arniogatos1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2017
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα και λαγνιες??????Ναι, ισως χρειαστει να δωσεις κατι παραπανω. Απο ακαποτο μεχρι κωλο, χυσιμο παντου, διπλο κτλ
Καλησπερα και λαγνιες??????Ναι, ισως χρειαστει να δωσεις κατι παραπανω. Απο ακαποτο μεχρι κωλο, χυσιμο παντου, διπλο κτλ
Γιατι τελος ρε παιδια πριν 1 2 χρονια εκει ηταν νομιζω..πεθανε??απο τι?Χριστίνα τέλος παιδιά.
Που την θυμηθήκαμε
πληκτρολόγησε στο Google ξενοδοχείο Ορφέας, ΟμόνοιαΚαλησπέρα φίλε όταν λες στον Ορφέα που είναι διεύθυνση ?
Καλησπερα συναγωνιστες θελω μια μικρη βοηθεια κοινος τα φωτα σας.Ψαχνω για granny απο 60 και επανω να κανει τα παντα!!!!!!!!!!
Χρειαζεται επιτοπου συνεννοησηΚαλησπερα και λαγνιες??????
Τι λες τωρα υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?γιατι την σκοτωσεΈτσι γίνεται φίλε μου... 1 2 χρόνια πριν πεθάνουμε είμαστε ζωντανοί. Αυτή την έφαγε Πακιστανός
Αφου πουτανα ηταν τι απιστη λεςΝταβατζηλικια, ήταν άπιστη...
Κι Εγω Το Θυμαμαι Αυτο !!! Στα Ιδια Μερη Γυρνουσαμε !!!! Χαχαχα !!! Αληθεια Ειναι Οτι δεν Υπαρχουν Ποια ??? Φαινετε Χαλασε Η Πιατσα Εκει ?.....Θυμαμαι οταν πηγαινα πλατεια κανιγγοςγια φροντιστηριο και καθε φορα που περνουσα απτην οδο χαλκοκονδυλη υπηρχαν στη σταση λεωφορειου πορνες 60αρες χααχα και λιγο πιο πανω μια μονη της νεοτερη βεβαια … ξερει κανεις κατι για αυτες απο περιεργεια
Υπαρχουν .Κι Εγω Το Θυμαμαι Αυτο !!! Στα Ιδια Μερη Γυρνουσαμε !!!! Χαχαχα !!! Αληθεια Ειναι Οτι δεν Υπαρχουν Ποια ??? Φαινετε Χαλασε Η Πιατσα Εκει ?.....
Υπαρχουν .
ΕπιβεβαιωνωΥπαρχουν .
Βραδυ;Μετά τα ΚΤΕΛ του κηφισου συνεχιζεις στο παραδρομο θα τις δεις στα 100 μέτρα στο δεξί σου χέρι.
Φαινονται.Προτεινω διαφορετικους τροπους οπως πρωτον πας εκει κ αραζεις παρακολουθεις αρκετη ωρα να δεις ποιες τριγυρνουν υποπτα κ δεν φευγουν με τα λεωφορεια ποτε,επισης μιλανε μεταξυ τους κ με αλλες που κανουν πιατσες,δευτερον χαμογελα κ δες ανταποκριση διοτι κοιτουν επιμονα οταν τις κοιτας γιατι κ αυτες αναγνωριση κανουν,τριτον μιλας πες γεια σας ολα καλα κ θα απαντησουν,ειδικα με απαντησεις τυπου γεια σου μωρο μου η πλησιαζουν,δε θα το κανει αυτο καμια αλλη μονο οποια κανει πιατσα,τεταρτον παςαρκετες φορες να δειςοτι ειναι οι ιδιες Πεμπτον Καθονται στις στασεις η στεκονται κ περπατανε τριγυρω μονο,εκτον κοψε φατσες ειναι ανατολικες συνηθως,εκτον σου προτεινω μια που φοραει γυαλια ειναι η πιο ωραια και νεοτερη απ ολες,εγω την εβλεπα κυριλλε ντυμενη με μακριες φουστες ωραια ομιλια ξανθια ανατολικ μπλοκ καθεται και στην σταση κ αλλη μιαειναι αρκετα ομορφη λιγο πιο κοντη,αυτες οι 2 ειναι οι τοπ εκει κατα πολυ νεοτερες.Πώς αναγνωρίζεις τις προ από κυρίες που πάνε ψώνια η δουλειά τους?...μη γίνουμε ρόμπες
Αυτες απλα καθονται στη σταση λεωφορειων φορώντας κοκκινο κραγιονΦαινονται.Προτεινω διαφορετικους τροπους οπως πρωτον πας εκει κ αραζεις παρακολουθεις αρκετη ωρα να δεις ποιες τριγυρνουν υποπτα κ δεν φευγουν με τα λεωφορεια ποτε,επισης μιλανε μεταξυ τους κ με αλλες που κανουν πιατσες,δευτερον χαμογελα κ δες ανταποκριση διοτι κοιτουν επιμονα οταν τις κοιτας γιατι κ αυτες αναγνωριση κανουν,τριτον μιλας πες γεια σας ολα καλα κ θα απαντησουν,ειδικα με απαντησεις τυπου γεια σου μωρο μου η πλησιαζουν,δε θα το κανει αυτο καμια αλλη μονο οποια κανει πιατσα,τεταρτον παςαρκετες φορες να δειςοτι ειναι οι ιδιες Πεμπτον Καθονται στις στασεις η στεκονται κ περπατανε τριγυρω μονο,εκτον κοψε φατσες ειναι ανατολικες συνηθως,εκτον σου προτεινω μια που φοραει γυαλια ειναι η πιο ωραια και νεοτερη απ ολες,εγω την εβλεπα κυριλλε ντυμενη με μακριες φουστες ωραια ομιλια ξανθια ανατολικ μπλοκ καθεται και στην σταση κ αλλη μιαειναι αρκετα ομορφη λιγο πιο κοντη,αυτες οι 2 ειναι οι τοπ εκει κατα πολυ νεοτερες.
μια φορά το χα πάθει έξω από το Λίμπερτι, ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα, έκανα κίνηση και ρώτησα εκείνη ντράπηκε της εξήγησα ευγενικά, της ζήτησα συγνώμη της ειπα ας το εκλάβει ως κολακεία/επιβεβαίωση για την ομορφιά της, χαμογέλασε και τελοςΠώς αναγνωρίζεις τις προ από κυρίες που πάνε ψώνια η δουλειά τους?...μη γίνουμε ρόμπες
Μεγαλες σε ηλικία θα τις καταλαβειςΟκ θα πάω Δευτέρα κατά τις 230 μεσημέρι...κάποιο άλλο έξτρα χαρακτηριστικό?...γιατί είμαι λίγο ντροπαλος