Paiktoura για το δικό σου λέει, αυτό που πας και γαμάς τις τσιγγάνες;
Όχι ρε, το δικό μου είναι καλύτερο κι από το Χίλτον
Paiktoura για το δικό σου λέει, αυτό που πας και γαμάς τις τσιγγάνες;
Νομίζω πως έκλεισε εδώ και κάνα δυο βδομάδες. Αυτό που βρίσκεται πολύ κοντά Σοφοκλέους και Αθηνάς δεν είναι;
τυπε σωστος...εκει εκδιδονταν κατι γιαγιονια θυμαμαι πριν καμμια 15αρια χρονια (ελληνιδεσ παντα και μαχημεσ τησ πορνιασ) μετα πλακωσαν οι ξενεσ .
τυπε σωστος
ειχαμε παει τσαρκα με μηχανες πριν 15 περιπου χρονια,παιδια τοτε
και μουχε κανει τρομερη εντυπωση τοτε,ηταν ενα φρικοπουρο γυρω στα 80
φαφουτα,φορουσε μια φουστα λαικης και μποτακια
και προσπαθουσε να ψησει εναν πελατη
πολυ γελιο
...Ο πελάτης ήσουν εσύ, τύπε??
τυπε σωστος
ειχαμε παει τσαρκα με μηχανες πριν 15 περιπου χρονια,παιδια τοτε
και μουχε κανει τρομερη εντυπωση τοτε,ηταν ενα φρικοπουρο γυρω στα 80
φαφουτα,φορουσε μια φουστα λαικης και μποτακια
και προσπαθουσε να ψησει εναν πελατη
πολυ γελιο
τυπε ημουν μικρος και χωρις εμπειρια τοτε...Ο πελάτης ήσουν εσύ, τύπε??
τυπε ημουν μικρος και χωρις εμπειρια τοτε
νομιζα οτι οι νεες ηταν καλυτερες
στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα
οχι μονο τυπεΠαιδί ήσουν και η συνάντηση αυτή σε σημάδεψε... Από τότε γαμάς μόνο φαφούτες
οχι μονο τυπε
αλλα αν βρω καμια δυσκολα την αφηνω
φιλε στο 17 ποιά γάμησες την Ντορα?Γεια σας συμπαίκτες. Γυρνώντας από Φωκαίας σήμερα στις 13:00-14:00 όπου ξεφόρτωσα στο νούμερο 17, έσκασα μύτη στη συμβολή Χαλκοκονδύλη Καματερού Σωκράτους. Στο γνωστό έκει περίπτερο περίμεναν καμιά δεκαριά κορίτσια. Από όλες αυτές διακρίθηκε ένα ξανθό (μακριά μαλλιά μέχρι και τα βυζάκια της) αδύνατο γαλανομάτικο γύρο στα 20, Βουλγάρα. Φόραγε στενό χαμηλοκάβαλο μπλου τζην με άσπρο στριγκάκι πεταμένο έξω για πρόκληση, μαύρη κοντή μπλούζα, στιλέτο μαύρη μπότα και κάτι χαλκάδες στ΄ αυτιά. Τη ρώτησα πως την λένε αλλά μιλιά. Πάμε μου λέει για 40 ευρώ με ξενοδοχείο. Τη ρωτάω για το πρόγραμμα, και απαντάει, γλωσσόφιλα, πίπα ακάποτη, τελειωτικό στο στόμα ίσως και γαργάρα και δε ξέρω εγώ τι άλλο έλεγε η κοπελίτσα. Έχουν τρελαθεί οι γκόμενες στη Βάθης; Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δελεαστική ιδίως για τους τολμηρούς λοκατζήδες της πλατείας Βάθης. Αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της ας γράψει στο thread κριτική;
φιλε στο 17 ποιά γάμησες την Ντορα?
πωπω μας γκάβλωσες ρε αδερφέ!Ναι, ανέβασα κριτική στο
Προτείνεται αλλά απ΄ ότι κατάλαβα θέλει ευγένεια και υπομονή μαζί της. Τότε θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμαπωπω μας γκάβλωσες ρε αδερφέ!
πολύ καλό το μικρό
συμφωνώ απόλυτα, και εγώ που την πήρα στο χαλαρό ηταν φωτιά και με ωραίες στάσεις.Προτείνεται αλλά απ΄ ότι κατάλαβα θέλει ευγένεια και υπομονή μαζί της. Τότε θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα
τυπε στα kfc παιζει καμακι με κιτρινιαρα αλλα θελει το καταλληλο ντυσιμοΠαρατήρησα επίσης στην Ομόνοια έξω από το KFC-Goodys Κινέζα ψιλοπουρό αδύνατο με τελείως πουτανοειδή περιβολή να στέκεται. Σίγουρα πεζοδρόμιο έκανε. Καμιά καλή Ασιάτησα όμως δεν έχω δει εκεί. Επίσης διερχόμενος από τις στάσεις των λεωφορείων στη Γ΄ Σεπτεμβρίου με σταμάτησε μία Λάουρα από Βουλγαρία. Καλή φαινότανε, εμφανισιακά ήταν αδύνατη με μακριά καστανά μαλλιά γύρω στα 25. Κάνει μόνο απλό πρόγραμμα για 40 ευρόπουλα. Μετά κατηφόρισε προς το γνωστό ξενοδοχείο στη Σόλωνος και Γ΄ Σεπτεμβρίου
τυπε στα kfc παιζει καμακι με κιτρινιαρα αλλα θελει το καταλληλο ντυσιμο