master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε με τα KFC τι γινεται εχεις ριξει κανα κινεζοειδες;ετσι τυπε
χωρις τα δοντια δεν μαζευουν μικροβια
τυπε με τα KFC τι γινεται εχεις ριξει κανα κινεζοειδες;ετσι τυπε
χωρις τα δοντια δεν μαζευουν μικροβια
τυπε εχει πεσει η κινηση και εκειτυπε με τα KFC τι γινεται εχεις ριξει κανα κινεζοειδες;
Τα εχει για ορεκτικα !!!τυπε με τα KFC τι γινεται εχεις ριξει κανα κινεζοειδες;
Αλαξες προμηθευτη ???τυπε εχει πεσει η κινηση και εκει
λιγο η κριση λιγο τα ομολογα στην κινα εχουν πεσει και δεν πανε πια
αλλα εμαθα νεο στεκι δικε μου
θα σκαω μυτη στην π.κηφισιας πρωι,μαζευονται φιλιπ-πινεζες που πανε για δουλεια σε σπιτια εκει
μιλαμε πολυ κιτρινιλα δικε μου
τυπε δεν εχω παει δεν ξερωΤα εχει για ορεκτικα !!!Αλαξες προμηθευτη ???
Ο.Κ !!!τυπε δεν εχω παει δεν ξερω
ενας τυπος μου το ειπε
Τσιγγανοι υπαρχουν παντου, σε ολο τον κοσμο !!!Ρουμανογυφτάκια γνωρίζω να υπάρχουν, Βουλγαρογυφτάκια επίσης, Αλβανογυφτάκια όμως πρώτη φορά ακούω...
====
Kι ομως .. υφάρχουν .. υφάρχουν ..
Πχ Νελα -- στο πρωην Πατ 175----- 20χρονο παχουλο αλβανογυφτακι, με διαθεση , οπως ανεφερε κολλητος
για επικινδυνες ακα πρακτικες... -- οπως πολλες γυφτισες αλλωστε ..... >
καλα κανε εσυ ακαποτα τυπε και θα σου πω εγω.ευχομαι βεβαια να μην παθεις τιποτα ποτε,αλλα παιζεις με την ζωη σου.
Σε γκομενα Ο.Κ !!!Μπα, δεν το συνηθίζω... Βέβαια δεν το κόβω και μαχαίρι, έχει τύχει κάποιες φορές να υποκύψω στον πειρασμό αν η πουτάνα δέχεται να το κάνει και έχω πληροφορίες ότι κάνει καλή πίπα...
και η γκομενα πουτανα ειναι τυπεΣε γκομενα Ο.Κ !!!
Σε πουτανα ???
ΠΟΤΕ !!!
Σε γκομενα Ο.Κ !!!
Σε πουτανα ???
ΠΟΤΕ !!!
και η γκομενα πουτανα ειναι τυπε
ναι τυπεΚαι μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί χειρότερη και πιο αδίστακτη πουτάνα κι από πουτάνα...
ναι τυπε
να κανει ακαποτα σε μπουρδελιαριδες που γαμαν freelancer
Τι να πω !!!Κι όμως φίλε μου LEON αρκετοί συναγωνιστές έχουν αναφέρει πως έχουν κολλήσει διάφορα από τις κοπέλες τους και όχι από πουτάνες... Εντάξει προσωπικά σε ένα συγκεκριμένο στούντιο που είμαι φανατικός πελάτης τα κάνω όλα, σε μπουρδέλο σπάνια, από "ελεύθερες" άφησα μόνο μία τις προάλλες στο γνωστό μπαράκι στη Βάθης...
Κι όμως φίλε μου LEON αρκετοί συναγωνιστές έχουν αναφέρει πως έχουν κολλήσει διάφορα από τις κοπέλες τους και όχι από πουτάνες...
Γαματα !!!Από παντού μπορεί να σου έρθει. Tα είχα δύο χρόνια με μία Τσέχα στη Γερμανία πριν κάποια χρόνια και με κόλλησε η φόλα χλαμίδια. Τραβιόμουν μήνες με τετρακυκλίνες και ακόμη υπάρχουν εν ύπνο. Έχουν έξαρση καμιά φορά και αρχίζω πάλι τις εβδομαδιαίες δόσεις με τετρακυκλίνες.
Ναι πήρα παράσημο πρώτης γραμμής από τη γκόμενα που τα είχα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα χλαμύδα είναι πολύ ύπουλα και δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά μετά από πολύ καιρό, γαμάνε και δέρνουν δε φεύγουν ούτε με έναν τόνο αντιβιοτικά. Πάντα θα υπάρχει το στίγμα. Η φόλες οι Γερμανίδες και όλες εκεί το κάνανε και το κάνουν χωρίς προφύλαξη επειδή έπαιρναν και παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια. Οι δε μαλάκες υπεύθυνοι υγείας ούτε καν νιαζόντουσαν, αλλά μόνο οι κωλοεταιρείες για να πουλήσουν και οι κωλόγιατροι για να γράψουν χάπια στις κοπέλες. Μπουρδέλοκοινωνία η πατρίδα της Μέρκελ.Γαματα !!!
ερχονται και στα νησια το καλοκαιρι και γαμιουνται καργα τυπεΝαι πήρα παράσημο πρώτης γραμμής από τη γκόμενα που τα είχα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα χλαμύδα είναι πολύ ύπουλα και δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά μετά από πολύ καιρό, γαμάναι και δέρνουν δε φεύγουν ούτε με έναν τόνο αντιβιοτικά. Πάντα θα υπάρχει το στίγμα. Η φόλες οι Γερμανίδες και όλες εκεί το κάνανε και το κάνουν χωρίς προφύλαξη επειδή έπαιρναν και παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια. Οι δε μαλάκες υπεύθυνοι υγείας ούτε καν νιαζόντουσαν, αλλά μόνο οι κωλοεταιρείες για να πουλήσουν και οι κωλόγιατροι για να γράψουν χάπια στις κοπέλες. Μπουρδέλοκοινωνία η πατρίδα της Μέρκελ.
πιπέρικαι η γκομενα πουτανα ειναι τυπε
Οι αυστριακές είναι περισσότερο καθολικές και συντηριτικές από τις Γερμανίδες. Πολύ μουνάρες και αυτές. Ναι έρχονται στα νησιά μας τα καλοκαίρια και ξεκωλόνονται, καψουρεύονται, ονειροπολούν, και άμα λάχει κολλάνε και κανένα παράσημο από κανέναν ή και αντιστρόφως.ερχονται και στα νησια το καλοκαιρι και γαμιουνται καργα τυπε
παντως εγω προτιμω τις αυστριακες