Θα βγει η βενζινα, τσαμπα θα κοπος ???λοιπον τυπε θα παρεις σβαρνα τα παρκινγκ των μπαρ σε ολο το κεφαλαρι
οπου δεις τζιπακι ορμα δικε μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
Όταν παίρνεις 750 ευρώ μισθό δεν είναι εύκολο να ξεμυτήσεις και να μείνεις κάπου μόνος σου, δυστυχώς. Μπορώ, αλλά αν είναι να δουλεύω για το νοίκι και το φαγητό μου και ίσως να μπαίνω και μέσα, να μου λείπει.
Άλλοι είναι 30 και χωρίς δουλειά τι να λέμε τώρα πάλι καλά να λέω.
και 30 και 40 ......και με κουτσούβελα.......
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
eleven[μαρουσι],low bar[ερυθραια]..ο.κ? ειχες δικιο..σωστα τυπε
ειδικα με αυτο που εγραψες
για να μην ονοματιζω τα εν λογω μαγαζια,θα σας πω ποσο ευκολα θα εντοπισετε τις παρεες των κυριων..εξω στο παρκιν ,το χαρακτηριστικο ειναι τα πολλα παρκαρισμενα πολυτελη τζιπ
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
να σαι καλα.. μην ξεχνας οτι ειναι κανονικα bar κι οι κυριες 35-45,μπλεγμενες μεσα στους 10αδες υπολοιπους.. ;);) Μπράβο φίλε για την πληροφορία.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
να σαι καλα.. μην ξεχνας οτι ειναι κανονικα bar κι οι κυριες 35-45,μπλεγμενες μεσα στους 10αδες υπολοιπους.. ;)
Όπως τα λες όμως μάλλον θα πρέπει αν πας να περιμένεις να σε κοζάρουν πρώτα αυτές, γιατί να πας να μιλήσεις στην τύχη σε καμία μπορεί να μην είναι και να γίνεις ρεζίλι των σκυλιών...
Όταν παίρνεις 750 ευρώ μισθό δεν είναι εύκολο να ξεμυτήσεις και να μείνεις κάπου μόνος σου, δυστυχώς. Μπορώ, αλλά αν είναι να δουλεύω για το νοίκι και το φαγητό μου και ίσως να μπαίνω και μέσα, να μου λείπει.
Άλλοι είναι 30 και χωρίς δουλειά τι να λέμε τώρα πάλι καλά να λέω.
υπομονή, η κατάσταση είναι ζόρικη στα πάντα
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Τελικά δεν το περίμενα τύποι μου. Αυτή η Λιλή είναι τρελό μωρό. Την πέτυχα σήμερα κατά τις 6μ.μ. κρίμα που δεν διέθετα ρευστό. Ασε που υπήρχε τρελή ουρά από καυλωμένους συναγωνιστές.
Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής να έχει πάρει τη Γκάμπι; Ξανθιά κορασίς εκ Ρουμανίας ορμώμενη.
Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής να έχει πάρει τη Γκάμπι; Ξανθιά κορασίς εκ Ρουμανίας ορμώμενη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
συναγωνιστές σκέφτομαι να κατέβω σήμερα κέντρο για Λίλη..πόσα παίρνει για γαμήσι με κώλο + χοτελι ?(για να μη χαλάσω και τη πιάτσα)...thanx
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Απ' όσο ξέρω ένα 50άρι όλα μαζί, αλλά κάνε και κανένα παζάρι. Φωτογραφία της Λαβίνιας δεν έχω, ευτυχώς γιατί θα ασχολιόμουν όλη μέρα.
Της Λαβίνιας φωτογραφία μπορεί να μην έχεις αλλά απ' τα πατουσάκια της είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι έχεις... Έλα ρίχ' τη!
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
eleven[μαρουσι],low bar[ερυθραια]..ο.κ? ειχες δικιο..
μας δουλεβεις ρε φιλε αυτο ειναι τελειως παρειστικο μονο μεσω κυκλου βρισκεις γκομενα εκει
γραψε για καμια καλη τανα να γαμησουμε κ εμεις κ ασε τα παραμυθια γτ καποιοι τα πιστευουν κ πανε κ τρωνε τ α μουτρα τους σε πεσιματα...κ στο δρομο στα αρχιδια σου δεν σε ξερει κανεις κ φευγεις γρηγορα σε τετοια μπαρακια θα σε θυμουνται κ θα γελανε για 3 σεζον
Της Λαβίνιας φωτογραφία μπορεί να μην έχεις αλλά απ' τα πατουσάκια της είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι έχεις... Έλα ρίχ' τη!
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
για καλες τανες,εγραψα..μας δουλεβεις ρε φιλε αυτο ειναι τελειως παρειστικο μονο μεσω κυκλου βρισκεις γκομενα εκει
γραψε για καμια καλη τανα να γαμησουμε κ εμεις κ ασε τα παραμυθια γτ καποιοι τα πιστευουν κ πανε κ τρωνε τ α μουτρα τους σε πεσιματα...κ στο δρομο στα αρχιδια σου δεν σε ξερει κανεις κ φευγεις γρηγορα σε τετοια μπαρακια θα σε θυμουνται κ θα γελανε για 3 σεζον
θυμίστε μου λίγο ρε παλικάρια που βρίσκουμε τι Λαβίνια και τι ώρες; μόνο νωρίς απόγευμα παίζουν αυτές; (λαβίνια, λίλη)
Δε λέω, δε λέω
Σε διαφορετικές πιατσες θα τις βρεις. Η Λαβίνια Γερανίου και Ζήνωνος, δεν κάνει έξτρα (ακάποτα κ.λπ.). Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Η Λίλυ βρίσκεται στην Αριστοτέλους, στο τρίγωνο, μην πας βράδυ θα έχει φύγει.
Αυτές οι φωτό είναι αυστηρώς προσωπικές
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αγαπητοί συναγωνιστές… Σάββατο κατά 12.00-13.00 πρέπει να είχε διενεργηθεί κάποια αστυνομική "επιχείρηση" …διότι ούτε Μίμα υπήρχε ούτε Λίλη… οπότε η κατάθεση έγινε στην συμπαθή Μπέλα (στο Χριστιάνα) .. η οποία όμως έχει αδυνατίσει υπερβολικά…
..στη δε Γερανίου … όλα τα κορίτσια ευρίσκονταν σε παρακείμενο καφενείον…
Συνημμένα
Ενα ουζακι πριν και ενα μετα με μεζε, ειναι οτι το καλυτερο !!!Αγαπητοί συναγωνιστές… Σάββατο κατά 12.00-13.00 πρέπει να είχε διενεργηθεί κάποια αστυνομική "επιχείριση" …διότι ούτε Μίμα υπήρχε ούτε Λίλη… οπότε η κατάθεση έγινε στην συμπαθή Μπέλα (στο Χριστιάνα) .. η οποία όμως έχει αδυνατίσει υπερβολικά…
Λοιπον ειχα μια εμπειρια με την Μιμα το περασμενο σαββατο πρωι κατα της 12.
Η κοπελα εχει Δυπλετα καλη (κολι,Βυζι) αλλα πολυ μπλα μπλα και το κινητο βαραγε απο το τεταρτο.
50 ευροπουλα αλλα δεν θα την ξαναδοκιμασω.
Η Λιλη ανωτερη σε ολα !! αλλα προσοχη μαγκες γιατι κανει ακαποτο (μαμιση)
Η κοπελα εχει Δυπλετα καλη (κολι,Βυζι) αλλα πολυ μπλα μπλα και το κινητο βαραγε απο το τεταρτο.
50 ευροπουλα αλλα δεν θα την ξαναδοκιμασω.
Η Λιλη ανωτερη σε ολα !! αλλα προσοχη μαγκες γιατι κανει ακαποτο (μαμιση)
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495