You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
κοιταξτε παιδια γενικα στισ πιατσεσ ρυσκαρουμε τησ ζωεσ μασ.αυτη ειναι η αληθεια ολη .βεβαια με προσοχη μειονωνται η πιθανοτητεσ ,αλλα δεν μπορεισ να αποκλησεισ τιποτα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ρε συναγωνιστές 10 λεπτά πήδημα 10 χρόνια αγώνας ζωής
Ένας φίλος μου Έδωσε πίπα ακάποτη σε μια ρωσίδα πριν 5 χρόνια εκεί απέξω απο την καφετέραι joys ονόματι ατζελα ξανθιά παχουλή όμορφη κ.λ.π .
Μετά απο 2 μήνες μπήκε στο Νοσοκομείο με κωλικό νεφρού και ύστερα απο 2 μηνη ταλαιπωρία διαπιστώθηκε φιματίωση ουροποιητικού με βλάβη στους όρχεις .
5 χρόνια μετά και ύστερα απο θεραπεία turbo 9 χάπια την ημέρα
έχει χάσει τον αριστερό όρχη καικινδυνεύει και ο δεξιός .
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ??????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!
Καλό θα ήταν να αναφέρετε ΑΛΗΘΙΝΑ περιστατικά για να συνετίσετε τους συναγωνιστές κασκαντέρ και όχι φανταστικές ιστορίες που βγάζετε από την γκλάβα σας προκειμένου να προκαλέσετε εντυπώσεις... Ο κολικός νεφρού μεγάλε προκαλείται από πέτρες στο νεφρό και δε νομίζω με μια πίπα που πήρε η γκόμενα στο φίλο σου να εμφανίστηκαν ξαφνικά πέτρες στο νεφρό του... Όσον αφορά τη φυματίωση του ουροποιητικού δε βλέπω τί σχέση μπορεί να έχει με τον κολικό νεφρού... Τέλος το ουροποιητικό δεν έχει καμία σχέση με τους όρχεις, οι όρχεις είναι γεννητικοί αδένες... Και σημειωτέον δεν είμαι γιατρός, απλά δεν είμαι άσχετος... Τώρα αν όντως ο φίλος σου κόλλησε κάτι αλλά δε θυμάσαι τί και "ανακάλυψες" δικές σου ασθένειες μάλλον μαλακία είναι και θα ήταν πιο τίμιο να έλεγες ότι είχε τραβολογήματα χωρίς να το παίξεις ειδήμων απ' τη στιγμή που δε γνωρίζεις ούτε τα βασικά.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 6.305
Καλό θα είναι όταν δε ξέρουμε να μη μιλάμε..Και επειδή όχι απλώς δεν είσαι ιατρός, αλλά αγνοείς βασικά πράγματα η δεύτερη συχνότερη συχνότερη εξωπνευμονική εστία φυματίωσης είναι το ουροποιητικό!!Καλό θα ήταν να αναφέρετε ΑΛΗΘΙΝΑ περιστατικά για να συνετίσετε τους συναγωνιστές κασκαντέρ και όχι φανταστικές ιστορίες που βγάζετε από την γκλάβα σας προκειμένου να προκαλέσετε εντυπώσεις... Ο κωλικός νεφρού μεγάλε προκαλείται από πέτρες στο νεφρό και δε νομίζω με μια πίπα που πήρε η γκόμενα στο φίλο σου να εμφανίστηκαν ξαφνικά πέτρες στο νεφρό του... Όσον αφορά τη "φυματίωση ουροποιητικού" απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ καθώς η φυματίωση έχει να κάνει με τους πνεύμονες... Τέλος το ουροποιητικό δεν έχει καμία σχέση με τους όρχεις, οι όρχεις είναι γεννητικοί αδένες... Και σημειωτέον δεν είμαι γιατρός, απλά δεν είμαι άσχετος... Τώρα αν όντως ο φίλος σου κόλλησε κάτι αλλά δε θυμάσαι τί και "ανακάλυψες" δικές σου ασθένειες μάλλον μαλακία είναι και θα ήταν πιο τίμιο να έλεγες ότι είχε τραβολογήματα χωρίς να το παίξεις ειδήμων απ' τη στιγμή που δε γνωρίζεις ούτε τα βασικά.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Καλό θα είναι όταν δε ξέρουμε να μη μιλάμε..Και επειδή όχι απλώς δεν είσαι ιατρός, αλλά αγνοείς βασικά πράγματα η δεύτερη συχνότερη συχνότερη εξωπνευμονική εστία φυματίωσης είναι το ουροποιητικό!!
Μετά το θυμήθηκα και το διόρθωσα αν πρόσεξες στο post μου. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση η φυματίωση του ουροποιητικού με τον κολικό νεφρού... Όπως και το ότι η φυματίωση του ουροποιητικού δεν έχει καμία σχέση με τους όρχεις... Εκτός αν κάνω κι εκεί λάθος οπότε να με διορθώσεις... Και να μας πεις κι εσύ που ξέρεις αν είναι δυνατόν να εμφανιστεί φυματίωση του ουροποιητικού μετά από μια πίπα...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 6.305
Στη φυματίωση ουροποιητικού τα συμπτώματα μπορεί να είναι οσφυαλγία, συχνουρία, τσούξιμο, δυσουρία, αιματουρία, άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος. Μπορεί δηλαδή να εμφανιστεί ως<< κολικός νεφρου>>.
Και φυσικά μπορεί αν επιπλακεί όχι απλώς να χάσεις τον όρχι αλλά να καταλήξει και σε νεφρική ανεπάρκεια.
Και τέλος από σεξ ακόμα και στοματικό χωρίς προφύλαξη μπορείς να κολλήσεις άπειρες ασθένειες.
Καλό θα είναι λοιπόν να αναφερόμαστε σε θέματα που γνωρίζουμε.
Και φυσικά μπορεί αν επιπλακεί όχι απλώς να χάσεις τον όρχι αλλά να καταλήξει και σε νεφρική ανεπάρκεια.
Και τέλος από σεξ ακόμα και στοματικό χωρίς προφύλαξη μπορείς να κολλήσεις άπειρες ασθένειες.
Καλό θα είναι λοιπόν να αναφερόμαστε σε θέματα που γνωρίζουμε.
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum!Προσεξα την συζητηση σας, και συμφωνο στο οτι χρειαζεται μεγαλη προσοχη, για το τι ... ! Αλλωστε, ποιοσ εχει εμπιστοσυνη πλεον στα ... εισαγωμενα?
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
που εισε εσυ ρεεεεε.στα βουνα στα τρικαλα με λαπτοπ.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 6.305
γιατί τα εγχώρια είναι πιο ασφαλή??Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum!Προσεξα την συζητηση σας, και συμφωνο στο οτι χρειαζεται μεγαλη προσοχη, για το τι ... ! Αλλωστε, ποιοσ εχει εμπιστοσυνη πλεον στα ... εισαγωμενα?
Φίλε δεν το είπα για να περάσει η ώρα ούτε για να κάνω τον έξυπνο
Το περιστατικό έχει καταγραφεί στην ...Η κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία όπου διαπιστώθηκε η φιματίωση του ουροποιητικού με την μέθοδο gil nilsen για β κωχ στα ούρα στην αρχή και μετά 40 ημέρες με την καλλιέργεια .
Η θεραπεία διηρκεσε 1 χρόνο και όπως ποιο πάνω αναφέρει ο taurus 1 αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τους νεφρούς του .
Κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία μόνο και μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλλα για να προστατεύσει άλλους η κοπέλλα οδηγήγθηκε για εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έπασχε απο φιαματίωση και στη συνέχεια απελάθηκε στο Καζακστάν απο όπου ήταν .
Δεν βλέπω όνειρα και προπαντώς δεν φαντάζομαι !!!
δεν υπάρχει λόγος ούτε τον έξυπνο να κάνω ούτε τον πονηρό
Το περιστατικό έχει καταγραφεί στην ...Η κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία όπου διαπιστώθηκε η φιματίωση του ουροποιητικού με την μέθοδο gil nilsen για β κωχ στα ούρα στην αρχή και μετά 40 ημέρες με την καλλιέργεια .
Η θεραπεία διηρκεσε 1 χρόνο και όπως ποιο πάνω αναφέρει ο taurus 1 αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τους νεφρούς του .
Κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία μόνο και μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλλα για να προστατεύσει άλλους η κοπέλλα οδηγήγθηκε για εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έπασχε απο φιαματίωση και στη συνέχεια απελάθηκε στο Καζακστάν απο όπου ήταν .
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 6.305
Μην το παίρνεις κατάκαρδα..Ορισμένοι προσπαθούν απλά να πείσουν τον εαυτό τους ό,τι είναι ασφαλείς.Το κακό είναι ό,τι βλέπουν παντού φαντάσματα..Λες και έχεις όρεξη εσύ να κάνεις χαλάστρα στις ιερόδουλες.Αλλά δε φταίνε αυτοί.Κανονικά στα παιδιά με το κλείνουν τα 15 θα έπρεπε να γίνονται μαθήματα από ειδικούς ιατρούς σχετικά με τα αφροδίσια, μετάδοση,συμπτώματα ,προφύλαξη.Φίλε δεν το είπα για να περάσει η ώρα ούτε για να κάνω τον έξυπνο
Τουλάχιστον να γνωρίζουν..
Να χαρω οικογενειακη φωτογραφια !!!Σας τα έχω πει εγώ μάγκες, όλα αυτά είναι τα δεινά του πολιτισμού μας!
Είναι δυνατόν αυτές οι τσιγγανοπούλες να έχουν κάτι περισσότερο από λίγη μερέντα παραπάνω και κόρα στις φτέρνες;
Εσυ που εισαι ???
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Να χαρω οικογενειακη φωτογραφια !!!
Εσυ που εισαι ???
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ορισμένοι προσπαθούν απλά να πείσουν τον εαυτό τους ό,τι είναι ασφαλείς.
Μάλλον εγώ δεν ανήκω σ' αυτούς... Στο παρελθόν έχω πάει ελάχιστες φορές με καλντεριμιτζούδες και πολύ αμφιβάλλω αν θα ξαναπάω ποτέ ακριβώς για λόγους υγείας... Μόνο στο γνωστό μπαράκι στη Βάθης ρίχνω κανέναν πούτσο που και που.
Φίλε δεν το είπα για να περάσει η ώρα ούτε για να κάνω τον έξυπνο
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι σε αδίκησα λιγάκι και με συγχωρείς αλλά αφ' ενός είναι πολλοί οι "περίεργοι" που μπαίνουν εδώ μέσα και λένε το κοντό τους και το μακρύ τους και μας έχουν κάνει καχύποπτους, αφ' ετέρου η περίπτωση που αναφέρεις είναι πραγματικά τραβηγμένη... Το συζήτησα κι εγώ με φίλο γιατρό από περιέργεια και λίγο - πολύ ισχύουν αυτά που είπε και ο συναγωνιστής taurus1... Απλά το περίεργο είναι πώς μια Ρωσίδα είχε φυματίωση, καθώς φυματίωση πλέον εμφανίζουν μόνο κάτι Πακιστανοί, Αφγανοί κ.λπ., ήταν πραγματικά περίπτωση... Αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι πρέπει να ήταν σε φάση που δεν εμφάνιζε τα συμπτώματα και επιπλέον σε στάδιο που μετέδιδε την ασθένεια, καθώς μου είπε ο γιατρός ότι δε μεταδίδεται σε όλες τις φάσεις η φυματίωση, πραγματικά ο φίλος σου πρέπει να είχε κάνει πολλές... αμαρτίες και να έπρεπε να τις πληρώσει κάποια στιγμή, ήταν απίστευτα άτυχος απ' τη στιγμή που συνέτρεξαν όλες αυτές οι προϋποθέσεις! Τον κυνηγούσε η μοίρα του κατά κάποιο τρόπο...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ευτυχως που δεν παω με τετοιες τυπεΡε συναγωνιστές 10 λεπτά πήδημα 10 χρόνια αγώνας ζωής
Ένας φίλος μου Έδωσε πίπα ακάποτη σε μια ρωσίδα πριν 5 χρόνια εκεί απέξω απο την καφετέραι joys ονόματι ατζελα ξανθιά παχουλή όμορφη κ.λ.π .
Μετά απο 2 μήνες μπήκε στο Νοσοκομείο με κωλικό νεφρού και ύστερα απο 2 μηνη ταλαιπωρία διαπιστώθηκε φιματίωση ουροποιητικού με βλάβη στους όρχεις .
5 χρόνια μετά και ύστερα απο θεραπεία turbo 9 χάπια την ημέρα
έχει χάσει τον αριστερό όρχη καικινδυνεύει και ο δεξιός .
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ??????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
ευτυχως που δεν παω με τετοιες τυπε
Μόνο αδύνατες και φαφούτες ε;
Ετσι μπραβο !!!ευτυχως που δεν παω με τετοιες τυπε
Δωσε, δωσε !!!Μόνο αδύνατες και φαφούτες ε;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
καλα κανε εσυ ακαποτε τυπε και θα σου πω εγω.ευχομαι βεβαια να μην παθεις τιποτα ποτε,αλλα παιζεις με την ζωη σου.Μετά το θυμήθηκα και το διόρθωσα αν πρόσεξες στο post μου. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση η φυματίωση του ουροποιητικού με τον κολικό νεφρού... Όπως και το ότι η φυματίωση του ουροποιητικού δεν έχει καμία σχέση με τους όρχεις... Εκτός αν κάνω κι εκεί λάθος οπότε να με διορθώσεις... Και να μας πεις κι εσύ που ξέρεις αν είναι δυνατόν να εμφανιστεί φυματίωση του ουροποιητικού μετά από μια πίπα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπεΜόνο αδύνατες και φαφούτες ε;
χωρις τα δοντια δεν μαζευουν μικροβια
Παρόμοια θέματα
?