You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
karapoutsoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχτες βραδινη βολτα στο τριγωνo τις αμαρτιας συναντηση με τι σοφια απο φιλλιπινες μου ειπε, στο easy access, τιποτα ιδιαιτερο ολα νορμαλ χλιαρά τα πραγματα ολα αποστειρωμενα, αλλα φιλοτιμη και προσπαθεί, αν θα ξανα πηγαινα όχι.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.770
- Πόντοι
- 3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Ευτυχώς έπεσα πάνω στη Μαρίνα τη Βουλγάρα. Λεπτό σώμα, μεγάλο βυζί για τα κυβικά της, πεντακάθαρη (έκανε μπάνιο και πριν και μετά τον αγώνα) και πολύ θερμή ανταπόκριση. Μου έκανε πρόταση να βγάλω το προφυλακτικό και να τα καταπιεί, αλλά εγώ ταρζανιές δεν κάνω. Συμφώνησε να τη φωτογραφίσω. Παίρνει 20€ για πίπα, μουνί, κώλο, συνήθως μεσημεριανές ώρες, πιατσάρει στη νοητή γραμμή του Ορφέα μετακινούμενη μέχρι τη διασταύρωση με τη Σωκράτους
Συνημμένα
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Παλικαρια εχουμε κανενα νεο για την εξαφανισμενη Κασσανδρα η την Μαρια που μενει στην νεα Ερυθραια ????Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Ευτυχώς έπεσα πάνω στη Μαρίνα τη Βουλγάρα. Λεπτό σώμα, μεγάλο βυζί για τα κυβικά της, πεντακάθαρη (έκανε μπάνιο και πριν και μετά τον αγώνα) και πολύ θερμή ανταπόκριση. Μου έκανε πρόταση να βγάλω το προφυλακτικό και να τα καταπιεί, αλλά εγώ ταρζανιές δεν κάνω. Συμφώνησε να τη φωτογραφίσω. Παίρνει 20€ για πίπα, μουνί, κώλο, συνήθως μεσημεριανές ώρες, πιατσάρει στη νοητή γραμμή του Ορφέα μετακινούμενη μέχρι τη διασταύρωση με τη Σωκράτους
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Βαζελε μου και αγαπημενε , στο λεκανοπέδιο Αττικης υπαρχουν παρα πολλα Lidl ,!!! ??? γινε πιο σγκεκριμενος !!Τσεκαρε πλεον στα παρκιγκ των λιντλ. Εκει μεταφερεται η κινηση πλεον.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.770
- Πόντοι
- 3.656
τρολάρει, μην ασχολείσαιΒαζελε μου και αγαπημενε , στο λεκανοπέδιο Αττικης υπαρχουν παρα πολλα Lidl ,!!! ??? γινε πιο σγκεκριμενος !!
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Πηγες 2 3 φορες μετα τις 9 το βραδυ και δεν ειχε κινηση;... τσεκαρετε πρωτα ωστε να πληροφορειται ο κοσμος σωστα. Εν ταξει πρεπει να την ιδρωσει τη φανελλα, δεν ειπαμε κσι στο πιατο, πρεπει να γινει παιχνιδι ελιγμος εινσινερασιτεχνικο το στυλ with benefits
Καταρχην Ι Μποκολε γιατι λες οτι τρολαρω ,απο που το συμπερενεις?? Οσο για σενα Βαbis Clara θα σου πω οτι μενω Β.Προαστια και σε ακτινα 6 χιλιομετρων εχω 6 LIDL εσυ πιστευεις οτι θα βρω αυτες που λες σε αυτες τις περιοχες ?? για αυτο ερωτω κατι πιο συνγκεκριμενα .Τον Μποκολο εαν και δεν τον ξερω τον εκτιμω γιατι ειναι ξεκαθαρος στις αναρτησεις του και τιμιος σε αυτα που λεει , τωρα πως του βγηκε οτι τρολαρω ,θα ηθελα μια απαντηση ομως .Πηγαινε στα 5 πλησιεστερα σου , απο 3 φορες στο καθενα μετα τις 9. Στατιστικα εχεις 90%+ πιθανοτητες επιτυχιας ερασιτεχνικου... οτι σημαινει αυτο.
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.471
- Πόντοι
- 201
Ήθελα να γαμησω κώλο χθες το βράδυ και έπεσα πάνω στην Αλβανιδα milf 42 ετων Μαρία κοντουλα με μελαμψο δέρμα λίγο γκρίζο μαλλί. Αράζει απέναντι από το Κριστιάνα βραδυνές ώρες. Έδωσα 5 στο χοτελ και 15 σε αυτήν και της εσκησα τον κώλο προφανώς τι να πονέσει με τα λιπαντικά που της έβαλα χώραγε 2 πουτσες. Η συνέχεια στις φώτο πουτσα και δονητής μαζι στον κώλο.
Συνημμένα
Πολλά σημάδια όμωςΜεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Ευτυχώς έπεσα πάνω στη Μαρίνα τη Βουλγάρα. Λεπτό σώμα, μεγάλο βυζί για τα κυβικά της, πεντακάθαρη (έκανε μπάνιο και πριν και μετά τον αγώνα) και πολύ θερμή ανταπόκριση. Μου έκανε πρόταση να βγάλω το προφυλακτικό και να τα καταπιεί, αλλά εγώ ταρζανιές δεν κάνω. Συμφώνησε να τη φωτογραφίσω. Παίρνει 20€ για πίπα, μουνί, κώλο, συνήθως μεσημεριανές ώρες, πιατσάρει στη νοητή γραμμή του Ορφέα μετακινούμενη μέχρι τη διασταύρωση με τη Σωκράτους
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 1.446
Τι υπονοείς; Ότι είναι ;Πολλά σημάδια όμως
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 1.446
Τόσο φόλα είναι;Αηδια σχετη
Μεγάλη επιτυχία που ακόμα τον πιστεύετεΒαζελε μου και αγαπημενε , στο λεκανοπέδιο Αττικης υπαρχουν παρα πολλα Lidl ,!!! ??? γινε πιο σγκεκριμενος !!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.406
- Πόντοι
- 2.036
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Ευτυχώς έπεσα πάνω στη Μαρίνα τη Βουλγάρα. Λεπτό σώμα, μεγάλο βυζί για τα κυβικά της, πεντακάθαρη (έκανε μπάνιο και πριν και μετά τον αγώνα) και πολύ θερμή ανταπόκριση. Μου έκανε πρόταση να βγάλω το προφυλακτικό και να τα καταπιεί, αλλά εγώ ταρζανιές δεν κάνω. Συμφώνησε να τη φωτογραφίσω. Παίρνει 20€ για πίπα, μουνί, κώλο, συνήθως μεσημεριανές ώρες, πιατσάρει στη νοητή γραμμή του Ορφέα μετακινούμενη μέχρι τη διασταύρωση με τη Σωκράτους
Ήθελα να γαμησω κώλο χθες το βράδυ και έπεσα πάνω στην Αλβανιδα milf 42 ετων Μαρία κοντουλα με μελαμψο δέρμα λίγο γκρίζο μαλλί. Αράζει απέναντι από το Κριστιάνα βραδυνές ώρες. Έδωσα 5 στο χοτελ και 15 σε αυτήν και της εσκησα τον κώλο προφανώς τι να πονέσει με τα λιπαντικά που της έβαλα χώραγε 2 πουτσες. Η συνέχεια στις φώτο πουτσα και δονητής μαζι στον κώλο.
Ωραίοι, αλλά αν μπορείτε ρε παίδες να μας λέτε αν είναι ζουζουνιάρες η όχι, καλό θα ήταν.
Σου στέλνουν μήνυμα κάθε βράδυ για καληνύχτα.Ωραίοι, αλλά αν μπορείτε ρε παίδες να μας λέτε αν είναι ζουζουνιάρες η όχι, καλό θα ήταν.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.770
- Πόντοι
- 3.656
η φράση ..πολύ θερμή ανταπόκριση...., δεν σε καλύπτει; δηλαδή τι άλλο θέλεις από σεξεργάτρια;Ωραίοι, αλλά αν μπορείτε ρε παίδες να μας λέτε αν είναι ζουζουνιάρες η όχι, καλό θα ήταν.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.406
- Πόντοι
- 2.036
χαχαχαχαχ, αν είναι πρεζάκια εννοώ ρε, πρεζα/ζουζου/ζουζουνι-αρης-αρα, όχι δεν ψάχνω να κάνω γλύκες ...η φράση ..πολύ θερμή ανταπόκριση...., δεν σε καλύπτει; δηλαδή τι άλλο θέλεις από σεξεργάτρια;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.406
- Πόντοι
- 2.036
Καλά, εσύ πάρε ταξί.Σου στέλνουν μήνυμα κάθε βράδυ για καληνύχτα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.320
- Πόντοι
- 2.546
Ουτε στο τηλ απαντα ουτε στο viber,παιζει να με μπλοκαρε,μου χε δωσει τηλ απο την αρχη απο το δρομο πριν καν γινει κατι οταν την πρωτογνρισα που μιλουσαμε μονο γιατι πηγαινοερχομουν και με πειραζε πετουσε ατακες ελεγα κ γω τις μαλακιες μου ε καποια φαση της λεω τηλεφωνο δινεις η φοβασαι το δωσε οκ.Την εψαχνα πριν τις καταδρομικες καμια ανταποκριση.Δεν με νοιαζει σιγα βρηκα αλλες τοσες.Να ειναι καλα μονο γτ τετοια εξαφανιση ειναι πραγματικα υποπτη.Καλησπέρα παιδία ξέρετε τι έχει απογινει μια Σάρα Βουλγάρα που άραζε στο τρίγωνο και έκανε συναντήσεις στο minion hotel?
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.320
- Πόντοι
- 2.546
Πριν η μετα τις 12 φιλε μου?Ήθελα να γαμησω κώλο χθες το βράδυ και έπεσα πάνω στην Αλβανιδα milf 42 ετων Μαρία κοντουλα με μελαμψο δέρμα λίγο γκρίζο μαλλί. Αράζει απέναντι από το Κριστιάνα βραδυνές ώρες. Έδωσα 5 στο χοτελ και 15 σε αυτήν και της εσκησα τον κώλο προφανώς τι να πονέσει με τα λιπαντικά που της έβαλα χώραγε 2 πουτσες. Η συνέχεια στις φώτο πουτσα και δονητής μαζι στον κώλο.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.320
- Πόντοι
- 2.546
Τι ωρα περιπου θυμασαι φιλε μου?Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Ευτυχώς έπεσα πάνω στη Μαρίνα τη Βουλγάρα. Λεπτό σώμα, μεγάλο βυζί για τα κυβικά της, πεντακάθαρη (έκανε μπάνιο και πριν και μετά τον αγώνα) και πολύ θερμή ανταπόκριση. Μου έκανε πρόταση να βγάλω το προφυλακτικό και να τα καταπιεί, αλλά εγώ ταρζανιές δεν κάνω. Συμφώνησε να τη φωτογραφίσω. Παίρνει 20€ για πίπα, μουνί, κώλο, συνήθως μεσημεριανές ώρες, πιατσάρει στη νοητή γραμμή του Ορφέα μετακινούμενη μέχρι τη διασταύρωση με τη Σωκράτους
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495