Νέα

Πέρα από το σεξ, τί άλλο περιμένει ένας άνδρας από μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 783
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επειδή δεν νιώθεις εσύ δε σημαίνει ότι είναι κι ο κανόνας,άλλοι νιώθουν.
μα το ιδιο θα ελεγα και σε σενα..οτι δεν ειναι κανονας να νιωθεις μονος,αλλοι δε νιώθουν :grin:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αν δουλεύετε και γυρνάτε σπίτι απόγευμα και βράδυ,κανεις δεν έχει όρεξη για εξόδους κάθε μέρα
Συνήθως η κοπέλα θα έχει μία πιο ελαφριά δουλειά από εσένα που θα της αφήνει χρόνο να σε πρήζει. :grin:
Αν έχει καλύτερη δουλειά από εσένα, δεν θα κάνει σχέση με εσένα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι πιο πολλοί μόνοι νιώθουν και μόνοι,εγώ αυτό πιστεύω
στη βαραει καποια στιγμη δε λεω οτι πρέπει να εισαι και συνέχεια μονος. Αλλα καλύτερα μονος παρα με μια να σου το βγάζει ξυνό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Συνήθως η κοπέλα θα έχει μία πιο ελαφριά δουλειά από εσένα που θα της αφήνει χρόνο να σε πρήζει. :grin:
δε θα ξεχάσω μια φράση που μ ειχε πει μια."ψαχνω να βρώ ενα αγοράκι για να ασχολούμαι"

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Έτσι, αλλά ακόμα και αν τύχαινε κι έκανε σχέση με εσένα η υστερία και το κέρατο θα πήγαιναν σύννεφο. Ο άλλος βέβαια μπορεί να μην έχει θέμα με αυτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
στη βαραει καποια στιγμη δε λεω οτι πρέπει να εισαι και συνέχεια μονος. Αλλα καλύτερα μονος παρα με μια να σου το βγάζει ξυνό.

Το θέμα είναι τί γίνεται όταν στη βαράει πλέον αλλά δεν μπορείς να γνωρίσεις.Λες ας βγω με καμία και ας μου βγει φόλα,αλλά τουλάχιστον να βγω για να νιώθω ότι είμαι στο παιχνίδι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το θέμα είναι τί γίνεται όταν στη βαράει πλέον αλλά δεν μπορείς να γνωρίσεις.Λες ας βγω με καμία και ας μου βγει φόλα,αλλά τουλάχιστον να βγω για να νιώθω ότι είμαι στο παιχνίδι.
απο κει και περα εσυ ξέρεις και κανεις αλλος πως να "ζυγίσεις" την ευτυχία σου.Τα βάζεις κατω και τα ζυγίζεις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
έρχεται κάποια στιγμή που και στη σχέση μόνος νιώθεις.

Διαφωνώ εντελώς,όποιος δεν έχει μείνει μόνος κάποια στιγμή στη ζωή του,δηλαδή ούτε γκόμενα,ούτε φίλο διαθέσιμο,δεν θα παραπονεθεί ποτέ για μοναξιά ενώ έχει σχέση.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Διαφωνώ εντελώς,όποιος δεν έχει μείνει μόνος κάποια στιγμή στη ζωή του,δηλαδή ούτε γκόμενα,ούτε φίλο διαθέσιμο,δεν θα παραπονεθεί ποτέ για μοναξιά ενώ έχει σχέση.
Οπότε εσύ θες να περνάς τον χρόνο σου αποκλειστικά με μια γκόμενα και να μην έχεις άλλες ασχολίες και ενδιαφέροντα. Θα βλέπετε π.χ. μπάλα μαζί, θα είστε όλη μέρα κλεισμένοι στο σπίτι χωρίς καμία κοινωνική συναναστροφή και θα την γαμάς :confused:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Στην Ελλάδα με την έλλειψη μουνιού που υπάρχει για τον μέσο άντρα,είναι απαραίτητες οι σχέσεις.Και δεν λέω ότι είναι σωστό να πέφτει κάποιος στα πατώματα,απλά λέω ότι συμβαίνει
Σωστά. Εγώ λέω επίσης όποια μας κάθεται να την παντρευόμαστε κιόλας, γιατί μπορεί να μας παρατήσει αν την αφήνουμε αστεφάνωτη και μετά ποιος ξέρει πότε θα ξαναδούμε μουνί. :confused:

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.616
Πόντοι
2.846

gazoz

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2018
Like
69
Πόντοι
0
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου,αλλιως δουλευει το μυαλο κ αλλιως η καρδια,δεν ξερεις ποτε.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Σωστά. Εγώ λέω επίσης όποια μας κάθεται να την παντρευόμαστε κιόλας, γιατί μπορεί να μας παρατήσει αν την αφήνουμε αστεφάνωτη και μετά ποιος ξέρει πότε θα ξαναδούμε μουνί. :confused:
τύπε ας τις πάρουμε αυτό τουλάχιστον μη φάμε και κανα βιτριόλι στη μούρη :confused:

• Like
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου,αλλιως δουλευει το μυαλο κ αλλιως η καρδια,δεν ξερεις ποτε.
αν σε μια σχέση δουλευει μονο η καρδια τύπε καλα κρασα..εισαι χαμένος απο χέρι.Το καλύτερο ειναι και να δυο αν ομως εχει τους λόγους του το μυαλο να υπερισχύσει καλο ειναι να μη του χαλάσεις χατήρι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για κάποιους δεν ειναι παράλογη αυτη η σκέψη.Το χω δει και live μάλιστα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οπότε εσύ θες να περνάς τον χρόνο σου αποκλειστικά με μια γκόμενα και να μην έχεις άλλες ασχολίες και ενδιαφέροντα. Θα βλέπετε π.χ. μπάλα μαζί, θα είστε όλη μέρα κλεισμένοι στο σπίτι χωρίς καμία κοινωνική συναναστροφή και θα την γαμάς :confused:
και αμα τον χωρίσει θα γλυκοκοιτάει την ακροπολη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom