Μια ερωτηση...στο αμαξι μερα μεσημερι που παιζει καβατζα ομως ησυχη?φιλε, στο αμαξι παρτην....αυτες δεν ειναι καλες σε χοτελια....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
bellaspanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Αυτη εμφανιστηκε παλι?
οσες φορες εχω περασει απο τοτε που το εγραψε o zad δεν την εχω πετυχει ποτε
Καλησπέρα στην ομάδα...Βενζαρεου και 3ης Σεπτεμβρίου γωνία παίζει μια κοντουλα με καυτό ίσιο μαλλί και γουρλωτα μάτια...όχι πολύ αδύνατη...ξέρουμε τίποτα για αυτήν;;;ειναι πρεζακι;;;;δυστυχώς δε μπόρεσα να σταματήσω γιατί βιαζομουν
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Ευτυχώς που το διευκρινησεςΣόρρυ Βερναζερου....
Συναγωνιστές καλημέρα...Τελικά ξέρει κανείς για αυτό ποθ αναφέρω 3 σχόλια πιο πάνω??Την είδα περίπου 5 το απόγευμα δίπλα στο JOY ....Είναι κοντούλα με μακρύ μαλλι και γουρλωτά ανοιχτόχρωμα μάτια!!!!!βοήθεια plz αν το ξέρει κανείς γιατί μου άρεσε και θέλω να το δοκιμάσω!!!!!!
εσύ γιατι δεν δοκιμάζεις ώστε να πεις και στους αλλους;Συναγωνιστές καλημέρα...Τελικά ξέρει κανείς για αυτό ποθ αναφέρω 3 σχόλια πιο πάνω??Την είδα περίπου 5 το απόγευμα δίπλα στο JOY ....Είναι κοντούλα με μακρύ μαλλι και γουρλωτά ανοιχτόχρωμα μάτια!!!!!βοήθεια plz αν το ξέρει κανείς γιατί μου άρεσε και θέλω να το δοκιμάσω!!!!!!
paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
30 ολες αυτές και 10 το Χοτελ 40... Με 50 πας σε στούντιο με κοπέλες εξετασμενες για αρρώστιες ....
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Σήμερα στη το πρωί γύρω στις 11.00 στη Ξούθου είχε κάτι ξελιγωμένα ζάκια. Ήταν ένας γέρος και χούφτωνε.
Στην γωνία με τη Σωκράτους ήταν η γνωστή κουρεμένη και τσακωνόταν με έναν τύπο. Ήταν λίγο σακάτης ο τύπος αυτός.
Στην γωνία με τη Σωκράτους ήταν η γνωστή κουρεμένη και τσακωνόταν με έναν τύπο. Ήταν λίγο σακάτης ο τύπος αυτός.
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
30 ολες αυτές και 10 το Χοτελ 40... Με 50 πας σε στούντιο με κοπέλες εξετασμενες για αρρώστιες ....
και με λιγότερα πας ...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.850
- Πόντοι
- 3.886
ρε μαγκες οι μαυρες στο σχιστο λενε τπτ?κ ποσο παει?
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Έκλεισε και υπό τη νέα ιδιοκτησία. :S :S :S
Ωχ! Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό!
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά, ποιός πήγαινε στο Τζοϋς ?
μόνο παπούδες για μάτι και πίνανε καφέ. Πως θα βγουν τα έξοδα?
Αν δεν πάει ο εργαζόμενος και ο περαστικός που έχει κατέβει για δουλειές και πείνασε, τέλος, κλείνουν τα μαγαζά.
Αν δεν πάει ο εργαζόμενος και ο περαστικός που έχει κατέβει για δουλειές και πείνασε, τέλος, κλείνουν τα μαγαζά.
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
εκλεισαν ολα τα μαγαζια της αλυσιδας πλεον και προχθες που περασα απο πλατεια λαυριου κατι γριες καναν πιατσα πανε οι καλες εποχες που ειχε ωραια τεμαχια και τα τιμαγαμε στο αρτεμισιον κριμα πολυ παρακμηΡε παιδιά, ποιός πήγαινε στο Τζοϋς ?
To "joy's το εκλεισε το υγειονομικο...Το Joy's γιατί είναι κλειστό;
Ειχαν σαπισει οι σωλήνες και τα λυματα από το "Αρτεμίσιον" απο πανω κατέληγαν σε αυτό και ανακληθηκε η αδεια για χωρο εστιασης... Μαλλον εχει πλεον μονο τη δυνατοτητα να γινει αλλου τυπου μαγαζι
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495