Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Διορθώνω: στη Ζήνωνος δεν έχει βουλγαρογύφτισσες, αλλά ρουμανογύφτισσες. Μάλιστα, το γεγονός ότι καμία τους, ή τουλάχιστον όσες ξέρω, δεν κάνει ακάποτες πίπες και τα λοιπά είναι ένα ελάχιστο δίχτυ ασφαλείας.
Κατά τα άλλα, μπαίνω στα πιτς για λίγο καιρό, καθώς ο γιατρός διέγνωσε μηκυτίαση (η οποία είναι και μεταδοτική, οπότε μη σας πάρω και στο λαιμό μου ). Με είχε ξαπλώσει ο πούστης και μου ζούλαγε την ψωλή, κοιτώντας με τον μεγεθυντικό φακό - ίσως επειδή η ψωλή μου είχε γίνει 2 εκατοστά. Στο τέλος αποφάνθηκε: μήκυτες :S. Μου έγραψε και μια αλοιφή να τη βάζω για 20 μέρες (έχουνε περάσει οι 5) κι αν δεν φύγουνε θα πάρω αντιβίωση. Ως τότε, θα κλείνω τα μάτια και θα συλλογίζομαι ότι βρίσκομαι σε πράσινα λιβάδια κηνυγώντας την ξυπόλητη Λαβίνια, την οποία στο τέλος θα πιάνω και θα πηδάω δίπλα στη σκηνή, στη φωτιά, ενώ γύρω μας θα παίζουνε τσιγγάνικα βιολιά .
Μα γιατί έπαθες μυκητίαση Μ' αρέσει που προσπαθείς να μας πείσεις ότι οι Ρουμανογύφτισσες της Ζήνωνος είναι ασφαλείς, την ίδια στιγμή που δυο σειρές παρακάτω γράφεις ότι έπαθες μυκητίαση