Νέα

Πέσιμο σε ταμείο σουπερμάρκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα propiosalic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δίνεις συμβουλές ρε μαλάκα εσύ που δεν έχεις δει μουνί ούτε σε βάφτιση;;;;

Για να λέμε την αλήθεια ο μπαροκ έχει δει πάρα πολλά !
Και σε μεγένθυση .... στην οθόνη των τσοντοσινεμά !!!!!!!!!!

Απλά όταν τα βλεπει βογκάει .... και ζορίζεται ..... γιατί κάθεται στον άξονα των .... Ψ !!!!!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261
Δίνεις συμβουλές ρε μαλάκα εσύ που δεν έχεις δει μουνί ούτε σε βάφτιση;;;;

Για να λέμε την αλήθεια ο μπαροκ έχει δει πάρα πολλά !
Και σε μεγένθυση .... στην οθόνη των τσοντοσινεμά !!!!!!!!!!

Απλά όταν τα βλεπει βογκάει .... και ζορίζεται ..... γιατί κάθεται στον άξονα των .... Ψ !!!!!!!!

ειπα και εγω... γιατι αργησε τοσο ???
:tooth:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.463
Πόντοι
2.487
Τυπε φορας μασκα οταν της μιλας;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ΜΠΑΑΜΜΜ!!!

Σπαει τα ταμεια ο ΒΑΝΤΑΜ!!!!
μια φορα παραλιγο να σπασω ταμειο γιατί ειχα αγορασει σαμπουαν που εγραφε προσφορα και οταν πηγα ταμειο δεν ισχυε και ειχα παρει κανα 5αρι
μπας και ειχε το μεγεθος του στραπον σου και πηρες ναχεις?:2funny::2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΜΠΑΑΜΜΜ!!!

μια φορα παραλιγο να σπασω ταμειο γιατί ειχα αγορασει σαμπουαν που εγραφε προσφορα και οταν πηγα ταμειο δεν ισχυε και ειχα παρει κανα 5αρι
μπας και ειχε το μεγεθος του στραπον σου και πηρες ναχεις?:2funny::2funny:
Εσενα πρέπει η να σε ειχω βαρεσει η να σε εχω γαμησει...
Για θυμισε μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εγω εχω παρατηρησει οτι οι ταμιες των ΣΜ οταν γουσταρουν κανουν 2-3 πραγματα.

1) Αν περιμενεις σου δινουν προσοχη για να σε εξυπηρετησουν. Πχ αν κρατας πραματα σου λεει ακουμπα τα ενω εξυπηρετει αλλο πελατη... αν δεν εχει ταμειο ελευθερο μπορει να τρεξει μια που εκανε κατι αλλο για να γεμισει ταμειο και να χτυπησει τα δικα σου. Αν σου χτυπαει τα πραγματα μπορει να σε βοηθαει να τα βαλεις στις σακουλες ή να στα βαζει και η ιδια.
2) Ο τονος της φωνης τους οταν λενε το καλημεεερα ή γειιιααα σαααας... ακομα και τα υποκοριστικα που χρησιμοποιουν για τη σακουΛΙΤΣΑ σε συνδυασμο με τον τονο... αλλο να σου πει θα χρειαστειτε σακουλα μηχανικα και αλλο να στο λεει με ναζι αν θα χρειαστειτε σακουλιτσα... Αν ο τονος ειναι μηχανικος/διεκπεραιωτικος δεν εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον. Αν τραβαει τις λεξουλες με ναζι οκ εκει κατι γινεται.
3) Η διαδικασια για τα ρεστα. Οταν γουσταρει δεν αφηνει τα κερματα απο λιγα εκατοστα πανω απ'το χερι σου αλλα σου τα ακουμπαει στο χερι για να σε ακουμπησει.

Αν εχεις ενδειξεις, μπορεις να παιξεις σε επιπεδο ομιλιας, πχ σου λεει καλησπεεεεερα (αντι καλησπερα) και λες εσυ "γεια σου" αντι για καλησπερα... μετα σου λεει να βαλουμε σακουλιτσα? Αντι να της πεις ενα σκετο ναι, πες της "γιατι οχι? ας βαλουμε και 1-2 σακουλιτσες". Δλδ οτι εισαι πιο συζητησιμος και λιγοτερο μηχανικος. Οταν αυτη ειναι λιγοτερο μηχανικη (σε κατι που κανει μηχανικα ολη μερα) ξερεις οτι εχεις τη προσοχη της.

Αν θες να παιξεις στο 3, οχι καρτες. Μονο μετρητα και φροντισε να βγαλει 3-4 κερματα σε ρεστα τουλαχιστον, αντε και κανα χαρτονομισμα... οπως σου ακουμπησει το χερι (εφοσον γουσταρει) κρατο το λιιιιγο παραπανω απ'οτι θα το κραταγες κανονικα. Το υποσυνειδητο της θα πιασει το σημα. Την επομενη φορα μπορει να σε ακουμπησει πιο πολυ ή να σου χαϊδεψει το χερι. Οι ταμιες των ΣΜ ειναι εξπερ στο διακριτικο χαϊδεμα χεριων υπο το προσχημα οτι σου δινουν τα ρεστα. Εσυ απεφυγε να χαϊδεψεις το δικο της. Ασε αυτη να το κανει αμα γουσταρει. Ουτως ή αλλως αμα δε σε γουσταρει δεν εχει νοημα. Ετσι το χτιζεις σιγα σιγα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.431
Πόντοι
2.356
καμπουριδη ξερεις πολλα αλλα τωρα εχει κορωνα και δε μπορεις να κριντζαρεις με σωματικες επαφες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
καμπουριδη ξερεις πολλα αλλα τωρα εχει κορωνα και δε μπορεις να κριντζαρεις με σωματικες επαφες!

Αν εχει πιασει την αποδειξη, χαρτονομισματα, κερματα και μετα στα δωσει, αν εχει κοβιντ στα χερια τοτε το εχει μεταδωσει ουτως ή αλλως στα δικα σου χερια εμμεσως μεσω των αντικειμενων που ακουμπησε και τα πηρες. Τωρα αν φοραει γαντια εχει καλως αλλα τα γαντια για να ειναι αποτελεσματικα πρεπει να απολυμαινονται μετα απο καθε συναλλαγη (πραγμα που δε γινεται). Τελευταια δε βλεπω να φορανε ουτε γαντια. Τα βαρεθηκαν.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

1) Αν περιμενεις σου δινουν προσοχη για να σε εξυπηρετησουν. Πχ αν κρατας πραματα σου λεει ακουμπα τα ενω εξυπηρετει αλλο πελατη... αν δεν εχει ταμειο ελευθερο μπορει να τρεξει μια που εκανε κατι αλλο για να γεμισει ταμειο και να χτυπησει τα δικα σου. Αν σου χτυπαει τα πραγματα μπορει να σε βοηθαει να τα βαλεις στις σακουλες ή να στα βαζει και η ιδια.
2) Ο τονος της φωνης τους οταν λενε το καλημεεερα ή γειιιααα σαααας... ακομα και τα υποκοριστικα που χρησιμοποιουν για τη σακουΛΙΤΣΑ σε συνδυασμο με τον τονο... αλλο να σου πει θα χρειαστειτε σακουλα μηχανικα και αλλο να στο λεει με ναζι αν θα χρειαστειτε σακουλιτσα... Αν ο τονος ειναι μηχανικος/διεκπεραιωτικος δεν εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον. Αν τραβαει τις λεξουλες με ναζι οκ εκει κατι γινεται.
3) Η διαδικασια για τα ρεστα. Οταν γουσταρει δεν αφηνει τα κερματα απο λιγα εκατοστα πανω απ'το χερι σου αλλα σου τα ακουμπαει στο χερι για να σε ακουμπησει.

Αν εχεις ενδειξεις, μπορεις να παιξεις σε επιπεδο ομιλιας, πχ σου λεει καλησπεεεεερα (αντι καλησπερα) και λες εσυ "γεια σου" αντι για καλησπερα... μετα σου λεει να βαλουμε σακουλιτσα? Αντι να της πεις ενα σκετο ναι, πες της "γιατι οχι? ας βαλουμε και 1-2 σακουλιτσες". Δλδ οτι εισαι πιο συζητησιμος και λιγοτερο μηχανικος. Οταν αυτη ειναι λιγοτερο μηχανικη (σε κατι που κανει μηχανικα ολη μερα) ξερεις οτι εχεις τη προσοχη της.

Αν θες να παιξεις στο 3, οχι καρτες. Μονο μετρητα και φροντισε να βγαλει 3-4 κερματα σε ρεστα τουλαχιστον, αντε και κανα χαρτονομισμα... οπως σου ακουμπησει το χερι (εφοσον γουσταρει) κρατο το λιιιιγο παραπανω απ'οτι θα το κραταγες κανονικα. Το υποσυνειδητο της θα πιασει το σημα. Την επομενη φορα μπορει να σε ακουμπησει πιο πολυ ή να σου χαϊδεψει το χερι. Οι ταμιες των ΣΜ ειναι εξπερ στο διακριτικο χαϊδεμα χεριων υπο το προσχημα οτι σου δινουν τα ρεστα. Εσυ απεφυγε να χαϊδεψεις το δικο της. Ασε αυτη να το κανει αμα γουσταρει. Ουτως ή αλλως αμα δε σε γουσταρει δεν εχει νοημα. Ετσι το χτιζεις σιγα σιγα.

Μου έτυχε στα τυριά γκομενάκι να με ταΐζει με τα δάκτυλα της φέτα για να διαλέξω, επέμενε και δοκίμασα 8 διαφορετικές, καταλήξαμε στην Κεφαλονιάς.
Μετά συνέχισε με γραβιέρα όπου άρχισα να της γλείφω και καλά κατά λάθος τα δάκτυλα και αυτή ύστερα μου σκούπιζε τα χείλη.
Στα σαλαμια τα ίδια με τον τυπα....:confused:

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
τυπε νηματοθετη διαλεξε ενα μεγαλο αγγουρι και καποτες.δωσε της το αγγουρι πρωτα χερι με χερι.
ταυτοχρονα χαμογελασε της πονηρα και με το αλλο χερι δωσε τις καποτες (παντα παίζεις με xl μεγεθος). αν σου χαμογελασει σημαινει οτι το πιανει το υπονοουμενο. αν οχι ζητα βοηθεια απο τα υπολοιπα μελη του σαι:confused::confused:
:tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΜΠΑΑΜΜΜ!!!

Σκασμός μουνόπανο.
Σουτ εσυ,εσυ στα τσοντοσινεμα να σε πηδανε 55δες κοιλαραδες και το βραδι στο νημα της ελενας να λες μαλακιουλες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261

Μου έτυχε στα τυριά γκομενάκι να με ταΐζει με τα δάκτυλα τις φέτα για να διαλέξω, επέμενε και δοκίμασα 8 διαφορετικές, καταλήξαμε στην Κεφαλονιάς.
Μετά συνέχισε με γραβιέρα όπου άρχισα να της γλείφω και καλά κατά λάθος τα δάκτυλα και αυτή ύστερα μου σκούπιζε τα χείλη.
Στα σαλαμια τα ίδια με τον τυπα....:confused:

Χαχαχα εσυ μαστορα εισαι full pension λεμε τοτε, να σε προσεχουμε καλυτερα :tooth:

Morfeas1984

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2020
Like
115
Πόντοι
0
Θα σας πω και γω μαγκες την ιστορια μου.Εν μεσω της πρωτης καραντινας κ πληρους ψυχικης και πνευματικης σαπιλας αποφασισα ενα απογευμα να σαπισω και σωματικα.Ντυθηκα λοιπον κ κατευθυνθηκα στο σουπερμαρκετ ΣΚ της περιοχης μου.Πηρα το καλαθι μου και το γεμισα με αναψυκτικα και γαριδακια και πηρα το δρομο προς το ταμειο.Η ταμιας ηταν μια 50αρα.Μολις ειδε τι περιεχει το καλαθι μου γυρισε γεματη νοημα.Ακολουθει διαλογος.Οπου Ε:εγω Τ:Ταμιας

Τ:Παρτυ θα κανεις;
Ε:Οχι θα δω ταινια το βραδυ και ηθελα συγρονως κατι να μασουλαω.Εχω ενα προβλημα ομως.
Τ:Τι;
Ε:Δεν εχω παρεα.Θες να ερθεις να δουμε την ταινια μαζι;
Τ:Χαμογελαει ξαφνιασμενη.Θα μπορουσα να ειμαι η μανα σου.
Ε:Ελα θα περασουμε ωραια.Θα δουμε το οσα παιρνει ο ανεμος(Καπου ειχα ακουσει οτι αρεσει σε αυτη την γενια αυτο το φιλμ)
Τ:Κοιτα αγορι μου.Το πιο πιθανο αποψε ειναι να χεστεις με ολα αυτα που πηρες να φας παρα να γαμησεις.
Αποχωρησα γεματος θλιψη που το φλερτ μου δεν επιασε τοπο.
Τελικα ειδα ταινια.Το πολυ σκληρος για να πεθανει για να ανεβει η αυτοπεποιθηση μου.Τα καταφερα.Για λιγο ομως αντεξε η χαρα μου.Τελικα η ταμιας ειχε δικιο.Χεστηκα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.858
Πόντοι
3.556

τυπε δεν ειναι ολες διακριτικες με το χαιδεμα χεριων. τις προαλλες ειχα παει μασουτη. σε μια δοση που εδινε τα ρεστα η ταμιας, μου πεταει αντισηπτικο τζελ στην παλαμη και αρχισε να μου κανει φραπε το κωλοδαχτυλο μπροστα σε κοσμο :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom