Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...εκει εκδιδονταν κατι γιαγιονια θυμαμαι πριν καμμια 15αρια χρονια (ελληνιδεσ παντα και μαχημεσ τησ πορνιασ) μετα πλακωσαν οι ξενεσ .
τυπε σωστος
ειχαμε παει τσαρκα με μηχανες πριν 15 περιπου χρονια,παιδια τοτε
και μουχε κανει τρομερη εντυπωση τοτε,ηταν ενα φρικοπουρο γυρω στα 80
φαφουτα,φορουσε μια φουστα λαικης και μποτακια :2funny:
και προσπαθουσε να ψησει εναν πελατη
πολυ γελιο :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506
τυπε σωστος

...Ο πελάτης ήσουν εσύ, τύπε??

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
τυπε σωστος

Παιδί ήσουν και η συνάντηση αυτή σε σημάδεψε... Από τότε γαμάς μόνο φαφούτες :2funny: :2funny: :2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Γεια σας συμπαίκτες. Γυρνώντας από Φωκαίας σήμερα στις 13:00-14:00 όπου ξεφόρτωσα στο νούμερο 17, έσκασα μύτη στη συμβολή Χαλκοκονδύλη Καματερού Σωκράτους. Στο γνωστό έκει περίπτερο περίμεναν καμιά δεκαριά κορίτσια. Από όλες αυτές διακρίθηκε ένα ξανθό (μακριά μαλλιά μέχρι και τα βυζάκια της) αδύνατο γαλανομάτικο  γύρο στα 20,  Βουλγάρα. Φόραγε στενό χαμηλοκάβαλο μπλου τζην με άσπρο στριγκάκι πεταμένο έξω για πρόκληση, μαύρη κοντή μπλούζα,  στιλέτο μαύρη μπότα και κάτι χαλκάδες στ΄ αυτιά.  Τη ρώτησα πως την λένε αλλά μιλιά. Πάμε μου λέει για 40 ευρώ με ξενοδοχείο. Τη ρωτάω για το πρόγραμμα, και απαντάει, γλωσσόφιλα,  πίπα ακάποτη, τελειωτικό στο στόμα  ίσως και γαργάρα  :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:και δε ξέρω εγώ τι άλλο έλεγε η κοπελίτσα. Έχουν τρελαθεί οι γκόμενες στη Βάθης; Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δελεαστική ιδίως για τους τολμηρούς λοκατζήδες της πλατείας Βάθης. Αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της ας γράψει στο thread κριτική; 

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Γεια σας συμπαίκτες. Γυρνώντας από Φωκαίας σήμερα στις 13:00-14:00 όπου ξεφόρτωσα στο νούμερο 17, έσκασα μύτη στη συμβολή Χαλκοκονδύλη Καματερού Σωκράτους. Στο γνωστό έκει περίπτερο περίμεναν καμιά δεκαριά κορίτσια. Από όλες αυτές διακρίθηκε ένα ξανθό (μακριά μαλλιά μέχρι και τα βυζάκια της) αδύνατο γαλανομάτικο  γύρο στα 20,  Βουλγάρα. Φόραγε στενό χαμηλοκάβαλο μπλου τζην με άσπρο στριγκάκι πεταμένο έξω για πρόκληση, μαύρη κοντή μπλούζα,  στιλέτο μαύρη μπότα και κάτι χαλκάδες στ΄ αυτιά.  Τη ρώτησα πως την λένε αλλά μιλιά. Πάμε μου λέει για 40 ευρώ με ξενοδοχείο. Τη ρωτάω για το πρόγραμμα, και απαντάει, γλωσσόφιλα,  πίπα ακάποτη, τελειωτικό στο στόμα  ίσως και γαργάρα  :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:και δε ξέρω εγώ τι άλλο έλεγε η κοπελίτσα. Έχουν τρελαθεί οι γκόμενες στη Βάθης; Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δελεαστική ιδίως για τους τολμηρούς λοκατζήδες της πλατείας Βάθης. Αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της ας γράψει στο thread κριτική; 
φιλε στο 17 ποιά γάμησες την Ντορα?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
πωπω μας γκάβλωσες ρε αδερφέ!  :2funny:
πολύ καλό το μικρό  :thumbsup:
Προτείνεται αλλά απ΄ ότι κατάλαβα θέλει ευγένεια και υπομονή μαζί της. Τότε θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Προτείνεται αλλά απ΄ ότι κατάλαβα θέλει ευγένεια και υπομονή μαζί της. Τότε θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα
συμφωνώ απόλυτα, και εγώ που την πήρα στο χαλαρό ηταν φωτιά και με ωραίες στάσεις.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
:2funny: :2funny: :2funny:

Μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτά συνάδελφε, απλώς είναι η κακή όψη του νομίσματος. Επειδή φαινόταν ενιαίο το ποστ μου, θα κάνω τροποποίηση και θα επανέλθω.  :kissass:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Παρατήρησα επίσης στην Ομόνοια έξω από το KFC-Goodys Κινέζα ψιλοπουρό αδύνατο με τελείως πουτανοειδή περιβολή να στέκεται. Σίγουρα πεζοδρόμιο έκανε. Καμιά καλή Ασιάτησα όμως δεν έχω δει εκεί. Επίσης διερχόμενος από τις στάσεις των λεωφορείων στη Γ΄ Σεπτεμβρίου με σταμάτησε μία Λάουρα από Βουλγαρία. Καλή φαινότανε, εμφανισιακά ήταν αδύνατη με μακριά καστανά μαλλιά γύρω στα 25. Κάνει μόνο απλό πρόγραμμα για 40 ευρόπουλα. Μετά κατηφόρισε προς το γνωστό ξενοδοχείο στη Σόλωνος και Γ΄  Σεπτεμβρίου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παρατήρησα επίσης στην Ομόνοια έξω από το KFC-Goodys Κινέζα ψιλοπουρό αδύνατο με τελείως πουτανοειδή περιβολή να στέκεται. Σίγουρα πεζοδρόμιο έκανε. Καμιά καλή Ασιάτησα όμως δεν έχω δει εκεί. Επίσης διερχόμενος από τις στάσεις των λεωφορείων στη Γ΄ Σεπτεμβρίου με σταμάτησε μία Λάουρα από Βουλγαρία. Καλή φαινότανε, εμφανισιακά ήταν αδύνατη με μακριά καστανά μαλλιά γύρω στα 25. Κάνει μόνο απλό πρόγραμμα για 40 ευρόπουλα. Μετά κατηφόρισε προς το γνωστό ξενοδοχείο στη Σόλωνος και Γ΄  Σεπτεμβρίου
τυπε στα kfc παιζει καμακι με κιτρινιαρα αλλα θελει το καταλληλο ντυσιμο
για πιατσα εχει 4-5 χαλκοκονδυλη και γ σεπτεμβ
2-3 πουρες
και 2-3 μικρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom