Νέα

Πέσιμο σε ταμείο σουπερμάρκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα propiosalic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.383
Πόντοι
5.646
Ο Σκλαβενίτης έχει μαζέψει κάτι καλά πιπινακια... Βέβαια έχει και τα gilf αλλά τα νέα πιπινακια θέλω πολύ να τα περάσω ένα χέρι....Δύσκολο όμως....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε σεις διαβασα τον τιτλο και σκεφτηκα παει το αλανι το καψε τελειως,θελει να κανει μπουκα σε σουπερμαρκετ!!!!.......και μετα διαβασα το ολο πονημα με την ταμια.....χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ΠΟΣΟ ΜΑΓΕΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.073
Πόντοι
2.606
τυπε νηματοθετη διαλεξε ενα μεγαλο αγγουρι και καποτες.δωσε της το αγγουρι πρωτα χερι με χερι.
ταυτοχρονα χαμογελασε της πονηρα και με το αλλο χερι δωσε τις καποτες (παντα παίζεις με xl μεγεθος). αν σου χαμογελασει σημαινει οτι το πιανει το υπονοουμενο. αν οχι ζητα βοηθεια απο τα υπολοιπα μελη του σαι:confused::confused:
τυπε συνδιασμος μικρο αγγουρι εξτρα λαρτζ καποτες λες να την μπερδεψει?:grin:

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε σεις διαβασα τον τιτλο και σκεφτηκα παει το αλανι το καψε τελειως,θελει να κανει μπουκα σε σουπερμαρκετ!!!!.......και μετα διαβασα το ολο πονημα με την ταμια.....χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ΠΟΣΟ ΜΑΓΕΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!

Κι εγω για ληστεια νομισα στην αρχη. Αλλα αυτος θελει να κλεψει την καρδια της.

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
τυπε νηματοθετη διαλεξε ενα μεγαλο αγγουρι και καποτες.δωσε της το αγγουρι πρωτα χερι με χερι.
ταυτοχρονα χαμογελασε της πονηρα και με το αλλο χερι δωσε τις καποτες (παντα παίζεις με xl μεγεθος). αν σου χαμογελασει σημαινει οτι το πιανει το υπονοουμενο. αν οχι ζητα βοηθεια απο τα υπολοιπα μελη του σαι:confused::confused:
τυπε συνδιασμος μικρο αγγουρι εξτρα λαρτζ καποτες λες να την μπερδεψει?:grin:

Ακομη καλυτερα. Μικρο που στα χερια της θα γινει μεγαλο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.085
Πόντοι
9.297
Ευτυχως ειμαστε εμεις οι συναγωνιστες , μια οαση ρομαντισμου στην αλλοτριωμενη κωλο-κορωνο'ι'οπληττομενη κοινωνια και βγαζουμε λιγο συναισθημα...οχι πεσιμο για ληστεια ρε...!

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Τι εγινε τελικα ;
Γαμησε την ταμειατζου ή το ταμειο ; :P

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.535
Πόντοι
216
Εγω εχω παρατηρησει οτι οι ταμιες των ΣΜ οταν γουσταρουν κανουν 2-3 πραγματα.

1) Αν περιμενεις σου δινουν προσοχη για να σε εξυπηρετησουν. Πχ αν κρατας πραματα σου λεει ακουμπα τα ενω εξυπηρετει αλλο πελατη... αν δεν εχει ταμειο ελευθερο μπορει να τρεξει μια που εκανε κατι αλλο για να γεμισει ταμειο και να χτυπησει τα δικα σου. Αν σου χτυπαει τα πραγματα μπορει να σε βοηθαει να τα βαλεις στις σακουλες ή να στα βαζει και η ιδια.
2) Ο τονος της φωνης τους οταν λενε το καλημεεερα ή γειιιααα σαααας... ακομα και τα υποκοριστικα που χρησιμοποιουν για τη σακουΛΙΤΣΑ σε συνδυασμο με τον τονο... αλλο να σου πει θα χρειαστειτε σακουλα μηχανικα και αλλο να στο λεει με ναζι αν θα χρειαστειτε σακουλιτσα... Αν ο τονος ειναι μηχανικος/διεκπεραιωτικος δεν εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον. Αν τραβαει τις λεξουλες με ναζι οκ εκει κατι γινεται.
3) Η διαδικασια για τα ρεστα. Οταν γουσταρει δεν αφηνει τα κερματα απο λιγα εκατοστα πανω απ'το χερι σου αλλα σου τα ακουμπαει στο χερι για να σε ακουμπησει.

Αν εχεις ενδειξεις, μπορεις να παιξεις σε επιπεδο ομιλιας, πχ σου λεει καλησπεεεεερα (αντι καλησπερα) και λες εσυ "γεια σου" αντι για καλησπερα... μετα σου λεει να βαλουμε σακουλιτσα? Αντι να της πεις ενα σκετο ναι, πες της "γιατι οχι? ας βαλουμε και 1-2 σακουλιτσες". Δλδ οτι εισαι πιο συζητησιμος και λιγοτερο μηχανικος. Οταν αυτη ειναι λιγοτερο μηχανικη (σε κατι που κανει μηχανικα ολη μερα) ξερεις οτι εχεις τη προσοχη της.

Αν θες να παιξεις στο 3, οχι καρτες. Μονο μετρητα και φροντισε να βγαλει 3-4 κερματα σε ρεστα τουλαχιστον, αντε και κανα χαρτονομισμα... οπως σου ακουμπησει το χερι (εφοσον γουσταρει) κρατο το λιιιιγο παραπανω απ'οτι θα το κραταγες κανονικα. Το υποσυνειδητο της θα πιασει το σημα. Την επομενη φορα μπορει να σε ακουμπησει πιο πολυ ή να σου χαϊδεψει το χερι. Οι ταμιες των ΣΜ ειναι εξπερ στο διακριτικο χαϊδεμα χεριων υπο το προσχημα οτι σου δινουν τα ρεστα. Εσυ απεφυγε να χαϊδεψεις το δικο της. Ασε αυτη να το κανει αμα γουσταρει. Ουτως ή αλλως αμα δε σε γουσταρει δεν εχει νοημα. Ετσι το χτιζεις σιγα σιγα.

Μπροστά σε μια τετοια αναλυση,
δεν μπορω παρα να υποβαλλω τα σεβη μου!

Τι επικο νημα!
:tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261

1) Αν περιμενεις σου δινουν προσοχη για να σε εξυπηρετησουν. Πχ αν κρατας πραματα σου λεει ακουμπα τα ενω εξυπηρετει αλλο πελατη... αν δεν εχει ταμειο ελευθερο μπορει να τρεξει μια που εκανε κατι αλλο για να γεμισει ταμειο και να χτυπησει τα δικα σου. Αν σου χτυπαει τα πραγματα μπορει να σε βοηθαει να τα βαλεις στις σακουλες ή να στα βαζει και η ιδια.
2) Ο τονος της φωνης τους οταν λενε το καλημεεερα ή γειιιααα σαααας... ακομα και τα υποκοριστικα που χρησιμοποιουν για τη σακουΛΙΤΣΑ σε συνδυασμο με τον τονο... αλλο να σου πει θα χρειαστειτε σακουλα μηχανικα και αλλο να στο λεει με ναζι αν θα χρειαστειτε σακουλιτσα... Αν ο τονος ειναι μηχανικος/διεκπεραιωτικος δεν εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον. Αν τραβαει τις λεξουλες με ναζι οκ εκει κατι γινεται.
3) Η διαδικασια για τα ρεστα. Οταν γουσταρει δεν αφηνει τα κερματα απο λιγα εκατοστα πανω απ'το χερι σου αλλα σου τα ακουμπαει στο χερι για να σε ακουμπησει.

Αν εχεις ενδειξεις, μπορεις να παιξεις σε επιπεδο ομιλιας, πχ σου λεει καλησπεεεεερα (αντι καλησπερα) και λες εσυ "γεια σου" αντι για καλησπερα... μετα σου λεει να βαλουμε σακουλιτσα? Αντι να της πεις ενα σκετο ναι, πες της "γιατι οχι? ας βαλουμε και 1-2 σακουλιτσες". Δλδ οτι εισαι πιο συζητησιμος και λιγοτερο μηχανικος. Οταν αυτη ειναι λιγοτερο μηχανικη (σε κατι που κανει μηχανικα ολη μερα) ξερεις οτι εχεις τη προσοχη της.

Αν θες να παιξεις στο 3, οχι καρτες. Μονο μετρητα και φροντισε να βγαλει 3-4 κερματα σε ρεστα τουλαχιστον, αντε και κανα χαρτονομισμα... οπως σου ακουμπησει το χερι (εφοσον γουσταρει) κρατο το λιιιιγο παραπανω απ'οτι θα το κραταγες κανονικα. Το υποσυνειδητο της θα πιασει το σημα. Την επομενη φορα μπορει να σε ακουμπησει πιο πολυ ή να σου χαϊδεψει το χερι. Οι ταμιες των ΣΜ ειναι εξπερ στο διακριτικο χαϊδεμα χεριων υπο το προσχημα οτι σου δινουν τα ρεστα. Εσυ απεφυγε να χαϊδεψεις το δικο της. Ασε αυτη να το κανει αμα γουσταρει. Ουτως ή αλλως αμα δε σε γουσταρει δεν εχει νοημα. Ετσι το χτιζεις σιγα σιγα.

Μπροστά σε μια τετοια αναλυση,
δεν μπορω παρα να υποβαλλω τα σεβη μου!

Τι επικο νημα!
:tooth:

το εχει παει σε αλλο Level ο παιχτης :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ξεχασα να αναφερω κατι... σε ορισμενα σουπερμαρκετ το ταμειο ειναι εκ περιτροπης με αλλους ρολους, πχ τωρα μπορει να κανει γεμισμα στα ραφια και σκαναρισμα προϊοντων και μετα να ειναι ταμειο. Εκει εχεις εξτρα περιθωριο για παιχνιδι οταν περνας κοντα απ'το διαδρομο που φτιαχνει... υπο κανονικες συνθηκες τους υπαλληλους που γεμιζουν ραφια ειναι σα να μη τους βλεπουμε αλλα αν σ'ενδιαφερει μια υπαλληλος μπορεις να της γνεψεις καταφατικα οταν περνας απο διπλα της σαν να της δειχνεις οτι τη προσεξες και καλα για αποφυγη συγκρουσης στο (στενο συνηθως) διαδρομο... ιδανικα με χαμογελο (προ κοβιντ)...

Στα μικρα σουπερ μαρκετ με μικρους διαδρομους εχει πλακα γιατι μπορει να ερθετε και σε αποσταση αναπνοης (πχ να εχει ενα καροτσι πραγματα για να βαλει στο ραφι, καμμια σκαλα αν τυχον τα ανεβαζει σε ψηλο ραφι, να ειναι η ιδια στο διαδρομο ενω ταυτοχρονα θες και να περασεις και ο ιδιος). Σε τετοιους διαδρομους εχει περιθωριο για να βρεθειτε πιο κοντα και να της σκασεις κανα χαμογελο. Επισης μπορεις να τη ρωτησεις που ειναι καποιο προϊον. Αυτο ειναι χρησιμο για να δεις αν σε γουσταρει καθολου. Κανονικα θα σου πει οτι ειναι 2 διαδρομους πιο περα πχ, ενω αμα σε γουσταρει και σκεφτει γρηγορα πως θα αρπαξει την ευκαιρια μπορει να σε παει βολτα μεχρι να το βρειτε παρεα... το δε βημα της δε θα ειναι ουτε βαριεστημενο, ουτε γρηγορο αλλα τοσο-οσο να απολαμβανει τη "βολτα" παρεα. Τωρα αμα της ζητησεις κατι που ειναι σε αλλο οροφο, οκ, εκει πιθανον δε θα ρθει.

Επισης με κατι που εχω δει οτι εκδηλωνονται ειναι οταν τους πας ψιλα... αν η υπαλληλος ειναι τυπικη ειναι "α ωραια, ψιλα"... αν η υπαλληλος ειναι θερμη μαζι σου-εκδηλωτικη, ειναι σε φαση "ΑΑΑΧ ΜΕ ΣΩΣΕΕΕΕΣΣΣΣ, ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΙΛΑΑΑΑ". Μεχρι να βαλεις τα πραματα στις σακουλες και να πειτε καληνυχτα για να φυγεις σου εχει πει ευχαριστω 3 φορες και σου χει χαμογελασει αλλες τοσες :2funny:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.814
Πόντοι
216
[quote author=propiosalic link= ]Την έχετε πέσει σε ταμεία σουπερμάρκετ; Με την κωλοκαραντινα ούτε φλερτ δεν μπορούμε να κάνουμε. Μιλάω με μια κοπελίτσα αλλά δεν θέλω να την φέρω σε δύσκολη θέση γιατί εργάζεται εκεί. Να χωθώ χύμα ή να το πάω σιγά σιγά. Ιδού η από τις [/quote]
Ελα ρε τύπε, σήμερα μου έτυχε αλλά το ξεκίνησε αυτή σε φάση να τσεκάρει τι πήρα και μου λέει ωραίο φαγητό το τάδε. Φόραγε ροζ κολάν και κάτι μπότες άσπρες γούνινες. Την καυλάντισα λίγο και της έδωσα τηλεφωνάκι να δούμε τι θα παίξει στην πορεία. Γενικά πολλές ψωλάρουν στα ταμεία αν πας συγκεκριμένες ώρες που δεν έχει κόσμο.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Φιλε απο θεωρία εισαι πρώτος, αλλα γαμάς ;

Ξεχασα να αναφερω κατι... σε ορισμενα σουπερμαρκετ το ταμειο ειναι εκ περιτροπης με αλλους ρολους, πχ τωρα μπορει να κανει γεμισμα στα ραφια και σκαναρισμα προϊοντων και μετα να ειναι ταμειο. Εκει εχεις εξτρα περιθωριο για παιχνιδι οταν περνας κοντα απ'το διαδρομο που φτιαχνει... υπο κανονικες συνθηκες τους υπαλληλους που γεμιζουν ραφια ειναι σα να μη τους βλεπουμε αλλα αν σ'ενδιαφερει μια υπαλληλος μπορεις να της γνεψεις καταφατικα οταν περνας απο διπλα της σαν να της δειχνεις οτι τη προσεξες και καλα για αποφυγη συγκρουσης στο (στενο συνηθως) διαδρομο... ιδανικα με χαμογελο (προ κοβιντ)...

Στα μικρα σουπερ μαρκετ με μικρους διαδρομους εχει πλακα γιατι μπορει να ερθετε και σε αποσταση αναπνοης (πχ να εχει ενα καροτσι πραγματα για να βαλει στο ραφι, καμμια σκαλα αν τυχον τα ανεβαζει σε ψηλο ραφι, να ειναι η ιδια στο διαδρομο ενω ταυτοχρονα θες και να περασεις και ο ιδιος). Σε τετοιους διαδρομους εχει περιθωριο για να βρεθειτε πιο κοντα και να της σκασεις κανα χαμογελο. Επισης μπορεις να τη ρωτησεις που ειναι καποιο προϊον. Αυτο ειναι χρησιμο για να δεις αν σε γουσταρει καθολου. Κανονικα θα σου πει οτι ειναι 2 διαδρομους πιο περα πχ, ενω αμα σε γουσταρει και σκεφτει γρηγορα πως θα αρπαξει την ευκαιρια μπορει να σε παει βολτα μεχρι να το βρειτε παρεα... το δε βημα της δε θα ειναι ουτε βαριεστημενο, ουτε γρηγορο αλλα τοσο-οσο να απολαμβανει τη "βολτα" παρεα. Τωρα αμα της ζητησεις κατι που ειναι σε αλλο οροφο, οκ, εκει πιθανον δε θα ρθει.

Επισης με κατι που εχω δει οτι εκδηλωνονται ειναι οταν τους πας ψιλα... αν η υπαλληλος ειναι τυπικη ειναι "α ωραια, ψιλα"... αν η υπαλληλος ειναι θερμη μαζι σου-εκδηλωτικη, ειναι σε φαση "ΑΑΑΧ ΜΕ ΣΩΣΕΕΕΕΣΣΣΣ, ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΙΛΑΑΑΑ". Μεχρι να βαλεις τα πραματα στις σακουλες και να πειτε καληνυχτα για να φυγεις σου εχει πει ευχαριστω 3 φορες και σου χει χαμογελασει αλλες τοσες :2funny:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.811
Πόντοι
1.446

Μου έτυχε στα τυριά γκομενάκι να με ταΐζει με τα δάκτυλα της φέτα για να διαλέξω, επέμενε και δοκίμασα 8 διαφορετικές, καταλήξαμε στην Κεφαλονιάς.
Μετά συνέχισε με γραβιέρα όπου άρχισα να της γλείφω και καλά κατά λάθος τα δάκτυλα και αυτή ύστερα μου σκούπιζε τα χείλη.
Στα σαλαμια τα ίδια με τον τυπα....:confused:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
:2funny::2funny:

Εμεις τις ταμιες θελουμε να χορτασουμε.

Εχει μια 40αρα στον απεναντι σκλαβενιτη σκετη καυλα.
Το μονο κακο ειναι πως κανει μονο ταμειο και παραλληλα γινεται και ψιλοχαμος οποτε δεν υπαρχει χρονος ουτε για κουβεντα.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ΜΠΑΑΜΜΜ!!!

Σπαει τα ταμεια ο ΒΑΝΤΑΜ!!!!
μια φορα παραλιγο να σπασω ταμειο γιατί ειχα αγορασει σαμπουαν που εγραφε προσφορα και οταν πηγα ταμειο δεν ισχυε και ειχα παρει κανα 5αρι
μπας και ειχε το μεγεθος του στραπον σου και πηρες ναχεις?:2funny::2funny:
Εσενα πρέπει η να σε ειχω βαρεσει η να σε εχω γαμησει...
Για θυμισε μου.
Γελαω μαζι σου απο τοτε που σε ξεμπροστιασε ο Λευτερης... :2funny::2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΜΠΑΑΜΜΜ!!!

Σπαει τα ταμεια ο ΒΑΝΤΑΜ!!!!
μια φορα παραλιγο να σπασω ταμειο γιατί ειχα αγορασει σαμπουαν που εγραφε προσφορα και οταν πηγα ταμειο δεν ισχυε και ειχα παρει κανα 5αρι
μπας και ειχε το μεγεθος του στραπον σου και πηρες ναχεις?:2funny::2funny:
Εσενα πρέπει η να σε ειχω βαρεσει η να σε εχω γαμησει...
Για θυμισε μου.
Γελαω μαζι σου απο τοτε που σε ξεμπροστιασε ο Λευτερης... :2funny::2funny:
ναι με ξεμπροστιασε γι αυτο εγινε λουης με την ουρα στα σκελια.
Τα κουσουρια του ηδονοβλεψια εγω τπυ τα εβγαλα,συν το οιδιποδιο με την κουνιαδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.085
Πόντοι
9.297
Επεσα σημερα σε μια που χαρηκε επειδη ζητησα ενα ζαμπον πολυτελειας και μαλιστα το ξεπαρθενιασα (το ζαμπον) εγω ...μου ειπε χαρουμενη οτι οταν δεν εχει ανοιχτει ειναι ακομα πιο γευστικο.Κατι θα ξερει...αλλα μαλλον την εκανα και εγω να χαρει που αγγιζε αυτο το κομματι...εστω με αυτο το μερος μου που δεν καλυπτοταν απο την μασκα...ειχε κοσμο αλλα ηταν ομιλιτικη...ενδιαφερον μιλφακι με ωραιο μακιγιαζ...ψηνομαι!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αλλαξτε ρε το τιτλο!

Ειναι λες και σχεδιαζετε ληστεια σε ταμειο σουπερμαρκετ!

Θα μας πανε μεσα... :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom