Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Xθες το πρωι βολτα για καφε, μαζι με ενα φιλο !!!
Απο τις 11 και μεχρι τις 15.00, τιποτα το διαφορετικο !!!
Πανω κατω την Ερμου, ισως και 10-15 φορες, το μονο που ειδα διαφορετικο, ηταν να λοιπουν οι γνωστοι σε ολους μας μικροπωλητες, ενω η δημοτικη αστυνομια, μαζι με τους δοκιμους αστυνομικους να εχουν κανει πηγαδακια, καθε 15 με 20 μετρα !!!
Τον καφε τον ηπιαμε, απεναντι απο την μητροπολη, σε ενα μικρο γωνιακο καφε !!!
Μαλλον ατυχοι ημασταν, αφου στην δικη μας βολτα ο θησαυρος, ηταν ανθρακας !!!
Eίπαμε ρε συναγωνιστή, σιγά-σιγά μη βιάζεστε και μη χτυπάτε γερμανικά νούμερα στην Ερμού. Άμα περιφέρονται εκεί τα κορίτστια θα τα πετύχει κάποιος σίγουρα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Πάντως σήμερα είδα έναν μούναρο να κάνει πιάτσα στην Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη, στα σκοτεινά, αλλα ψιλοκολλάω μη βγει καμμιά σιφυλλιασμένη και μετά έχω άλλα... Αύριο θα τσεκάρω καλύτερα, ελπίζω να μη με σφάξουν! χαχχαχαχα!!!

Μη ξεχάσεις να μας κάνεις τη περιγραφγή της για να ξέρουμε ποια είναι. Σίγουρα κάποιος από εμάς θα την έχει δει ή μπορεί να την έχει πηδήξει κιόλας.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Eίπαμε ρε συναγωνιστή, σιγά-σιγά μη βιάζεστε και μη χτυπάτε γερμανικά νούμερα στην Ερμού. Άμα περιφέρονται εκεί τα κορίτστια θα τα πετύχει κάποιος σίγουρα.
Για καφε και ψωνια πηγαμε ρε φιλαρακι !!!
Αν ομως προεκυπτε κατι, δεν θα λεγαμε σιγουρα ΟΧΙ  !!!!!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Xθες το πρωι βολτα για καφε, μαζι με ενα φιλο !!!
Απο τις 11 και μεχρι τις 15.00, τιποτα το διαφορετικο !!!
Πανω κατω την Ερμου, ισως και 10-15 φορες, το μονο που ειδα διαφορετικο, ηταν να λοιπουν οι γνωστοι σε ολους μας μικροπωλητες, ενω η δημοτικη αστυνομια, μαζι με τους δοκιμους αστυνομικους να εχουν κανει πηγαδακια, καθε 15 με 20 μετρα !!!
Τον καφε τον ηπιαμε, απεναντι απο την μητροπολη, σε ενα μικρο γωνιακο καφε !!!
Μαλλον ατυχοι ημασταν, αφου στην δικη μας βολτα ο θησαυρος, ηταν ανθρακας !!!
Ρε μάγγες προχθές που συζητούσα με έναν συμπουτανιάρη για το θέμα ότι ακόμα και στην Ερμού υπάρχει τέτοιο παιχνίδι,μου είπε ότι πριν απο 2-3 μήνες κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε εκείνον,αλλά στη Σωτήρος Διός εν Πειραιεί,η οποία είναι εμπορικός δρόμος σαν την Ερμού.Και μάλιστα εχθές που βλέπαμε τις περιγραφές που δώσατε,είναι σίγουρα αυτές.Όμως ο τύπος ήταν με παρέα για ψώνια και απλά εκείνες πλησιάσανε και παίξανε ανάλογο παιχνίδι με τις ίδιες τιμές.Και ο μαλάκας δεν πήρε τηλέφωνο!!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Φαντάζομαι την Ερμού από κυριλάτο εμπορικό δρόμο να μετατρέπεται σε πιάτσα και λύνομαι στα γέλια :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε μάγγες προχθές που συζητούσα με έναν συμπουτανιάρη για το θέμα ότι ακόμα και στην Ερμού υπάρχει τέτοιο παιχνίδι,μου είπε ότι πριν απο 2-3 μήνες κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε εκείνον,αλλά στη Σωτήρος Διός εν Πειραιεί,η οποία είναι εμπορικός δρόμος σαν την Ερμού.Και μάλιστα εχθές που βλέπαμε τις περιγραφές που δώσατε,είναι σίγουρα αυτές.Όμως ο τύπος ήταν με παρέα για ψώνια και απλά εκείνες πλησιάσανε και παίξανε ανάλογο παιχνίδι με τις ίδιες τιμές.Και ο μαλάκας δεν πήρε τηλέφωνο!!!!!!
φιλε αλλαξε το δεν με συμφερει ουτε εγω το ζητησα  :uglystupid:
ισως απο το αγχος μην σκασει μυτη η δικια μου αλλα δεν το σκεφτηκα καθολου να το ζητησω

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
φιλε αλλαξε το δεν με συμφερει ουτε εγω το ζητησα  :uglystupid:
ισως απο το αγχος μην σκασει μυτη η δικια μου αλλα δεν το σκεφτηκα καθολου να το ζητησω
Ρε εσειις, ο αλλος την γαμουσε δυο ωρες, την πηγε κοντα στο σπιτι της για να την αφησει και δεν ηξερε το ονομα της, αυτος τι ηταν ???
Αμα κολησει,κολησε !!!  :think: :think: :think: :think: :think:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε εσειις, ο αλλος την γαμουσε δυο ωρες, την πηγε κοντα στο σπιτι της για να την αφησει και δεν ηξερε το ονομα της, αυτος τι ηταν ???
το κοντα στο σπιτι ειναι σχετικο μπορει να την πηγε στο σπιτι κ να ξερει που θα την βρει αλλα οπως κ να εχει αυτος τουλαχιστον την  ξεπουπουλιασε την παλακιδα μην παραπονιετε εμεις το χασαμε το κορμι πατριωτη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
το κοντα στο σπιτι ειναι σχετικο μπορει να την πηγε στο σπιτι κ να ξερει που θα την βρει αλλα οπως κ να εχει αυτος τουλαχιστον την  ξεπουπουλιασε την παλλακιδα μην παραπονιετε εμεις το χασαμε το κορμι πατριωτη

:2funny: :2funny: :2funny:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
φιλε αλλαξε το δεν με συμφερει ουτε εγω το ζητησα  :uglystupid:
Αρχηγέ μου ήσουν με γυναίκα και καλά που δεν το ζήτησες και καλύτερα που δεν το σκέφτηκες,για να μην βρείς και κανένα διάολο.Αλλά αυτός είναι χωρισμένος και ήταν με παρέα μεν,αλλά ανδροπαρέα δε.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Σωστός.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
το κοντα στο σπιτι ειναι σχετικο μπορει να την πηγε στο σπιτι κ να ξερει που θα την βρει αλλα οπως κ να εχει αυτος τουλαχιστον την  ξεπουπουλιασε την παλακιδα μην παραπονιετε εμεις το χασαμε το κορμι πατριωτη
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
γεια σας παιδια. χθες τεταρτη το απογευμα κατα της 6 στην γ σεπτεμβριου κοντα στην ομονοια εκει ποθ ειναι η σταση με τα πολλα λεωφορεια ηταν ενα μελαχρινο δεν ειχε πολυ ωραιο προσωπο αλλα ειχε τελειο λεπτο σωμα κ κωλαρα. ολα που φοραγε ηταν μαυρα. μπουφανακι μπλουζα κατι σαν κολαν κ γοβεσ. οποιος ξερει κατι ας στειλει

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Επεστρεψε στην γωνια της καποδιστριου η χοντροκολα Καρμεν.
Απο κει και περα τα ιδια σημερα με το σημειο στην γωνια της αριστοτελους με χαλκοκονδυλη να εξελισσεται σε δυνατο στεκι.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Επεστρεψε στην γωνια της καποδιστριου η χοντροκολα Καρμεν.
Απο κει και περα τα ιδια σημερα με το σημειο στην γωνια της αριστοτελους με χαλκοκονδυλη να εξελισσεται σε δυνατο στεκι.
Η Καρμεν και ο κώλος της είναι μύθος στην περιοχή.Τρελά σκηνικά με δαύτη.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Μάγκες, μπόχα και δυσωδία  :tickedoff: :tickedoff: :S :S :S

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ρε για πείτε για Κάρμεν, αξίζει;;;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Xθες βράδυ στις 20:00 περίπου στη συμβολή Χαλκοκονδύλη και Γ΄ Σεπτεμβρίου με πλεύρισε ελληνικό πιπινάκι πανέμορφο ξανθό αδύνατο νηφάλαιο (δεν φαινόταν μαστουρωμένο) έχοντας μαζί της  ένα μικρό σκυλάκι για ξεκάρφωμα. Μου ζήτησε ένα ευρώ για τράκα. Της έκανα όμως πιο γενναιόδωρη πρόταση για 20 ευρώ με υπονοούμενο το πήδημα. Της άρεσε η πρόταση και κοντοστεκότανε για περαιτέρω λεπτομέριες. Την άφησα όμως επειδή έπρεπε να κάνω κάτι άλλο εκείνη την ώρα και έφυγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom