Νέα

Πέσιμο σε ταμείο σουπερμάρκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα propiosalic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Αγαπητε συναγωνιστη propiosaluc,
Μπραβο που δεν ανηκεις στα μονδερνα μαγκοπουστρακια που κανουν καμακι σε φωτογραφιες μονο αλλα προτιμας την παλια παραδοσιακη μεθοδο του greeklover...χλωμο να δειξει ενδιαφερον σε ωρα υπηρεσιας ακομα και @ν μουσκευει το βρακακι της οταν σε βλεπει.Κανε της πασα το τηλεφωνο σου αλλα παραλληλα παιζε και με καμμια αλλη και καλη επιτυχια!

Mε φωναξε κανείς?? :P

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Πέτυχα τις προάλλες σε discount στη Θεσσαλονίκη ένα απίστευτο μωρό σε ταμείο,μελαχρινό γύρω στο 1.85,σαν μοντέλο.Δεν έχω ξαναδει τέτοια μουνάρα να δουλεύει σε σουπερμαρκετ.Βασικά ούτε κι έξω βλέπεις συχνά τέτοιες,μόνο σε μπουρδέλα ή υποδοχή σε μαγαζιά.Απορώ αν ήταν ελληνίδα η καμια Ρωσίδα,Ουκρανέζα.Ήμουν σε άλλο ταμείο αλλά καρφώθηκα και μάλλον το κατάλαβε γιατί κοίταξε δυο τρεις φορές.
Ξερεις ποσος κοσμος θα την κοιταζει...οποτε παιζει και αυτης το ματι να δει ποιος της κανει κλικ αν ειναι μονη να παιξει μπαλιτσα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.984
Πόντοι
2.606
Πέτυχα τις προάλλες σε discount στη Θεσσαλονίκη ένα απίστευτο μωρό σε ταμείο,μελαχρινό γύρω στο 1.85,σαν μοντέλο.Δεν έχω ξαναδει τέτοια μουνάρα να δουλεύει σε σουπερμαρκετ.Βασικά ούτε κι έξω βλέπεις συχνά τέτοιες,μόνο σε μπουρδέλα ή υποδοχή σε μαγαζιά.Απορώ αν ήταν ελληνίδα η καμια Ρωσίδα,Ουκρανέζα.Ήμουν σε άλλο ταμείο αλλά καρφώθηκα και μάλλον το κατάλαβε γιατί κοίταξε δυο τρεις φορές.
Τύπε άκου τι θα κανεις άμα εισαι καραφλός την άλλη φορά πήγαινε στο ταμείο με 10 σαμπουάν και 10 κουτιά καποτες μόλις τα δει τα σαμπουάν θα σε ρωτήσει συγνώμη κυριε τι τα θέλετε τόσα σαμπουάν αφού δεν έχετε μαλλιά τότε θα της κλείσεις το μάτι και θα της πεις δεν έχω αλλά θα ήθελα να έχω και όσο για τις καποτες μην ρωτήσεις και για αυτές ούτε γκομενα έχω η θα σου δώσει το τηλεφωνο της στην απόδειξη πίσω η θα σου προτείνει να πάρεις οβερλαι για την καράφλα:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom