Εχθές τη νύχτα κατα τις 12 στο τρίγωνο ηταν ωραια κοπελα κατσαρομαλα δεν εμοιαζε για πιατσοβια γυρο στα 22 με 25 ετών.στη πρωτη βολτα μιλαγε στο κινιτο και δεν μου εδωσε σημασια στη δεύτερη που τη πλησίασα μου πεταξε ενα ξερο 40.μιριστικα ξεπετα και την εκανα.φορουσε τζινακι με αθλητικα παπουτσια μαλλον καινουρια και δεν θα πολημιλαει Ελληνικά
Ούτε εγώ την έχω δει έχω να πάω καιρό στο τρίγωνο αλλά για πλ.Λαύριου πολλά μου φαίνονται εκτός αν κάθεται στο μισάωρο που δεν νομίζω πάντως με αλβανιδοκωλαρα με 80 ευρώ κάθεται 1 ώρα
τυποι ερχομενος απο χαμοστερνας στην εξοδο της Συγγρου ειχε ενα πολυ ωραιο κομματι με σορτσακι γυρω στα 25..μου εκανε νοημα να σταματησω αλλα ηταν αδυνατον λογω κινησης..πολυ ωραιο κομματι..
κρατάνε και τα δύο μωρα!!! Πάντως η πωλονεζα κόβει βόλτες εκεί βάζει το κοντό της και μαζευει κόσμο!!! Η αλβανιδοκωλαρα δεν χρειάζεται να κάνει βόλτες βρισκει ποιο εύκολα!!!!
τυποι ερχομενος απο χαμοστερνας στην εξοδο της Συγγρου ειχε ενα πολυ ωραιο κομματι με σορτσακι γυρω στα 25..μου εκανε νοημα να σταματησω αλλα ηταν αδυνατον λογω κινησης..πολυ ωραιο κομματι..
Την είδα κ γω...στην αρχη νομιζα πως ειναι τρανς...αλλα επιασα κουβεντα και δεν ηταν...
ωραιο κομματι δεν ζηταγε πολλα...αλλα μολις ανοιξα το παραθυρο μυριζε πολυ εντονα ιδρωτίλα
και ξενερωσα...κλασσικη βουλγαριτσιγγανα.....
Την είδα κ γω...στην αρχη νομιζα πως ειναι τρανς...αλλα επιασα κουβεντα και δεν ηταν...
ωραιο κομματι δεν ζηταγε πολλα...αλλα μολις ανοιξα το παραθυρο μυριζε πολυ εντονα ιδρωτίλα
και ξενερωσα...κλασσικη βουλγαριτσιγγανα.....
καλημέρα στα παιδια. εχθες το βραδυ ερχόμενος από γλυφαδα για σεφ ειδα μια μεγαλη κοντο μαλι ξανθια, μια μικρουλα μπαμπατσικια μακρυ μαλι ξανθια , μετα μια πολύ λεπτη μελαχρινη μικρουλα και αυτή ,και μετα μια καστανοξανθη με ωραιο κολο ,μαλακια δεν ρωτησα ονομα! sorry ,ξερει κανεις κατι για την τελευταια?. μου φανηκε εληνηδα , η άλλες ξενες..