Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε με τα KFC τι γινεται εχεις ριξει κανα κινεζοειδες;
τυπε εχει πεσει η κινηση και εκει
λιγο η κριση λιγο τα ομολογα στην κινα εχουν πεσει και δεν πανε πια
αλλα εμαθα νεο στεκι δικε μου
θα σκαω μυτη στην π.κηφισιας πρωι,μαζευονται φιλιπ-πινεζες που πανε για δουλεια σε σπιτια εκει
μιλαμε πολυ κιτρινιλα δικε μου :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
τυπε με τα KFC τι γινεται εχεις ριξει κανα κινεζοειδες;
Τα εχει για ορεκτικα !!!
τυπε εχει πεσει η κινηση και εκει
λιγο η κριση λιγο τα ομολογα στην κινα εχουν πεσει και δεν πανε πια
αλλα εμαθα νεο στεκι δικε μου
θα σκαω μυτη στην π.κηφισιας πρωι,μαζευονται φιλιπ-πινεζες που πανε για δουλεια σε σπιτια εκει
μιλαμε πολυ κιτρινιλα δικε μου :2funny:
Αλαξες προμηθευτη ???

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ρουμανογυφτάκια γνωρίζω να υπάρχουν, Βουλγαρογυφτάκια επίσης, Αλβανογυφτάκια όμως πρώτη φορά ακούω...
====
Kι ομως .. υφάρχουν ..  υφάρχουν ..  :)
Πχ Νελα -- στο  πρωην Πατ 175----- 20χρονο  παχουλο  αλβανογυφτακι, με διαθεση  , οπως ανεφερε    κολλητος
για επικινδυνες  ακα πρακτικες...  :headbang:-- οπως πολλες  γυφτισες αλλωστε ..... >:(

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
τυπε δεν εχω παει δεν ξερω
ενας τυπος μου το ειπε
Ο.Κ !!!
Ρουμανογυφτάκια γνωρίζω να υπάρχουν, Βουλγαρογυφτάκια επίσης, Αλβανογυφτάκια όμως πρώτη φορά ακούω...
====
Kι ομως .. υφάρχουν ..  υφάρχουν ..  :)
Πχ Νελα -- στο  πρωην Πατ 175----- 20χρονο  παχουλο  αλβανογυφτακι, με διαθεση  , οπως ανεφερε    κολλητος
για επικινδυνες  ακα πρακτικες...  :headbang:-- οπως πολλες  γυφτισες αλλωστε ..... >:(
Τσιγγανοι υπαρχουν παντου, σε ολο τον κοσμο !!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
καλα κανε εσυ ακαποτα τυπε και θα σου πω εγω.ευχομαι βεβαια να μην παθεις τιποτα ποτε,αλλα παιζεις με την ζωη σου.

Μπα, δεν το συνηθίζω... Βέβαια δεν το κόβω και μαχαίρι, έχει τύχει κάποιες φορές να υποκύψω στον πειρασμό αν η πουτάνα δέχεται να το κάνει και έχω πληροφορίες ότι κάνει καλή πίπα...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μπα, δεν το συνηθίζω... Βέβαια δεν το κόβω και μαχαίρι, έχει τύχει κάποιες φορές να υποκύψω στον πειρασμό αν η πουτάνα δέχεται να το κάνει και έχω πληροφορίες ότι κάνει καλή πίπα...
Σε γκομενα  Ο.Κ !!!  :dancing: :dancing: :dancing:
Σε πουτανα ???  :think: :think: :think:
ΠΟΤΕ !!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Σε γκομενα  Ο.Κ !!!  :dancing: :dancing: :dancing:
Σε πουτανα ???  :think: :think: :think:
ΠΟΤΕ !!!

Κι όμως φίλε μου LEON αρκετοί συναγωνιστές έχουν αναφέρει πως έχουν κολλήσει διάφορα από τις κοπέλες τους και όχι από πουτάνες... Εντάξει προσωπικά σε ένα συγκεκριμένο στούντιο που είμαι φανατικός πελάτης τα κάνω όλα, σε μπουρδέλο σπάνια, από "ελεύθερες" άφησα μόνο μία τις προάλλες στο γνωστό μπαράκι στη Βάθης...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κι όμως φίλε μου LEON αρκετοί συναγωνιστές έχουν αναφέρει πως έχουν κολλήσει διάφορα από τις κοπέλες τους και όχι από πουτάνες... Εντάξει προσωπικά σε ένα συγκεκριμένο στούντιο που είμαι φανατικός πελάτης τα κάνω όλα, σε μπουρδέλο σπάνια, από "ελεύθερες" άφησα μόνο μία τις προάλλες στο γνωστό μπαράκι στη Βάθης...
Τι να πω !!!
Η γκομενα, δεν θα τον επαιρνε αμεσως ρε γαμωτο και σιγουρα μετα απο λιγο καιρο γνωριμιας !!!
Η πουτανα αμεσως, γιατι ειναι η δουλεια της !!!
Τωρα εαν πεσεις σε λυσσαρα και τα παρει αμεσως στο στομα, ας εχει πλυνη τουλαχιστον το στομα της πριν !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Κι όμως φίλε μου LEON αρκετοί συναγωνιστές έχουν αναφέρει πως έχουν κολλήσει διάφορα από τις κοπέλες τους και όχι από πουτάνες...

Από παντού μπορεί να σου έρθει.  Tα είχα δύο χρόνια με μία Τσέχα στη Γερμανία πριν κάποια χρόνια και με κόλλησε η φόλα χλαμίδια. Τραβιόμουν μήνες με τετρακυκλίνες και ακόμη υπάρχουν εν ύπνο. Έχουν έξαρση καμιά φορά και αρχίζω πάλι τις εβδομαδιαίες δόσεις με τετρακυκλίνες.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Από παντού μπορεί να σου έρθει.  Tα είχα δύο χρόνια με μία Τσέχα στη Γερμανία πριν κάποια χρόνια και με κόλλησε η φόλα χλαμίδια. Τραβιόμουν μήνες με τετρακυκλίνες και ακόμη υπάρχουν εν ύπνο. Έχουν έξαρση καμιά φορά και αρχίζω πάλι τις εβδομαδιαίες δόσεις με τετρακυκλίνες.
Γαματα !!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ναι πήρα παράσημο πρώτης γραμμής από τη γκόμενα που τα είχα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα χλαμύδα είναι πολύ ύπουλα και δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά μετά από πολύ καιρό, γαμάνε και δέρνουν δε φεύγουν ούτε με έναν τόνο αντιβιοτικά. Πάντα θα υπάρχει το στίγμα. Η φόλες οι Γερμανίδες και όλες εκεί το κάνανε και το κάνουν χωρίς προφύλαξη επειδή έπαιρναν και παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια. Οι δε μαλάκες υπεύθυνοι υγείας ούτε καν νιαζόντουσαν, αλλά μόνο οι κωλοεταιρείες για να πουλήσουν και οι κωλόγιατροι για να γράψουν χάπια στις κοπέλες. Μπουρδέλοκοινωνία η πατρίδα της Μέρκελ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι πήρα παράσημο πρώτης γραμμής από τη γκόμενα που τα είχα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα χλαμύδα είναι πολύ ύπουλα και δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά μετά από πολύ καιρό, γαμάναι και δέρνουν δε φεύγουν ούτε με έναν τόνο αντιβιοτικά. Πάντα θα υπάρχει το στίγμα. Η φόλες οι Γερμανίδες και όλες εκεί το κάνανε και το κάνουν χωρίς προφύλαξη επειδή έπαιρναν και παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια. Οι δε μαλάκες υπεύθυνοι υγείας ούτε καν νιαζόντουσαν, αλλά μόνο οι κωλοεταιρείες για να πουλήσουν και οι κωλόγιατροι για να γράψουν χάπια στις κοπέλες. Μπουρδέλοκοινωνία η πατρίδα της Μέρκελ.
ερχονται και στα νησια το καλοκαιρι και γαμιουνται καργα τυπε
παντως εγω προτιμω τις αυστριακες

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ερχονται και στα νησια το καλοκαιρι και γαμιουνται καργα τυπε
παντως εγω προτιμω τις αυστριακες
Οι αυστριακές είναι περισσότερο καθολικές και συντηριτικές από τις Γερμανίδες. Πολύ μουνάρες και αυτές. Ναι έρχονται στα νησιά μας τα καλοκαίρια και ξεκωλόνονται, καψουρεύονται, ονειροπολούν,  και άμα λάχει κολλάνε και κανένα παράσημο από κανέναν ή και αντιστρόφως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom