Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Άρτι αφιχθείς από το τρίγωνο. Για πρώτη φορά μετά από καιρό υπήρχαν αρκετές επιλογές. ΦΥΣΙΚΑ οι γνωστοί τράβελοι και οι Πακιστανές, πάντα παρούσες. Υπήρχαν οι επιλογές της Ντόρας, της Κασσάνδρας, της Σάντυ. Τελικά με εξυπηρέτησε η Μαρία από την Ερυθραία. Πάντα φιλότιμη, πάντα κάνει ντους, καλή πίπα, καλό δέρμα. Κάποια δόντια της λείπουν, αλλά για τα 15€ που ζητάει, δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις εμφάνισης Συνοδού

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Έτσι γίνεται φίλε μου... 1 2 χρόνια πριν πεθάνουμε είμαστε ζωντανοί. Αυτή την έφαγε Πακιστανός
Τι λες τωρα υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?γιατι την σκοτωσε
Κριμα ρεεε το Χριστινακι

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Αν μιλαμε για την ιδια νομιζω δεν ειχε νταβατζη

manoscooper

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
159
Πόντοι
1
Ξανθιά 12 βράδυ σήμερα πετμεζα με Συγγρου είναι γνωστή ;

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Θυμαμαι οταν πηγαινα πλατεια κανιγγοςγια φροντιστηριο και καθε φορα που περνουσα απτην οδο χαλκοκονδυλη υπηρχαν στη σταση λεωφορειου πορνες 60αρες χααχα και λιγο πιο πανω μια μονη της νεοτερη βεβαια … ξερει κανεις κατι για αυτες απο περιεργεια ☺️
Κι Εγω Το Θυμαμαι Αυτο !!! Στα Ιδια Μερη Γυρνουσαμε !!!! Χαχαχα !!! Αληθεια Ειναι Οτι δεν Υπαρχουν Ποια ??? Φαινετε Χαλασε Η Πιατσα Εκει ?.....

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.304
Πόντοι
2.546
Πώς αναγνωρίζεις τις προ από κυρίες που πάνε ψώνια η δουλειά τους?...μη γίνουμε ρόμπες
Φαινονται.Προτεινω διαφορετικους τροπους οπως πρωτον πας εκει κ αραζεις παρακολουθεις αρκετη ωρα να δεις ποιες τριγυρνουν υποπτα κ δεν φευγουν με τα λεωφορεια ποτε,επισης μιλανε μεταξυ τους κ με αλλες που κανουν πιατσες,δευτερον χαμογελα κ δες ανταποκριση διοτι κοιτουν επιμονα οταν τις κοιτας γιατι κ αυτες αναγνωριση κανουν,τριτον μιλας πες γεια σας ολα καλα κ θα απαντησουν,ειδικα με απαντησεις τυπου γεια σου μωρο μου η πλησιαζουν,δε θα το κανει αυτο καμια αλλη μονο οποια κανει πιατσα,τεταρτον παςαρκετες φορες να δειςοτι ειναι οι ιδιες Πεμπτον Καθονται στις στασεις η στεκονται κ περπατανε τριγυρω μονο,εκτον κοψε φατσες ειναι ανατολικες συνηθως,εκτον σου προτεινω μια που φοραει γυαλια ειναι η πιο ωραια και νεοτερη απ ολες,εγω την εβλεπα κυριλλε ντυμενη με μακριες φουστες ωραια ομιλια ξανθια ανατολικ μπλοκ καθεται και στην σταση κ αλλη μιαειναι αρκετα ομορφη λιγο πιο κοντη,αυτες οι 2 ειναι οι τοπ εκει κατα πολυ νεοτερες.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.304
Πόντοι
2.546
Θα κατεβει σημερα κανεις?Εχει παει κανεις τριγωνο σημερα?

Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
Φαινονται.Προτεινω διαφορετικους τροπους οπως πρωτον πας εκει κ αραζεις παρακολουθεις αρκετη ωρα να δεις ποιες τριγυρνουν υποπτα κ δεν φευγουν με τα λεωφορεια ποτε,επισης μιλανε μεταξυ τους κ με αλλες που κανουν πιατσες,δευτερον χαμογελα κ δες ανταποκριση διοτι κοιτουν επιμονα οταν τις κοιτας γιατι κ αυτες αναγνωριση κανουν,τριτον μιλας πες γεια σας ολα καλα κ θα απαντησουν,ειδικα με απαντησεις τυπου γεια σου μωρο μου η πλησιαζουν,δε θα το κανει αυτο καμια αλλη μονο οποια κανει πιατσα,τεταρτον παςαρκετες φορες να δειςοτι ειναι οι ιδιες Πεμπτον Καθονται στις στασεις η στεκονται κ περπατανε τριγυρω μονο,εκτον κοψε φατσες ειναι ανατολικες συνηθως,εκτον σου προτεινω μια που φοραει γυαλια ειναι η πιο ωραια και νεοτερη απ ολες,εγω την εβλεπα κυριλλε ντυμενη με μακριες φουστες ωραια ομιλια ξανθια ανατολικ μπλοκ καθεται και στην σταση κ αλλη μιαειναι αρκετα ομορφη λιγο πιο κοντη,αυτες οι 2 ειναι οι τοπ εκει κατα πολυ νεοτερες.
Αυτες απλα καθονται στη σταση λεωφορειων φορώντας κοκκινο κραγιον

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Πώς αναγνωρίζεις τις προ από κυρίες που πάνε ψώνια η δουλειά τους?...μη γίνουμε ρόμπες
μια φορά το χα πάθει έξω από το Λίμπερτι, ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα, έκανα κίνηση και ρώτησα εκείνη ντράπηκε της εξήγησα ευγενικά, της ζήτησα συγνώμη της ειπα ας το εκλάβει ως κολακεία/επιβεβαίωση για την ομορφιά της, χαμογέλασε και τελος

Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom