maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
θα συμφωνισω τρελος κυνδινος αλλα οντως υπαρχουν μαλακες αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αυτες που το δεχοντε ελεος δλδ ειπαμε το χρημα χρημα πρεζουδες οκ τα παρασημα τι τα θελουν?Αρχηγέ μου όλοι όλοι φορτώνουν πουτάνες ακάποτα δεν έχουν δικαιολογία.Όσο για τους μετανάστες που έχουν φέρει αρρώστιες που είχαν εξαφανιστεί για 50 χρόνια,όπως η φυματίωση και το σκορβούτο,επίσης δεν υπάρχει δικαιολογία.Ζούν σε μια κοινωνία,όπου το σεξ δεν είναι ταμπού,όπως παλιά και συνέχεια υπάρχουν μέχρι και αφίσες για ενημέρωση.Στα διάφορα καφενεία που συχνάζουν υπάρχουν και προειδοποιήσεις στη γλώσσα τους(μου το έχουν πεί άτομα απο την πρεσβεία της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας που επισκέπτομαι συχνά λόγω διδακτορικού).Και όσο για την αγαμία,κάποτε ήμουν κλείσμενος 6 συναπτούς μήνες σε άσκηση,συνδυαζόμενη με τα γεγονότα με το Τούρκικο το πλοίο,το Σισμίκ,όπου είχαμε επιφυλακή και ετοιμαζόμασταν για πόλεμο.Και όταν τελικά τελείωσε το πανηγύρι πήγαμε ´ολοι μας να πηδήξουμε,αλλά κανένας ακάποτα.Και να σημειωθεί ότι 6 μήνες δεν είχαμε δεί καν γυναίκα,καθως δεν υπήρχαν τότε γυναίκες στο στρατό,παρά μόνο σε νοσοκομεία.Και τέλος θα προσθέσω ότι δεν είμαστε εκτός θέματος,καθώς συνιστούμε την προσοχή όλων των πιατσόβιων για διάφορα αφροδίσια νοσήματα,τα οποία μπορεί να είναι μοιραία.