθεση δικη τους και μονον, εκτος βεβαια αν μιλαμε για κακοποιηση η για νοοτροπιες που επικρατουν σε κοινωνιες οπου επικρατει η θρησκευτικη τρομοκρατια.
Υπαρχουν ανθρωποι ανδρες η γυναικες που την βρισκουν οταν πανω στην σεξουαλικη πραξη τους βριζουν ,τους δερνουν, χρησιμοποιωντας πολλες φορες τελειως αλλοπροσαλλα αντικειμενα, αξεσουαρ ακομη και ζωντανα ζωακια απο την πισω πορτα και οχι μονον.
Απο την ατελειωτη λιστα των πλεον αλλοπροσαλλων φαντασιωσεων, των αντικειμενων και γενικα των απειρων φετιχ που μπορουν να λειτουργησουν προς την κατευθυνση της διεγερσης της σεξουαλικης επιθυμιας εκεινο που ο καθε φυσιολογικος η μη φυσιολογικος εστω βιτσιοζος ανθρωπος θα προτιμουσε να κανει χωρις, αν με καποιο μαγικο τροπο ηταν σε θεση να αποβαλει τον φοβο για τυχον ασθενειες η για το ενδεχομενο εγκυμοσυνης, ειναι το προφυλακτικο.
Το εαν εγω τυγχανω να εχω τους δικους μου λογους να μην κατακυριευομαι απο τετοιους φοβους αδιαφορωντας για τους καθολα υπαρκτους κινδυνους που πηγαζουν απο την μη χρηση του προφυλακτικου στον αγοραιο ερωτα, δεν νομιζω πως με διαφοροποιει απο κανεναν αλλο ως προς το αν γουσταρω το ακαποτο η οχι. Μηπως γνωριζεις εσυ κανεναν που να γουσταρει την αισθηση της χρησης του προφυλακτικου? Υπαρχει δηλαδη εστω και ενας που να το γουσταρει και που να μην το θεωρει αναγκαιο κακο?
Επομενως η ερωτηση σου δεν επερεπε να ειναι "ειναι αραγε ιδεα μου οτι γουσταρεις να κανεις ακαποτα και ειδικωτερα με τις πιατσοβιες εφοσον απ'οτι φαινεται αυτο πιθανολογειται οτι προσφερεται απο αυτες, αλλα το τι ειναι αυτο που σε κανει πραγματικα να προτιμας να το ρισκαρεις σε αντιθεση με τους περισσοτερους εχεφρονες συναγωνιστες που το αποφευγουν αναγκαστικα?
Αν μαλιστα εχεις καποια πληροφορηση για καποιες συγκεκριμενες κοπελες ειτε τις πιατσοβιες ειτε απο καποια αλλη κατηγορια που να δεχονται να το κανουν χωρις παραλογες χρηματικες απιτησεις θα σου ημουν ευγνωμων.