Ας έλεγε, ανέβηκε η τιμηΠρόσεξε όλες το κάνουν για να ανεβάσουν ταρίφα. Ο Παληός πχ θα αφήσει 10αρικο δεν μπορούν να του κάνουν αύξηση ενώ στον νέο θα πει 15 20. Έτσι σιγά σιγά ανανεώνεται το ρόστερ Δηλ το πελατολόγιο κάθε μιας , και ανεβαίνουν οι τιμές στην πιάτσα ενώ κάνουν έκπτωση υπηρεσιών χωρίς αντίστοιχη μείωση τιμής.. οι νταβαδες κάνουν ΔΣ και business plan
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.304
- Πόντοι
- 2.546
Σε ευχαριστωγια αρχή, από που κι ως που θεωρείς ότι μπορείς να έχεις άποψη ποιες και τι είδους σεξεργάτριες πηδάει το κάθε μέλος;
Δευτερον, ανταλλάσσουμε πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, κόστος κλπ
τελικά αν είσαι γυναίκα, όπως υπονοεί το παρατσούκλι σου, το θεωρείς νορμάλ να συμμετέχεις σε ένα νήμα με τίτλο Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες);
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγραψες χαχαΔηλαδή ζηλευεις που δεν γαμαει εσενα κοπελιά ???? Ξεκινα να πίνεις πρέζα, και κατεβα ομονοια......και που ξερεις ????? μπορει να σου χαμογελασει η τυχη......θα τσεπωσεις και κανα δεκαρικο......
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.304
- Πόντοι
- 2.546
Εγραψες χαχαΔηλαδή ζηλευεις που δεν γαμαει εσενα κοπελιά ???? Ξεκινα να πίνεις πρέζα, και κατεβα ομονοια......και που ξερεις ????? μπορει να σου χαμογελασει η τυχη......θα τσεπωσεις και κανα δεκαρικο......
Ωραιοςκαι βέβαια έχεις πρόβλημα, αφού ενδιαφέρεσαι ποιος γαμάει ποια. Μήπως στεναχωριέσαι που προτιμάνε να γαμούν πρεζάκια, από να γαμούν εσένα; Και για να πλατύνω τις μηδαμινές γνώσεις σου για το θέμα, τα πρεζάκια γαμιούνται χωρίς φρένα, κι οποιοσδήποτε καταφέρει και περάσει την άμυνά τους (την οποία έχουν όλες οι σεξεργάτριες), ανταμείβεται πλουσιοπάροχα. Ουρλιαχτά, γρατζουνιές, σκίσε με, τις βλέπεις να σπαρταράνε σαν να έχουν πάθει επιληψία. Κάτι που δεν θα νιώσεις εσύ ποτέ. Και περιμένω την απάντηση τι δουλειά έχεις σε αυτό το νήμα
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.564
- Πόντοι
- 4.646
Τύπε, και σε μένα τα ίδια κάνει! Την άλλη φορά καθόταν στην κλασσική καφετέρια και τσεκαρε κόσμο. Μόλις της λέω να πάμε στο δωμάτιο μου αντιλέγει ότι έχει περίοδο! Έλεος!Ποιός ξέρει τι έγινε με τη Μαρία τη Ρουμάνα? Ήμουν τακτικός πελάτης όλα καλά και τώρα που γύρισε με αποφεύγει
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.277
- Πόντοι
- 2.256
Απαξίωση και μόνο!!Τύπε, και σε μένα τα ίδια κάνει! Την άλλη φορά καθόταν στην κλασσική καφετέρια και τσεκαρε κόσμο. Μόλις της λέω να πάμε στο δωμάτιο μου αντιλέγει ότι έχει περίοδο! Έλεος!
Εμένα μου είπε περιμένω ραντεβού μιας ώρας , και όσο βόλτα έκανα ήταν εκεί και δεν κοιτάμε καν, χθες την βλέπω λέω πάμε και μου λέει όχι.Τύπε, και σε μένα τα ίδια κάνει! Την άλλη φορά καθόταν στην κλασσική καφετέρια και τσεκαρε κόσμο. Μόλις της λέω να πάμε στο δωμάτιο μου αντιλέγει ότι έχει περίοδο! Έλεος!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.277
- Πόντοι
- 2.256
Απαξιώστε την εντελώς και θα πέσει στο δεκάρικο!!!Εμένα μου είπε περιμένω ραντεβού μιας ώρας , και όσο βόλτα έκανα ήταν εκεί και δεν κοιτάμε καν, χθες την βλέπω λέω πάμε και μου λέει όχι.
arniogatos1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2017
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα συναγωνιστες θελω μια μικρη βοηθεια κοινος τα φωτα σας.Ψαχνω για granny απο 60 και επανω να κανει τα παντα!!!!!!!!!!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.277
- Πόντοι
- 2.256
Χαλκοκονδύλη από πρώην τράπεζα μέχρι γωνιά 3ης Σεπτεμβρίου.Καλησπερα συναγωνιστες θελω μια μικρη βοηθεια κοινος τα φωτα σας.Ψαχνω για granny απο 60 και επανω να κανει τα παντα!!!!!!!!!!
arniogatos1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2017
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Κανουν τα παντα οτι ζητηθει????/Χαλκοκονδύλη από πρώην τράπεζα μέχρι γωνιά 3ης Σεπτεμβρίου.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.277
- Πόντοι
- 2.256
Αυτό θα σου το πουν οι ίδιες τύπε!!!Κανουν τα παντα οτι ζητηθει????/
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Όπως!! Για πες ένα παράδειγμα!! Τι ζηταςΚανουν τα παντα οτι ζητηθει????/
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.405
- Πόντοι
- 2.046
Σφουγγάρισμα ;Όπως!! Για πες ένα παράδειγμα!! Τι ζητας
Σοβαρά τώρα φίλε ; Πεθανε ;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.199
- Πόντοι
- 506
Ναι, ισως χρειαστει να δωσεις κατι παραπανω. Απο ακαποτο μεχρι κωλο, χυσιμο παντου, διπλο κτλΚανουν τα παντα οτι ζητηθει????/
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.405
- Πόντοι
- 2.046
Χρωστάω μια κριτική για την Άντζελα, την επωνομαζόμενη Αλβανοκωλαρα.
Ημερομηνία πριν από κάποιο καιρό.. δεν θυμάμαι ποτέ διότι μετά έμπλεξα με το forum.. και τις κοπέλες του χώρου.
Ποτέ δεν έβγαλε το σουτιέν
Φιλιά δεν δίνει..
Μηχανικές κινήσεις θα έλεγα.. στο πισωκολλητο έβαλα τα γέλια, αφού οι κραυγές ήταν ψεύτικες. Στοματικό σεξ όχι βαθύ, με την χρήση χεριού. Σήκωμα των ποδιών και τοποθέτηση τους, στους ώμους μου.Ακολουθησε δυνατό σφυροκόπημα. Τελείωμα στο προφυλακτικό.
Πρόκειται για μια κοπέλα που ανοίγεται περισσότερο στο χρόνο. Είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα.. έχω ακούσει ότι κάνει δυνατό ντούο με Μαρία Ρουμάνα.
Πρωκτικό έκανε , τώρα δεν κάνει.
Ημερομηνία πριν από κάποιο καιρό.. δεν θυμάμαι ποτέ διότι μετά έμπλεξα με το forum.. και τις κοπέλες του χώρου.
Φιλιά δεν δίνει..
Μηχανικές κινήσεις θα έλεγα.. στο πισωκολλητο έβαλα τα γέλια, αφού οι κραυγές ήταν ψεύτικες. Στοματικό σεξ όχι βαθύ, με την χρήση χεριού. Σήκωμα των ποδιών και τοποθέτηση τους, στους ώμους μου.Ακολουθησε δυνατό σφυροκόπημα. Τελείωμα στο προφυλακτικό.
Πρόκειται για μια κοπέλα που ανοίγεται περισσότερο στο χρόνο. Είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα.. έχω ακούσει ότι κάνει δυνατό ντούο με Μαρία Ρουμάνα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.768
- Πόντοι
- 3.656
με λίγα λόγια, σκέτο κελεπούρι. Περιμένω τώρα και τους προμότορες που θα αρχίσουν να σου ζητάνε να τους δώσεις το τηλέφωνό της σε πμΧρωστάω μια κριτική για την Άντζελα, την επωνομαζόμενη Αλβανοκωλαρα.
Φιλιά δεν δίνει..
Vyzomaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε όταν λες στον Ορφέα που είναι διεύθυνση ?Καλησπέρα
Μια που βλέπω έξω από τον Ορφέα χοντρούλα με τεράστια βυζιά
Και φοράει συνέχεια κάτι κροκς
Έχουμε γνώμη για αυτήν
Πώς την λένε και τλπ
RipΚαλησπερα συναγωνιστες θελω μια μικρη βοηθεια κοινος τα φωτα σας.Ψαχνω για granny απο 60 και επανω να κανει τα παντα!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495