Επισκέπτης
Μάλλον είναι το καταλληλότερο σημείο για κατάστημα που να πουλάει πακοτηλέφωνα και πακονούμερα.
Είδη κινητής τηλεφωνίας θήκες κτλ.
Κατα τύχει πέρασα απο joys πάκια φερνανε γύρα και ρωτήσαν γιατί έκλεισε;
Μάλλον είναι το καταλληλότερο σημείο για κατάστημα που να πουλάει πακοτηλέφωνα και πακονούμερα.
Είδη κινητής τηλεφωνίας θήκες κτλ.
Ρε τυποι επειδη με τις πιατσες δεν το χω καθολου αυτες δεν θυμαμαι και δρομους καλα,οι μαυρουλες αναμεσα πατησιων 3ης σεπτεμβριου λενε τιποτα η ειναι τελειως φολες και θα σου ''αρπαξουν'' το 20αρικο?Επισης που ειναι το καλυτερο μερος για να γαμησεις μια απ αυτες αν το αποφασισεις?
Εκλεισε και το Joys στην πλατεια Αμερικης Πατησσιων υπαρχει μονο αυτο στην πλατεια Κυψελης.
Θα σε συμβούλευα να μην τις δοκιμάσεις. Τώρα πια έχουν μείνει ξεπέτες με πολύ κακιά απόδοση. Έπαψα να τις παίρνω γιατί απογοητεύτηκα και θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις από την εποχή που οι γαζέλες ήταν πολλές και καλές
Μαγκες καλησπέρα. Το καλοκαιρι που περναγα απο πλ.λαυριου ειχα παρει μια κοντουλα γυρω στα 25 ονόματι Αλεξάνδρα απο Ρουμανια, γυρω στο 1.60 με κοτσιδακια σαν ράστα, καστανοξανθα. Περασα κι αλλες φορες απο εκει αλλά δεν την πετυχα. Μου ειπε οτι δουλευει και σε ενα στουντιο καπου στο Γκαζι (λογικα αυτα του 20αρικου) αλλά δεν θυμοταν ακριβως την οδό(δε μιλαγε και πολυ καλα ελληνικα). Μηπως την εχει πετυχει κανείς ειτε σε πιατσα ειτε σε στουντιο?????
Μαγκες καλησπέρα. Το καλοκαιρι που περναγα απο πλ.λαυριου ειχα παρει μια κοντουλα γυρω στα 25 ονόματι Αλεξάνδρα απο Ρουμανια, γυρω στο 1.60 με κοτσιδακια σαν ράστα, καστανοξανθα. Περασα κι αλλες φορες απο εκει αλλά δεν την πετυχα. Μου ειπε οτι δουλευει και σε ενα στουντιο καπου στο Γκαζι (λογικα αυτα του 20αρικου) αλλά δεν θυμοταν ακριβως την οδό(δε μιλαγε και πολυ καλα ελληνικα). Μηπως την εχει πετυχει κανείς ειτε σε πιατσα ειτε σε στουντιο?????
Παιδες καλημερα..νεος εδω στο κλαμπ..ερωτηση το κοριτσακι μεταμορφωση το εχει επισκεφτει κανεις;;
Εχεις δικιο αλλά τώρα έφτιαξα προφιλ στο σάιτ. Νταξει μερικοι μηνες περασανε.Αν γνωρίζεις κατι ενημερωσε.τυπε νωρις μας ενημερωσες
Δεν την εχω πετυχει στο Μετάξι. Σε μενα παντως δεν ηταν φόλα. Μια χαρα ηταν στο χοτέλ . Την εχεις δειΗ Αλεξάνδρα η υπεργυρολόγος φόλα του Μεταξουργείου που άφησε τα μπουρδέλα και "έπιασε" την πιάτσα της Λαυρίου.