Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Άμα δε σου κάνει μην ασχολήσε μ΄ αυτήν. Έχει πολλές άλλες εκεί καθώς ξέρουμε όλοι μας. Κάτι καλό όμως αυτή την εποχή εγώ προσωπικά δεν έχω δει εκεί. Όμως έρχεται η άνοιξη και θα έρθει φρέσκο αίμα από τις γειτονικές βαλκανικές  χώρες.

Βασικά ποτέ δεν υπάρχει κάτι πραγματικά καλό εκεί εκτός από κάτι μουνιά που εμφανίζονται μια - δυο φορές και μετά εξαφανίζονται... Μόνο η πιάτσα των Αλβανίδων 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου άξιζε μέχρι πριν λίγο καιρό αν και αυτές ακόμα ήταν ξεπέτες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Nαι, μάλλον μαλακία μου που δεν το πήρα έστω και γρήγορα στα όρθια, στην είσοδο καμιάς πολυκατοικίας όπως στις ρώσικες τσόντες. Πιστεύω ότι το μουνάκι περιφέρεται εκεί γιατί ψαχνότανε τραβόντας το σκυλάκι μαζί της. Δίνω πάλι χαρακτηριστικά. Ήταν πολύ ευγενικιά περίπου 1,65-1,70, αδύνατη, ξανθιά και μίλαγε κανονικά ελληνικά.
ο σκυλος τι ρατσα ηταν;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι ειναι τυπε, ανθρωπο που τον βαζουν κατω και τον πηδανε δεν πρεπει να του εχεις καμία εμπιστοσυνη!  :2funny:
οπως ειχε πει και ενας γαλλος φιλοσοφος οταν τον ρωτησαν την γνωμη του για τις γυναικες

τι περιμενεις απο ανθρωπους που τους γαμανε

:2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• y195678382530112.jpg
    y195678382530112.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 15

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Στις 21:00 σήμερα πέρασα πάλι από τη περιοχή της βάθης. Βερανζέρου και Σωκράτους έκάνε πιάτσα ελληνίς περίπου 22 ετών κοκκινομάλλα με μακριά μαλλιά πιασμένα σε κότσο. Παίρνει 15 ευρώ και 10 το χοτέλι. Τα κάνει όλα με προφύλαξη και δεν δίνει πίσω πόρτα. Η φάτσα της είναι λίγο βλογιοκομμένη όχι άσχημη αλλά μου φάνηκε λίγο ζάκι. Στη συνέχεια και επί της  Χαλκοκονδύλη τράκαρα ετέρα Ελληνίδα καστανή περίπου 1,60 ονόματι Χριστίνα και είναι φοιτήτρια σε κάποιο βλαχοχώρι της Ελλάδας. Κάνει τα πάντα, οθωμανικό, ελεύθερο τσιμπούκι και μόνο σε Έλληνες. Παίρνει 50 ευρόπουλα. Κάτω στη συμβολή Χαλκοκονδύλη Σωκράτους Καματερού μία Βουλγαρογύφτυσσα Άννα. Τα κάνει όλα για 20 ευρώ + 10 το χοτέλι. Που να τη πάρεις αυτή. Μετά πας κατ΄ ευθείαν στο Συγγρού για γενικό σέρβις. Μετά απ΄ όλα αυτά και αφού δεν εμφανίστηκε το χθεσινό ξανθό ελληνικό μουνάκι με το μικρό σκυλί (για τον συναγωνιστή που ρώτησε πιο πάνω. Δεν ξέρω τι ράτσα ήταν, πάντως είχε γυαλιστερό καφέ τρίχωμα με μακριά αυτιά και κοντά πόδια) πήγα  για ξεφόρτωμα στο στανταράκι (Φωκαίας 17 πάνω). Σίγουρα πράγματα.  

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Στις 21:00 σήμερα πέρασα πάλι από τη περιοχή της βάθης. Βερανζέρου και Σωκράτους έκάνε πιάτσα ελληνίς περίπου 22 ετών κοκκινομάλλα με μακριά μαλλιά πιασμένα σε κότσο. Παίρνει 15 ευρώ και 10 το χοτέλι. Τα κάνει όλα με προφύλαξη και δεν δίνει πίσω πόρτα. Η φάτσα της είναι λίγο βλογιοκομμένη όχι άσχημη αλλά μου φάνηκε λίγο ζάκι.

Με τέτοιες τιμές σίγουρα ζάκι ήταν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Κάτω στη συμβολή Χαλκοκονδύλη Σωκράτους Καματερού μία Βουλγαρογύφτυσσα Άννα. Τα κάνει όλα για 20 ευρώ + 10 το χοτέλι. Που να τη πάρεις αυτή. Μετά πας κατ΄ ευθείαν στο Συγγρού για γενικό σέρβις.  

Μην το λες, ο εφτάψυχος παίκτουρας παίρνει συνέχεια κάτι τέτοιες στη Ζήνωνος και δεν έχει πάθει τίποτα το σοβαρό :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μετά απ΄ όλα αυτά και δεν εμφανίστηκε το χθεσινό ξανθό ελληνικό μουνάκι με το μικρό σκυλί (για τον συναγωνιστή που ρώτησε πιο πάνω. Δεν ξέρω τι ράτσα ήταν, πάντως είχε γυαλιστερό καφέ τρίχωμα με μακριά αυτιά και κοντά πόδια)

Μ' αρέσει που απαντάς κιόλας :2funny: :2funny: :2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Μην το λες, ο εφτάψυχος παίκτουρας παίρνει συνέχεια κάτι τέτοιες στη Ζήνωνος και δεν έχει πάθει τίποτα το σοβαρό :2funny: :2funny: :2funny:

Διορθώνω: στη Ζήνωνος δεν έχει βουλγαρογύφτισσες, αλλά ρουμανογύφτισσες. Μάλιστα, το γεγονός ότι καμία τους, ή τουλάχιστον όσες ξέρω, δεν κάνει ακάποτες πίπες και τα λοιπά είναι ένα ελάχιστο δίχτυ ασφαλείας.

Κατά τα άλλα, μπαίνω στα πιτς για λίγο καιρό, καθώς ο γιατρός διέγνωσε μηκυτίαση (η οποία είναι και μεταδοτική, οπότε μη σας πάρω και στο λαιμό μου  :grin:). Με είχε ξαπλώσει ο πούστης και μου ζούλαγε την ψωλή, κοιτώντας με τον μεγεθυντικό φακό - ίσως επειδή η ψωλή μου είχε γίνει 2 εκατοστά. Στο τέλος αποφάνθηκε: μήκυτες  :s&m_1: :S. Μου έγραψε και μια αλοιφή να τη βάζω για 20 μέρες (έχουνε περάσει οι 5) κι αν δεν φύγουνε θα πάρω αντιβίωση. Ως τότε, θα κλείνω τα μάτια και θα συλλογίζομαι  :jerking: ότι βρίσκομαι σε πράσινα λιβάδια κηνυγώντας την ξυπόλητη Λαβίνια, την οποία στο τέλος θα πιάνω και θα πηδάω δίπλα στη σκηνή, στη φωτιά, ενώ γύρω μας θα παίζουνε τσιγγάνικα βιολιά  :boff:.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.221
Πόντοι
7.885
Συναγωνιστή paiktoura εύχομαι περαστικά και γρήγορη επάνοδο στις αγαπημένες σου πιάτσες :grin: :grin:.Ήθελα να σε ρωτήσω αν οι μύκητες που γράφεις βρίσκονται και εντός της ψωλής ή αν είναι μόνο περιμετρικά :think:,γιατί είχα βγάλει κι εγώ κάτι κοκκινίλες στην γύρω περιοχή και ο γιατρός μου είπε ότι είναι αλλεργία :rolleyes:.Ευτυχώς το εργαλείο από μέσα ήταν εντάξει,οπότε πείστηκα ότι δεν είναι πιο σοβαρό.Πάντως τ'αρχίδια ήταν φουλ ερεθισμένα και υπέφερα για καιρό από φαγούρα.Είχα επιχειρήσει 3 επικίνδυνα ακάποτα εκείνες τις μέρες,αλλά το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από καμια βδομάδα :- :-

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Υπάρχει μία κοκκινίλα και εντός της ψωλής, στον πουτσοκέφαλο  :tickedoff: :tickedoff:

Ζητώ συγγνώμη από τους συμπολεμιστές για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όμως έπρεπε να απαντήσω στον συνάδελφο  :tits:

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Σήμερα το πρωί κατα τις 10 έκανα βόλτα στην πιάτσα της Πλ. Λαυρίου και πέριξ. Έξω από το hotel CHRISTIANA έκανε πιάτσα νέο τεμάχιο από Βουλγαρία όνοματι ΙΒΑ 30 ετών. Εντυπωσιακό ανάστημα άσχημούλικο πρόσωπο μικρό στήθος αλλά με σούπερ καυλωτική μίνι φούστα που αποκάλυπτε σέξουαλικότατα μακριά πόδια !!! :lheel: Τιμή 25 ευρώ μαζί με το χοτέλ ! Ευκαιρία σκέφτηκα και την πήρα! Καθαρή κοπέλα έκανε μπάνιο μετά την έβαλα να γονατίσει και να μου τον ρουφάει. Κατόπιν ιεραποστολικό :knockinb:  και τελείωμα σε πισωκολλητό... :fuck2: Αφού ντύθηκε της ζήτησα να σταυρώσει τα υπέροχα μακριά λεπτά πόδια της να τα φωτογραφήσω.

Συνημμένα

• DSC01372.JPG
    DSC01372.JPG
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom