Νέα

Πέσιμο σε ταμείο σουπερμάρκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα propiosalic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.251
Πόντοι
5.506
Μην κανεις κινηση μεσα στη δουλεια δεν παιζει.
Απλα γραψε ενα χαρτακι το τηλεφωνο σου η το φβ η καποιο σοσιαλ και δώστο.
Αν θες γραψε και στο χαρτακι ενδιαφερομαι η μα αρεσεις και δωστο.
Αν μεσα σε κανα 2ημερο δεν ανταποκριθει ξεχνα το.
Εμενα μου επιασε αυτο το κολπο μετα απο 3 μηνες οταν ειχα δωσει το χαρτακι κκαι την ειχα ξεχασει.
Μου εκμυστηρευτηκε οτι ειχε σχεση και χωρισε γ αυτο αργησε τελικα δεν αξιζε η γκομενα

Δίνεις συμβουλές ρε μαλάκα εσύ που δεν έχεις δει μουνί ούτε σε βάφτιση;;;;
σκασε μωρη παλιολινατσα που οταν δεις γκομενα τουρλωνεις τον κωλο σου για να σε πηδηξει

Λέγε ρε μαλάκα, έχεις δει γκόμενα χωρίς να αφήσεις 20ρικο στο κομοδίνο; Βασικά έχεις δει γκόμενα χωρίς στραπόν και μαστίγια;

Κλαιωωω :tooth:
Μπορει να ειναι του 10ρικου ομως...

Ε ρε Γιώργο, μ έχει σκάσει ο μπούστης που κάθε πρωί καλημερίζει τα τραβέλια στο Αγκυρας και δίνει συμβουλές σε συναγωνιστές άλλων νημάτων για καλές αφέντρες και έρχεται εδώ να μιλήσει για πραγματικά γκομενέτα, με μουνάκια και βυζάκια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261
Εμενα μου επιασε αυτο το κολπο μετα απο 3 μηνες οταν ειχα δωσει το χαρτακι κκαι την ειχα ξεχασει.
Μου εκμυστηρευτηκε οτι ειχε σχεση και χωρισε γ αυτο αργησε τελικα δεν αξιζε η γκομενα

σκασε μωρη παλιολινατσα που οταν δεις γκομενα τουρλωνεις τον κωλο σου για να σε πηδηξει

Λέγε ρε μαλάκα, έχεις δει γκόμενα χωρίς να αφήσεις 20ρικο στο κομοδίνο; Βασικά έχεις δει γκόμενα χωρίς στραπόν και μαστίγια;

Ε ρε Γιώργο, μ έχει σκάσει ο μπούστης που κάθε πρωί καλημερίζει τα τραβέλια στο Αγκυρας και δίνει συμβουλές σε συναγωνιστές άλλων νημάτων για καλές αφέντρες και έρχεται εδώ να μιλήσει για πραγματικά γκομενέτα, με μουνάκια και βυζάκια.

γιωργαρε σε καταλαβαινω.
εχεις και εσυ τα δικια σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Βλακακο εγω πηγαινω με ιεροδουλες δεν φοβαμαι οπως εσυ.
Στην ελενα μωρη λουγκριτσα γτ δεν πηγαινες??και σε ελεγε ανικανο...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

μωρη σερβιετα εσυ με τα προσοντα του πυρφορισμου θα δωσεις συμβουλες στον συναγωνιστή?

Συνημμένα

• Screenshot_20201215_204154.jpg
    Screenshot_20201215_204154.jpg
    117,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Screenshot_20201211_160507.jpg
    Screenshot_20201211_160507.jpg
    189,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Like
Αντιδράσεις: Feodor

kavlas88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε γνώμη μου είναι να την κηνυγήσεις εσύ, ποτέ δεν δίνεις το τηλ σου εσύ , είναι σαν να την αφηνεις και να περιμένεις να κάνει αυτή τη πρώτη κίνηση...
μπορείς πολύ απλά να της μιλάς όταν πας εκεί , μια δυο τρείς φορές θα έχεις ρωτήσει σε ποια περιοχη μενεις πως σε λενε και τα κλασικά πως ειναι η ημερα σου σημερα ?
οπότε μετά απο κανα΄δυο τρεις φορες θα της πείς με αντρικό στύλ θα μου πεις το τηλ σου να σε παρω τηλ να μιλησουμε ? αν αποκριθει θετικα ολα καλα αν οχι παλι οκ.
αν δε θες να ζητησεις το τηλ της πες της ποτε εχεις ρεπο να παμε για περπατημα μαζι ? και χαμογελασε της

ο τροπος να αφηνεις εσυ το τηλ σου της δινεις παρα πολυ εξουσια και μπορει να σε παρει σε δεκα μερες δηλαδη θα κατσεις εσυ να περιμενεις δεκα μερες ?
γνωμη μου ειναι παντα αυτη....
μια φορα εδωσα το τηλ σε σημειωμα και το μετανιωσα... ασε που μπορει να το σκισει μπροστα στις αλλες ταμειες μετα ως επιδειξη δυναμης!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.251
Πόντοι
5.506

Βλακακο εγω πηγαινω με ιεροδουλες δεν φοβαμαι οπως εσυ.
Στην ελενα μωρη λουγκριτσα γτ δεν πηγαινες??και σε ελεγε ανικανο...

Βάλε τώρα το μήνυμα που με λέει ανίκανο. Αλλιώς (έτσι κι αλλιώς) είσαι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Σατανικό! :wink: Μου βαλες ιδέες για μια ομορφούλα που είναι στα φαγητά στο σκλαβενίτη έχει και ψητά κοτόπουλα-τυροπιτάκια-λουκανικοπιτάκια εκεί με μια τέτοια να τα φτιάξεις καθάρισες μαζεύεις και λεφτά για εσκορτάκια!
Πηγαινε το σιγα σιγα, μεχρι να παρει "προαγωγη" και να παει στον παγκο με τα τυρια.
Εκει χωσου αβερτα διχως αυριο.
Θαχεις και τσαμπα τυρι :wink:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261
@barock# + @jean-Claud# = αχαστο & ακουραστο διδυμο
:kneel: :kneel:

Τους ζηλεψες κοκόνα μου; θες να σε ξεσκίσω και εγώ λιγάκι;

τι να ξεσκισεις ρε αποτυχημενο ναυαγιο ????
μαζεψε τα κουβαδακια σου και πανε βρες τον σουρωτηρη να παιξετε καστρα στην αμμο.
θελει να ξεσκισει κιολας, ο ποιητης της φαπας :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ρε dj της πουτσας τόσες φορές που με έχεις προκαλέσει είναι φως φανάρι γιατί το κάνεις, το 44χρονο κωλοτρυπιδι σου διψάει για μπούτσο νυχθημερόν, λέγε πόσα θες να μου τον πάρεις στο στόμα παίζοντας techno music?? :2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261
Σατανικό! :wink: Μου βαλες ιδέες για μια ομορφούλα που είναι στα φαγητά στο σκλαβενίτη έχει και ψητά κοτόπουλα-τυροπιτάκια-λουκανικοπιτάκια εκεί με μια τέτοια να τα φτιάξεις καθάρισες μαζεύεις και λεφτά για εσκορτάκια!
Πηγαινε το σιγα σιγα, μεχρι να παρει "προαγωγη" και να παει στον παγκο με τα τυρια.
Εκει χωσου αβερτα διχως αυριο.
Θαχεις και τσαμπα τυρι :wink:

με αυτα που ειπες, πας καρφι για πικνικ εσυ στα ονειρικα σουρμενα :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΜΠΑΑΜΜΜ!!!

Σπαει τα ταμεια ο ΒΑΝΤΑΜ!!!!
μια φορα παραλιγο να σπασω ταμειο γιατί ειχα αγορασει σαμπουαν που εγραφε προσφορα και οταν πηγα ταμειο δεν ισχυε και ειχα παρει κανα 5αρι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261
Ρε dj της πουτσας τόσες φορές που με έχεις προκαλέσει είναι φως φανάρι γιατί το κάνεις, το 44χρονο κωλοτρυπιδι σου διψάει για μπούτσο νυχθημερόν, λέγε πόσα θες να μου τον πάρεις στο στόμα παίζοντας techno music?? :2funny:

:confused:αλλο παλι και τουτο.
ποιος dj ρε μπαγλαμαδακο ????
ρε αποτυχημενε μηπως με εχεις μπερδεψει με κανεναν αλλο και πανε στραφι οι ταπες που σου δινω ????
και 46 δεν ειπαμε πριν ???
παλι τ'αλλαξες ????
ρε τι μπιτι μαλακας εισαι εσυ λεμε??
εγινα και dj τωρα απο το πουθενα με τον ποιητη της φαπας :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.251
Πόντοι
5.506
ΜΠΑΑΜΜΜ!!!

Σπαει τα ταμεια ο ΒΑΝΤΑΜ!!!!
μια φορα παραλιγο να σπασω ταμειο γιατί ειχα αγορασει σαμπουαν που εγραφε προσφορα και οταν πηγα ταμειο δεν ισχυε και ειχα παρει κανα 5αρι

Σκασμός μουνόπανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom