whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
συγγενης του αρχηγου τυπε?Καλή επιλογή για εμένα είναι η καλύτερη εκεί!!! Μια φορά την έχω γαμησι και ήταν απολαυστικη για δυνατό γαμησι;) πριν ένα χρόνο είχα πάει δοκίμασε την
συγγενης του αρχηγου τυπε?Καλή επιλογή για εμένα είναι η καλύτερη εκεί!!! Μια φορά την έχω γαμησι και ήταν απολαυστικη για δυνατό γαμησι;) πριν ένα χρόνο είχα πάει δοκίμασε την
που είναι αυτό ρε φιλαράκι αν μπορείς να μου πειςστο τρίγωνο Λαυρίου μονιμη κάτοικος....
ντρο ξεκινάς από την αρχή της 3 σεμπτεβριου δύο στενά ποιο πέρα έχει μια πλατεία εκεί θα δεις που κάνουν πιάτσα και λίγο ποιο πέρα θα δεις κάνουν!!!που είναι αυτό ρε φιλαράκι αν μπορείς να μου πεις
ευχαριστώ ρε φίλεντρο ξεκινάς από την αρχή της 3 σεμπτεβριου δύο στενά ποιο πέρα έχει μια πλατεία εκεί θα δεις που κάνουν πιάτσα και λίγο ποιο πέρα θα δεις κάνουν!!!
κρατάνε και τα δύο μωρα!!! Πάντως η πωλονεζα κόβει βόλτες εκεί βάζει το κοντό της και μαζευει κόσμο!!! Η αλβανιδοκωλαρα δεν χρειάζεται να κάνει βόλτες βρισκει ποιο εύκολα!!!!Πάντως αν και πιάσανε τα κρύα η αλβανοκολαρα είναι εκεί με τα σορτσάκια της και το ίδιο και η ξανθιά πολονέζα
τυποι ερχομενος απο χαμοστερνας στην εξοδο της Συγγρου ειχε ενα πολυ ωραιο κομματι με σορτσακι γυρω στα 25..μου εκανε νοημα να σταματησω αλλα ηταν αδυνατον λογω κινησης..πολυ ωραιο κομματι..
κρίμα το μωρό να μυρίζει υδροτυλα μπορεί να έτυχε ρε παιδιά πάντως δεν μου έχει τύχη να μυρίζει γκομενα :pΤην είδα κ γω...στην αρχη νομιζα πως ειναι τρανς...αλλα επιασα κουβεντα και δεν ηταν...
ωραιο κομματι δεν ζηταγε πολλα...αλλα μολις ανοιξα το παραθυρο μυριζε πολυ εντονα ιδρωτίλα
και ξενερωσα...κλασσικη βουλγαριτσιγγανα.....