Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Τη τράκαρα σήμερα στο παγκάκι αυτή που εννοείς μάλλον. Περίπου 1,70-1,75, ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι λίγο πάνω από τους ώμους,  γαλανομάτα και αρκετά αδύνατη. Κοντοστάθηκα και την ρώτησα όλα τα σχετικά που μας αφορούν. Ονομάζεται Αντριάνα (μάλλον τσαουσεσκίνα), δίνει μόνο νίμου/πιπόνι (όχι οθωμανικό) και όλα με προφύλαξη. Τιμή συμπεριλαμβανομένου και του γαμιστρώνα 30 γιούργια (20 αυτή + 10 το χοτέλι). Πράγματι πολύ ωραίο μουνί και μοιάζει  με τουρίστρια της πλατείας Συντάγματος/Πλάκας, το καλύτερο θα έλεγα στις πιάτσες αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι ποιος θα την σκίσει να μας πει και εμάς τι γίνεται. Επίσης να πω ότι μου θυμίζει πολύ έντονα μια άλλη στο ίδιο στυλ που κάνει πιάτσα τα πρωινά στη Γ΄ Σεπτεμβρίου/Kαποδιστρίου  (μήπως είναι η ίδια;).  
τι ωρα περιπου εγινε το τρακαρισμα...?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
τι ωρα περιπου εγινε το τρακαρισμα...?
Πρέπει να ήταν γύρω στις μία το μεσημέρι. Έχω την εντύπωση όμως ότι είναι η ίδια που κάνει πιάτσα Γ΄Σεπτεμβρίου/Καποδιστρίου, δε μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω με σιγουριά.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
634
Πόντοι
86
Ευχαριστώ συναγωνίστη larson

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Πρέπει να ήταν γύρω στις μία το μεσημέρι. Έχω την εντύπωση όμως ότι είναι η ίδια που κάνει πιάτσα Γ΄Σεπτεμβρίου/Καποδιστρίου, δε μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω με σιγουριά.
ok man thanks
images

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Άμα κάνεις κίνηση ενημέρωσε γιατί κι΄ εγώ έτοιμος είμαι να την σκίσω

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Χθες ήταν η ημέρα των δικών μου παθών  :S. Επισκέφθηκα το Αμνέζια στη Βάθης με φίλο και μετά από 5 ποτά μου ήρθε η φαεινή ιδέα να τσιγγουνευτώ τα 73 ευρώ και να αναζητήσω κάτι πιο οικονομικό στο τρίγωνο της αμαρτίας, αν και γνωρίζω ότι μετά τις 10, πόσο μάλλον Μ. Παρασκευή, τα πράματα θα είναι πεθαμένα. Τελικά πλησίασα αυτή που μου φάνηκε πιο όμορφη, μια Βουλγάρα, δε θυμάμαι πώς τη λένε, μάλλον ψηλή με κατσαρά μαλλιά μελαχρινή (όχι η Μίμα). 40 ευρώ μου είπε, με το χοτέλ. Στο δωμάτιο δεν έβγαλε την μπλούζα, ήθελε επιπλέον λεφτά  >:(. Αμέσως μετά την πίπα άρχισε τα δικά της ότι έχουμε λίγο χρόνο και ότι άλλοι της δίνουν παραπάνω λεφτά κι εγώ έκλεινα τα μάτια και φανταζόμουν ότι πηδούσα ένα τσιγγανάκι που είχα δει στο Αμνέζια, αλλά εκείνη μου διέκοπτε τη φαντασίωση επαναλαμβάνοντας ότι περνάει η ώρα και ρωτούσε "ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ;"  :tickedoff: Τελικά διέκοψα αυτή τη συνάντηση και κατέβηκα κάτω, κάνοντας ακόμα μια βόλτα, κάτι έπρεπε να βρεθεί μην πάει ολοκληρωτικά στράφι αυτή η μέρα. Κάπου εκεί με σταμάτησε μια κότα την οποία, ναι, έχω πηδήξει, και με ρώτησε πώς πήγε με την άλλη κοπέλα στο δωμάτιο και αν την πήδηξα. Ναι της λέω, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά, και τότε εκείνη άρχισε να τη δικαιολογεί λέγοντας ότι είχε νεύρα γιατί τσακώθηκε με το φίλο της. Τέλος πάντων, τσεκάρω μια άλλη, 30 λέει με το χοτέλ, πάμε της λέω. Ούτε αυτή θυμάμαι πώς τη λένε, αλλά τουλάχιστον ήταν φιλική. Δεν θα έλεγα όμορφη, συμπαθητική, 22 κατά δήλωσή της, Βουλγάρα κι αυτή, από το Πλέβεν είπε, κάνα τσιγγάνικο καταυλισμό στα πέριξ σκέφτηκα εγώ, με δύο παιδιά και κάτι δόντια σαν του Γεωργίου. Όταν έβγαλε τα ρούχα της το δωμάτιο μύρισε κλεισούρα και χωριό. Στο τέλος της πράξης της ζήτησα να βγάλω την καπότα και να μου τον  :jerking:, εκείνη δεν αρνήθηκε, χαζογέλαγε ευχάριστα μάλιστα, κατάφερα επιτέλους να χύσω και αποχώρησα.

Νωρίτερα, κατά τις 7, πηγαίνοντας προς Αμνέζια τσέκαρα ένα ξανθό πολύ καλό, ίσως να είναι αυτό που λένε οι συναγωνιστές πιο πάνω. Τη Δευτέρα, αφού θα έχω χωνέψει για τα καλά, λέω να ρίξω μια ματιά  :rolleyes: 

Όταν αργότερα ξάπλωσα να κοιμηθώ συλλογίστηκα όλα τα προηγούμενα και μετανόησα που δεν γάμησα στο Αμνέζια ένα τσιγγανάκι που είχα σταμπάρει. Καλό Πάσχα σε όλους  :priest:

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσει εκείνο το ξανθό στο γνωστό αμαρτωλό τρίγωνο!  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Σας έχω νέα... Πρωί πρωί κατά τις 10.20, στο γνωστό βρωμοτρίγωνο "Καματερού - Χαλκοκονδύλη - Αριστοτέλους" ήταν ένα μουνί, ψιλό,  :tits2: ξανθό, λεπτό... μια χαρά καυλίτσα! Δε την έχω δει εκεί ποτέ ξανά! Έχετε την υπόψιν ;) Ξεχωρίζει ανάμεσα στην πλέμπα των τσιγγαμορουμάνων και γυφτοβουλγάρων...
μια βουγγαρα γυρω στα 19;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πηγα σημερα για freelancer
πηγα μια που την ειχα σταμπαρει εδω και καιρο
ουκρανη,γυρω στα 50
και μουναρα!!!
στο δωματιο δεν βιαζοταν,αφηνε δαχτυλισμα
καλη επιλογη μπορω να πω
φυσικα με 20 ευρω+10 το χοτελι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ουκρανη,γυρω στα 50
και μουναρα!!!
καλη επιλογη μπορω να πω
με πιπινι πηγες τυπε :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
ουκρανη,γυρω στα 50
και μουναρα!!!
καλη επιλογη μπορω να πω

20 ευρώ + 10 το χοτέλι είναι η λιανική τιμή ή ψωνίζεις σε τιμή σε τιμές χονδρικής λόγω παλαιότητας στο μπουρδέλα :idiot: :think:

Πηδήκουλας

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες είμαι καινούργιος στο φορουμ αλλά σχετικά παλιός στις τσάρκες είδα το site αυτό μιας και εδώ και πολλά χρόνια ζώ εκτός ελλάδας θα ήθελα να ρωτήσω απο που βρίσκουμε τα τηλ για τα call girls μιας και έψαξα το site αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό παρακαλώ ενημερώστε με αν είναι δυνατόν

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Γεια σου ρε Πηδήκουλα. Μπες στην κατηγορία Call Girls, εκεί θα βρεις ό,τι θέλεις.

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα..Ξερει κανεις καμια πιατσα που να υπαρχουν τιποτα μιλφ... :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom