Χθες ήταν η ημέρα των δικών μου παθών :S. Επισκέφθηκα το Αμνέζια στη Βάθης με φίλο και μετά από 5 ποτά μου ήρθε η φαεινή ιδέα να τσιγγουνευτώ τα 73 ευρώ και να αναζητήσω κάτι πιο οικονομικό στο τρίγωνο της αμαρτίας, αν και γνωρίζω ότι μετά τις 10, πόσο μάλλον Μ. Παρασκευή, τα πράματα θα είναι πεθαμένα. Τελικά πλησίασα αυτή που μου φάνηκε πιο όμορφη, μια Βουλγάρα, δε θυμάμαι πώς τη λένε, μάλλον ψηλή με κατσαρά μαλλιά μελαχρινή (όχι η Μίμα). 40 ευρώ μου είπε, με το χοτέλ. Στο δωμάτιο δεν έβγαλε την μπλούζα, ήθελε επιπλέον λεφτά >
. Αμέσως μετά την πίπα άρχισε τα δικά της ότι έχουμε λίγο χρόνο και ότι άλλοι της δίνουν παραπάνω λεφτά κι εγώ έκλεινα τα μάτια και φανταζόμουν ότι πηδούσα ένα τσιγγανάκι που είχα δει στο Αμνέζια, αλλά εκείνη μου διέκοπτε τη φαντασίωση επαναλαμβάνοντας ότι περνάει η ώρα και ρωτούσε "ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ;"
Τελικά διέκοψα αυτή τη συνάντηση και κατέβηκα κάτω, κάνοντας ακόμα μια βόλτα, κάτι έπρεπε να βρεθεί μην πάει ολοκληρωτικά στράφι αυτή η μέρα. Κάπου εκεί με σταμάτησε μια κότα την οποία, ναι, έχω πηδήξει, και με ρώτησε πώς πήγε με την άλλη κοπέλα στο δωμάτιο και αν την πήδηξα. Ναι της λέω, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά, και τότε εκείνη άρχισε να τη δικαιολογεί λέγοντας ότι είχε νεύρα γιατί τσακώθηκε με το φίλο της. Τέλος πάντων, τσεκάρω μια άλλη, 30 λέει με το χοτέλ, πάμε της λέω. Ούτε αυτή θυμάμαι πώς τη λένε, αλλά τουλάχιστον ήταν φιλική. Δεν θα έλεγα όμορφη, συμπαθητική, 22 κατά δήλωσή της, Βουλγάρα κι αυτή, από το Πλέβεν είπε, κάνα τσιγγάνικο καταυλισμό στα πέριξ σκέφτηκα εγώ, με δύο παιδιά και κάτι δόντια σαν του Γεωργίου. Όταν έβγαλε τα ρούχα της το δωμάτιο μύρισε κλεισούρα και χωριό. Στο τέλος της πράξης της ζήτησα να βγάλω την καπότα και να μου τον
, εκείνη δεν αρνήθηκε, χαζογέλαγε ευχάριστα μάλιστα, κατάφερα επιτέλους να χύσω και αποχώρησα.
Νωρίτερα, κατά τις 7, πηγαίνοντας προς Αμνέζια τσέκαρα ένα ξανθό πολύ καλό, ίσως να είναι αυτό που λένε οι συναγωνιστές πιο πάνω. Τη Δευτέρα, αφού θα έχω χωνέψει για τα καλά, λέω να ρίξω μια ματιά
Όταν αργότερα ξάπλωσα να κοιμηθώ συλλογίστηκα όλα τα προηγούμενα και μετανόησα που δεν γάμησα στο Αμνέζια ένα τσιγγανάκι που είχα σταμπάρει. Καλό Πάσχα σε όλους