Καλησπερα παιδια παρακολουθω καποιες μερες το ποστ εδω θελω να ρωτηση αυτη με τα γυαλακια μυωπειας τοτε σκιννη καστανοξανθη που μυριζε το τετοιο της κανει ακομα πιατσα??την ειχε παρει ενας φιλος μου αλλα δεν θυμαται το ονομα ειπε οτι ειναι πολυ μουναρα κιολας αλλα οσες φορες εχω περασει μονο κατι μιλφαρες περιφερονται εγω θελω πιπινια...και αν εχει καποια να μου προτεινει καποιος ακι εξτρα καμια φωτο θα ημουν πολυ ευγνωμων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
Im just watchingκαι βέβαια έχεις πρόβλημα, αφού ενδιαφέρεσαι ποιος γαμάει ποια. Μήπως στεναχωριέσαι που προτιμάνε να γαμούν πρεζάκια, από να γαμούν εσένα; Και για να πλατύνω τις μηδαμινές γνώσεις σου για το θέμα, τα πρεζάκια γαμιούνται χωρίς φρένα, κι οποιοσδήποτε καταφέρει και περάσει την άμυνά τους (την οποία έχουν όλες οι σεξεργάτριες), ανταμείβεται πλουσιοπάροχα. Ουρλιαχτά, γρατζουνιές, σκίσε με, τις βλέπεις να σπαρταράνε σαν να έχουν πάθει επιληψία. Κάτι που δεν θα νιώσεις εσύ ποτέ. Και περιμένω την απάντηση τι δουλειά έχεις σε αυτό το νήμα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.768
- Πόντοι
- 3.656
αν απλά παρακολουθούσες, δεν θα επενέβαινες και μάλιστα με τρόπο που να κατηγορείς μέλη. Μην εμπλέκεσαι λοιπόν, συνέχισε την ηδονοβλεψίαIm just watching
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
Ενταξει αστερι μουαν απλά παρακολουθούσες, δεν θα επενέβαινες και μάλιστα με τρόπο που να κατηγορείς μέλη. Μην εμπλέκεσαι λοιπόν, συνέχισε την ηδονοβλεψία
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.405
- Πόντοι
- 2.046
Το κερατο μου.. να δουλευω στη πλατεια βαθης και να μην ξερω ποια είναι η Κασσάνδρα
Μια μαυρουλα αφρικανη με ξανθο μαλλι είναι πάντα έξω από τον Ορφέα δεν υπάρχει άλλη αν περάσεις θα την δειςΤο κερατο μου.. να δουλευω στη πλατεια βαθης και να μην ξερω ποια είναι η Κασσάνδρα
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.405
- Πόντοι
- 2.046
Γύρισε η Μαρία η Ρουμάνα ?Η Κασσάνδρα στο πόστο τις.. 7 απόγευμα την είδα
Όπως και η Μαρία στην τρίτη Σεπτεμβρίου
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Ναι την είδα στις 7 το απόγευμα. ΉτανΓύρισε η Μαρία η Ρουμάνα ?
γ Σεπτεμβρίου εξω απο το κουλουραδικο
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
Θυμαμαι οταν πηγαινα πλατεια κανιγγοςγια φροντιστηριο και καθε φορα που περνουσα απτην οδο χαλκοκονδυλη υπηρχαν στη σταση λεωφορειου πορνες 60αρες χααχα και λιγο πιο πανω μια μονη της νεοτερη βεβαια … ξερει κανεις κατι για αυτες απο περιεργεια
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.405
- Πόντοι
- 2.046
Ενδιαφέρεσαι για κάποια ; να σου δώσω τηλέφωνα αν θες. Θελεις ηλικιωμενη ;Μέχρι 60; εμένα η πρώτη μου ιερόδουλος ηταν η Αντζελα 60+ τουμπανο με μεγάλο στήθος . Μήπως πιο μικρή ; θελεις να κανει πρωκτικο ; να μην κάνει ; να είναι petite ; πως την προτιμας ; Επισης μπορω να σου πω ξενοδοχεια.. θέλεις ξενοδοχεια που ανοιγεις την πόρτα και εχει καπότες χρησιμοποιημένες στο πάτωμα ; θέλεις κυριλέ ; θα κάτσετε πολύ ωρα ;.Θυμαμαι οταν πηγαινα πλατεια κανιγγοςγια φροντιστηριο και καθε φορα που περνουσα απτην οδο χαλκοκονδυλη υπηρχαν στη σταση λεωφορειου πορνες 60αρες χααχα και λιγο πιο πανω μια μονη της νεοτερη βεβαια … ξερει κανεις κατι για αυτες απο περιεργεια
Μετά αν πεινάσεις μπορώ να σου πω που να πας να φας. Θελεις καπου που να σε σερβίρουνε ; στο χέρι ; προτιμάς φαγητό μαγειρεμένο ; κάτι άλλο ; επισης για την μεταφορά σου υπάρχει το μετρό.. ταξι θα βρεις στις αρχες της Γ Σεπτεμβρίου. Υπάρχει και υποκατάστημα Ευδαπ.. να πληρώσεις αν είναι το λογαριασμο του νερου.. ελπίζω να βοήθησα.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
O bro δουλευει 1 μηνα στη πλατεια βαθης και παει να μας μαθει την ομονοιαΕνδιαφέρεσαι για κάποια ; να σου δώσω τηλέφωνα αν θες. Θελεις ηλικιωμενη ;Μέχρι 60; εμένα η πρώτη μου ιερόδουλος ηταν η Αντζελα 60+ τουμπανο με μεγάλο στήθος . Μήπως πιο μικρή ; θελεις να κανει πρωκτικο ; να μην κάνει ; να είναι petite ; πως την προτιμας ; Επισης μπορω να σου πω ξενοδοχεια.. θέλεις ξενοδοχεια που ανοιγεις την πόρτα και εχει καπότες χρησιμοποιημένες στο πάτωμα ; θέλεις κυριλέ ; θα κάτσετε πολύ ωρα ;.
Μετά αν πεινάσεις μπορώ να σου πω που να πας να φας. Θελεις καπου που να σε σερβίρουνε ; στο χέρι ; προτιμάς φαγητό μαγειρεμένο ; κάτι άλλο ; επισης για την μεταφορά σου υπάρχει το μετρό.. ταξι θα βρεις στις αρχες της Γ Σεπτεμβρίου. Υπάρχει και υποκατάστημα Ευδαπ.. να πληρώσεις αν είναι το λογαριασμο του νερου.. ελπίζω να βοήθησα.
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.186
- Πόντοι
- 17.576
Καταρχήν αν διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω θα καταλάβεις ακριβώς που βρίσκονται οι πιάτσες.... Όσον αφορά την ασφάλεια τίποτα δεν είναι ασφαλές και τίποτα δεν είναι επικίνδυνο....αρκεί να μην προκαλέσεις και να μην ασχοληθείς με το ότι συμβαίνει γύρω σου (πρεζακια διακίνηση κτλ)...εσένα σε ενδιαφέρουν τα κορίτσια...άρα κοίτα μόνο αυτά λίγα λόγια μαζί τους που να αφορά το ραντεβού σας και στο δωμάτιο να έχεις μαζί σου μόνο όσα χρήματα χρειάζεσαι....όλα θα πάνε καλά...Παιδιά ποια είναι τα ποια ασφαλή μέρη που γίνονται οι πιατσες; Σορρυ νέος εδώ οπότε αν μπορείτε γίνεται πιο κατστοπιστικοι πχ τριγώνου δε καταλαβαίνω που είναι. Ευχαριστώ. Δεν έχω ξαναπάει σε πιάτσα.
και απο τιμες τι παιζει?
Καταρχήν αν διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω θα καταλάβεις ακριβώς που βρίσκονται οι πιάτσες.... Όσον αφορά την ασφάλεια τίποτα δεν είναι ασφαλές και τίποτα δεν είναι επικίνδυνο....αρκεί να μην προκαλέσεις και να μην ασχοληθείς με το ότι συμβαίνει γύρω σου (πρεζακια διακίνηση κτλ)...εσένα σε ενδιαφέρουν τα κορίτσια...άρα κοίτα μόνο αυτά λίγα λόγια μαζί τους που να αφορά το ραντεβού σας και στο δωμάτιο να έχεις μαζί σου μόνο όσα χρήματα χρειάζεσαι....όλα θα πάνε καλά...
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.186
- Πόντοι
- 17.576
Από 15+ξενοδοχείο μέχρι όπου σε πιάσουν...αλλά πάνω από 20 ... Ταβάνι 30 εύρο ....+ ξενοδοχείο πάντα....στο τρίγωνο είναι απαγορευτικό...Τώρα έχω ακούσει κι άλλα για τιμές .... 50 100 ++++.... Αλλά αυτές τρώνε άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες.... Εσύ ακόλουθα αυτά που γράφουν εδώ οι πιο έμπειροι και θα βγάλεις άκρη...και απο τιμες τι παιζει?
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
Σατωβριάνδου και 3ης Σεπτεμβρίου , ομόνοιαΕΥΔΑΠ στην Ομόνοια?... Πειραιώς ειναι
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Ρε φιλαρακια υπαρχουν πουθενα κριτηκες για την Κασσανδρα ???Σατωβριάνδου και 3ης Σεπτεμβρίου , ομόνοια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε φιλαρακια υπαρχουν πουθενα κριτηκες για την Κασσανδρα ???Σατωβριάνδου και 3ης Σεπτεμβρίου , ομόνοια
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495