Σήμερα μεσημέρι προς απόγευμα πήρα σβάρνα όλες τις πιάτσες που συχνάζουν καλντεριμιτζούδες κατά τη διάρκεια της μέρας πλην πλατείας Λαυρίου. Καποδιστρίου νέκρα. Στο γνωστό περίπτερο η μόνη που άξιζε ήταν η γνωστή ξανθιά που έχει αναφερθεί ξανά από τον Larson, πολύ εντυπωσιακή ντυμένη στα ροζ αν και ολίγον άβυζη, κάνει μπαμ όμως ότι είναι ζάκι. Η Σωκράτους στο ύψος ακριβώς πίσω απ' την πλατεία Λαυρίου γεμάτη από βυζαρούδες οι οποίες όμως ήταν ή 50άρες αποκρουστικότατες ή ζάκια σε προχωρημένο στάδιο> μερικές είχαν μέχρι και σημάδια από σβησμένα τσιγάρα πάνω τους ή δερματοπάθειες, θλίψη. Τέλος πέρασα κι απ' την πιάτσα του ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ Ζήνωνος και Γερανίου γωνία που νομίζω ότι πλέον δικαιωματικά πρέπει να πάρει και επισήμως το όνομά του για να μην πω να στηθεί αδριάντας του στη συγκεκριμένη διασταύρωση
Κι εκεί μπάζα και ελπίζω να μην είναι κάποιες απ' αυτές η Λαβίνια και οι λοιπές που παίρνει ο παίκτουρας γιατί πραγματικά δεν αξίζουν. Εκεί όμως που είχα απογοητευτεί Ω ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, είδα κάτι που έβαλε μέχρι κι εμένα που έχω ορκιστεί να κόψω τις πιάτσες σε πειρασμό και θέλω συναγωνιστές τα φώτα σας αν γνωρίζει κανείς και κυρίως θέλω ενημέρωση από τον παίκτουρα ο οποίος πιθανότατα γνωρίζει! Παίρνοντας τη Γερανίου απ' τη διασταύρωση προς την Πειραιώς, μερικά μέτρα παρακάτω σε ένα παγκάκι καθόταν ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ξανθό μωρό μοντελέ με piercing στο πρόσωπο και ακουστικά στ' αυτιά, μιλάμε για τόσο σινιαρισμένο μωρό σε σημείο που δεν της μίλησα γιατί φοβόμουν μήπως δεν είναι καλντεριμιτζού και γίνω ρόμπα!
Το γκομενάκι θύμιζε Αγγλίδα τουρίστρια μήνα Ιούλιο σε παγκάκι του Συντάγματος! Γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτή;;;