Νέα

Πέρα από το σεξ, τί άλλο περιμένει ένας άνδρας από μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 783
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
νομιζει τωρα ο σαντ οτι θα βρει γκομενα στην αθηνα,βρηκε και πολη,που αν τις κοιταξεις ειναι ετοιμες να σεβρισουν η να φωναξουν τους μπατσους να σ μαζεψουν..καλα για γλερτ σε αγνωστες στην αθηνα,γλερταρεις με το κρατητηριο..αυτο του εξηγω και πιο πανω,να κατσει στο χωριο του καλυτερα..
Μην το ψαχνεται γενικα ελλαδα ειναι ενα μαυρο χαλι.
Οπου και να πας ολα γινονται μεσω κοινωνικου κυκλου.
Εγω πριν μηνες ενω εχω κατασταλαξει στη ζωη μου τι θελω γενικα ασχολουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα και απαξιω τις εξωτερικες γκομενες.
Ημουν σε μια παρεα και ηταν μια κοπελα 26 ετων 7αρα η οποια ψαχνοταν,καταλαβα οτι ενδιαφετοταν και δεν ξερω μην ειχε μιλησει κανενας οτι ειμαι ελεύθερος κλπ
Τελος παντων χωρις να κανω κατι αυτη ανοιγε συνεχεια συζητηση για να γνωριστουμε εγω ομως ηνουν απαθεις ωσπου σε μια φαση για να τελειωνω οπως το έφερε η κουβεντα και μου ειπε πως και ελεύθερος της ειπα οτι ασχομουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα μπουρδελα κλπ η γκομενα εμεινε καγκελο ενω περιμενε να πω π.χ δεν ετυχε η δεν βρεθηκε η καταλληλη.
Τελος παντων καπαρωθηκε με εναν αλλον στη παρεα και εγω συνεχιζω τις τσαρκες μου και τα μπουρδελακια.

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
ελληνιδες φορτωναν? ειναι αληθεια οτι οταν πεφταν τα φραγκα απο επιδοτησεις, αυτα γινονταν σπιτια και αμαξια και οχι επενδυση στη δουλεια
Σωστα.
Ποτε ο ελληνας δεν ηταν της επιχειρηματικότητας και της μπιζνας.
Βέβαια πολλοι φτωχοι λαοι πεφτουν σ αυτη την λακα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι λενε να κανω λεφτα να αγορασω σπιτι και αμαξι,μεγα λαθος.
Το σωστο ειναι να κανω λεφτα να επεκταθω επιχειρηματικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι λες ρε φίλε; Το Ηράκλειο δεν έχει σχολές και τουρισμό; Θεσσαλία, Λαμία, Πάτρα δεν έχουν σχολές;
Και αμα εχουν?δεν κουνιεται φιλο
Μεγαλη μπακουρια

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Σωστα.
Ποτε ο ελληνας δεν ηταν της επιχειρηματικότητας και της μπιζνας.
Βέβαια πολλοι φτωχοι λαοι πεφτουν σ αυτη την λακα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι λενε να κανω λεφτα να αγορασω σπιτι και αμαξι,μεγα λαθος.
Το σωστο ειναι να κανω λεφτα να επεκταθω επιχειρηματικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
άξιος της μοίρας σου ,Καμμένος καλα κανεις εσυ και κατι σαν εσένα ,έχουμε εμεις η αλλη περισσότερες επιλογές για γκομενακια οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια . εγω προσωπικα εχω 3-4 διαφορετικά γκομενακια τον χρόνο σε σχεσει και περναω ζαχαρη με τα ταξιδια μου κτλπ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
νομιζει τωρα ο σαντ οτι θα βρει γκομενα στην αθηνα,βρηκε και πολη,που αν τις κοιταξεις ειναι ετοιμες να σεβρισουν η να φωναξουν τους μπατσους να σ μαζεψουν..καλα για γλερτ σε αγνωστες στην αθηνα,γλερταρεις με το κρατητηριο..αυτο του εξηγω και πιο πανω,να κατσει στο χωριο του καλυτερα..

Μην είσαι τόσο υπερβολικός.Προφανώς δεν έχεις ζήσει ποτέ επαρχία,εκεί οι γκόμενες ούτε βλέμμα αν δε σε ξέρουνε και το τουπέ είναι στον ουρανό.Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη (και Αθήνα υποθέτω) κάποιες κοιτάνε έξω,μπορεί να σου μιλήσουν κιόλας,μην ακούω μαλακίες 'κάτσε στο χωριό' και τέτοια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Ημουν σε μια παρεα και ηταν μια κοπελα 26 ετων 7αρα η οποια ψαχνοταν,καταλαβα οτι ενδιαφετοταν και δεν ξερω μην ειχε μιλησει κανενας οτι ειμαι ελεύθερος κλπ
Τελος παντων χωρις να κανω κατι αυτη ανοιγε συνεχεια συζητηση για να γνωριστουμε εγω ομως ηνουν απαθεις ωσπου σε μια φαση για να τελειωνω οπως το έφερε η κουβεντα και μου ειπε πως και ελεύθερος της ειπα οτι ασχομουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα μπουρδελα κλπ η γκομενα εμεινε καγκελο ενω περιμενε να πω π.χ δεν ετυχε η δεν βρεθηκε η καταλληλη.
Τελος παντων καπαρωθηκε με εναν αλλον στη παρεα και εγω συνεχιζω τις τσαρκες μου και τα μπουρδελακια.

Δηλαδή μόνιμη γκόμενα να τη γαμάς τζάμπα δεν θες;Μόνο μπουρδέλα;

Αυτό μου τη δίνει ρε γαμώτι,πολλοί που γουστάρουν γκόμενα δεν μπορούν να γνωρίσουν και άλλοι που δεν θέλουν,τους δίνονται ευκαιρίες κι αυτοί τις πετάνε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.875
Πόντοι
3.656
Εγω πριν μηνες ενω εχω κατασταλαξει στη ζωη μου τι θελω γενικα ασχολουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα και απαξιω τις εξωτερικες γκομενες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δηλαδή μόνιμη γκόμενα να τη γαμάς τζάμπα δεν θες;Μόνο μπουρδέλα;

Αυτό μου τη δίνει ρε γαμώτι,πολλοί που γουστάρουν γκόμενα δεν μπορούν να γνωρίσουν και άλλοι που δεν θέλουν,τους δίνονται ευκαιρίες κι αυτοί τις πετάνε
"μόνιμη γκόμενα που να γαμάς τζάμπα". :2funny:

Δυστυχώς ξύπνησαν οι κοπέλες τύπε μου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αφου βρήκες τέλως παντων εκει μια απο το κύκλο τι πηγες και συ και της το είπες αυτο? φιλε θα σου δώσω μια συμβουλη μιας και ειμαι λιγο μεγαλύτερος.Καποια πράγματα κράτησε τα για τον εαυτο σου,ουτε στους κολλητους σου που λεει ο λογος.(ειδικά για μπουρδέλα και τετοιες ιστοριες εχω καει απο κολλητους που τα ήξεραν)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
απο μια γυναικα περιμενω να καθεται να την γαμαω οποτε θελω και οπως θελω,να μαγειρευει,να πλενει,να σιδερωνει και να μην σπαει μπαλλες...το τελευταιο δεν το βρηκα :confused:
Ολιγαρκής
Λίγα θες γι αυτό και θα αποτύχεις.

Η δικιά μου, εκτός από τα παραπάνω, φέρνει και λεφτά στο σπίτι.

Μπορεί και να της επιτρέψω να παντρευτεί.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Πάντως 30 ευρώ τη μέρα δε νομίζω να σου στοιχίζουν
Τα "καλά" κορίτσια θέλουνε γάμο στο δίμηνο.
Τα "πουτανάκια" θέλουν ταξίδια.

Δύσκολα τα πράματα.

Αλλά και πέρα από τα χρήματα, αυτοί που έχουν σχέση με ελληνίδες, πραγματικά πώς αντέχουν, μεγάλη απορία. Ήρωες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
"μόνιμη γκόμενα που να γαμάς τζάμπα". :2funny:

Δυστυχώς ξύπνησαν οι κοπέλες τύπε μου.
καμια δεν ειναι τσάμπα ολες εχουν την "τιμη" τους.Ισως καποιες φορές οι πουτάνες να "κοστιζουν" λιγοτερο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Τα "καλά" κορίτσια θέλουνε γάμο στο δίμηνο.
Τα "πουτανάκια" θέλουν ταξίδια.

Δύσκολα τα πράματα.

Αλλά και πέρα από τα χρήματα, αυτοί που έχουν σχέση με ελληνίδες, πραγματικά πώς αντέχουν, μεγάλη απορία. Ήρωες.

Άμα σε γουστάρουν και σε σώζουν απ'τη μπακουριά,μια χαρά περνάς και μ'αυτές

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Άμα σε γουστάρουν και σε σώζουν απ'τη μπακουριά,μια χαρά περνάς και μ'αυτές
Από τις 9 στις 10 είχα να κάνω με συμφεροντολόγες, κακιασμένες, κακομαθημένες εγωίστριες. Δεν θα δεις όφελος από αυτές και μεγαλύτερο κακό θα πάθεις από το να είσαι μόνος.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Από τις 9 στις 10 είχα να κάνω με συμφεροντολόγες, κακιασμένες, κακομαθημένες εγωίστριες. Δεν θα δεις όφελος από αυτές και μεγαλύτερο κακό θα πάθεις από το να είσαι μόνος.
αυτο ειναι το κοστος τυπε...σου λεει θα με γαμάς αλλα θα σου αλλάζω τη παναγία

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
αφου βρήκες τέλως παντων εκει μια απο το κύκλο τι πηγες και συ και της το είπες αυτο? φιλε θα σου δώσω μια συμβουλη μιας και ειμαι λιγο μεγαλύτερος.Καποια πράγματα κράτησε τα για τον εαυτο σου,ουτε στους κολλητους σου που λεει ο λογος.(ειδικά για μπουρδέλα και τετοιες ιστοριες εχω καει απο κολλητους που τα ήξεραν)
Επίτηδες το είπα για να ξεκολλήσει.
Γενικά οταν λεω έτσι σε γκόμενες τους σπαω το σχημα ασε που ολες κατηγορουν τα μπουρδελα.
Κατα βαθος γυναικες φεμινιστες κλπ δεν τα θελουν τα μπουρδελα

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
άξιος της μοίρας σου ,Καμμένος καλα κανεις εσυ και κατι σαν εσένα ,έχουμε εμεις η αλλη περισσότερες επιλογές για γκομενακια οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια . εγω προσωπικα εχω 3-4 διαφορετικά γκομενακια τον χρόνο σε σχεσει και περναω ζαχαρη με τα ταξιδια μου κτλπ
Εσυ εχεις 3 4 γκομενακια το χρόνο ενω εγω βρισκομαι τον μηνα με σχεδον 10 διαφορετικες γυναικες σεξουαλικα.
Το χρονο μας κανει 120 γυναικες.
Θα μου πεις εσυ οτι περνας καλά κλπ εγω θα σου πω προτιμω να να περναω καλα στη διασκεδαση με φιλους παρα με γκομενα,η γκομενα ειναι μονο για πηδημα.
Εδω και 2 χρόνια τις εχω απαξιωσει και περναω καλα.
Μπουρδελακια τσαρκα σασπενς εμπειρια αυτη ειναι η ζωη.
Ειμαι βεβαια σχεδον 15 χρονια βετερανος μπουρδελιαρης

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom