athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.408
- Πόντοι
- 12.756
τσακω απο την καβα μουκαλα παρε προς το παρον αυτο μεχρι να την βρεις
τσακω απο την καβα μουκαλα παρε προς το παρον αυτο μεχρι να την βρεις
Μην το ψαχνεται γενικα ελλαδα ειναι ενα μαυρο χαλι.νομιζει τωρα ο σαντ οτι θα βρει γκομενα στην αθηνα,βρηκε και πολη,που αν τις κοιταξεις ειναι ετοιμες να σεβρισουν η να φωναξουν τους μπατσους να σ μαζεψουν..καλα για γλερτ σε αγνωστες στην αθηνα,γλερταρεις με το κρατητηριο..αυτο του εξηγω και πιο πανω,να κατσει στο χωριο του καλυτερα..
Σωστα.ελληνιδες φορτωναν? ειναι αληθεια οτι οταν πεφταν τα φραγκα απο επιδοτησεις, αυτα γινονταν σπιτια και αμαξια και οχι επενδυση στη δουλεια
Και αμα εχουν?δεν κουνιεται φιλοΤι λες ρε φίλε; Το Ηράκλειο δεν έχει σχολές και τουρισμό; Θεσσαλία, Λαμία, Πάτρα δεν έχουν σχολές;
άξιος της μοίρας σου ,Καμμένος καλα κανεις εσυ και κατι σαν εσένα ,έχουμε εμεις η αλλη περισσότερες επιλογές για γκομενακια οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια . εγω προσωπικα εχω 3-4 διαφορετικά γκομενακια τον χρόνο σε σχεσει και περναω ζαχαρη με τα ταξιδια μου κτλπΣωστα.
Ποτε ο ελληνας δεν ηταν της επιχειρηματικότητας και της μπιζνας.
Βέβαια πολλοι φτωχοι λαοι πεφτουν σ αυτη την λακα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι λενε να κανω λεφτα να αγορασω σπιτι και αμαξι,μεγα λαθος.
Το σωστο ειναι να κανω λεφτα να επεκταθω επιχειρηματικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νομιζει τωρα ο σαντ οτι θα βρει γκομενα στην αθηνα,βρηκε και πολη,που αν τις κοιταξεις ειναι ετοιμες να σεβρισουν η να φωναξουν τους μπατσους να σ μαζεψουν..καλα για γλερτ σε αγνωστες στην αθηνα,γλερταρεις με το κρατητηριο..αυτο του εξηγω και πιο πανω,να κατσει στο χωριο του καλυτερα..
Ημουν σε μια παρεα και ηταν μια κοπελα 26 ετων 7αρα η οποια ψαχνοταν,καταλαβα οτι ενδιαφετοταν και δεν ξερω μην ειχε μιλησει κανενας οτι ειμαι ελεύθερος κλπ
Τελος παντων χωρις να κανω κατι αυτη ανοιγε συνεχεια συζητηση για να γνωριστουμε εγω ομως ηνουν απαθεις ωσπου σε μια φαση για να τελειωνω οπως το έφερε η κουβεντα και μου ειπε πως και ελεύθερος της ειπα οτι ασχομουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα μπουρδελα κλπ η γκομενα εμεινε καγκελο ενω περιμενε να πω π.χ δεν ετυχε η δεν βρεθηκε η καταλληλη.
Τελος παντων καπαρωθηκε με εναν αλλον στη παρεα και εγω συνεχιζω τις τσαρκες μου και τα μπουρδελακια.
Μην το ψαχνεται γενικα ελλαδα ειναι ενα μαυρο χαλι.
Οπου και να πας ολα γινονται μεσω κοινωνικου κυκλου.
Εγω πριν μηνες ενω εχω κατασταλαξει στη ζωη μου τι θελω γενικα ασχολουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα και απαξιω τις εξωτερικες γκομενες.
Ημουν σε μια παρεα και ηταν μια κοπελα 26 ετων 7αρα η οποια ψαχνοταν,καταλαβα οτι ενδιαφετοταν και δεν ξερω μην ειχε μιλησει κανενας οτι ειμαι ελεύθερος κλπ
Τελος παντων χωρις να κανω κατι αυτη ανοιγε συνεχεια συζητηση για να γνωριστουμε εγω ομως ηνουν απαθεις ωσπου σε μια φαση για να τελειωνω οπως το έφερε η κουβεντα και μου ειπε πως και ελεύθερος της ειπα οτι ασχομουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα μπουρδελα κλπ η γκομενα εμεινε καγκελο ενω περιμενε να πω π.χ δεν ετυχε η δεν βρεθηκε η καταλληλη.
Τελος παντων καπαρωθηκε με εναν αλλον στη παρεα και εγω συνεχιζω τις τσαρκες μου και τα μπουρδελακια.
ναι βεβαιαεγω προσωπικα εχω 3-4 διαφορετικά γκομενακια τον χρόνο σε σχεσει και περναω ζαχαρη με τα ταξιδια μου κτλπ
"μόνιμη γκόμενα που να γαμάς τζάμπα".Δηλαδή μόνιμη γκόμενα να τη γαμάς τζάμπα δεν θες;Μόνο μπουρδέλα;
Αυτό μου τη δίνει ρε γαμώτι,πολλοί που γουστάρουν γκόμενα δεν μπορούν να γνωρίσουν και άλλοι που δεν θέλουν,τους δίνονται ευκαιρίες κι αυτοί τις πετάνε
αφου βρήκες τέλως παντων εκει μια απο το κύκλο τι πηγες και συ και της το είπες αυτο? φιλε θα σου δώσω μια συμβουλη μιας και ειμαι λιγο μεγαλύτερος.Καποια πράγματα κράτησε τα για τον εαυτο σου,ουτε στους κολλητους σου που λεει ο λογος.(ειδικά για μπουρδέλα και τετοιες ιστοριες εχω καει απο κολλητους που τα ήξεραν)Μην το ψαχνεται γενικα ελλαδα ειναι ενα μαυρο χαλι.
Οπου και να πας ολα γινονται μεσω κοινωνικου κυκλου.
Εγω πριν μηνες ενω εχω κατασταλαξει στη ζωη μου τι θελω γενικα ασχολουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα και απαξιω τις εξωτερικες γκομενες.
"μόνιμη γκόμενα που να γαμάς τζάμπα".
Δυστυχώς ξύπνησαν οι κοπέλες τύπε μου.
Ολιγαρκήςαπο μια γυναικα περιμενω να καθεται να την γαμαω οποτε θελω και οπως θελω,να μαγειρευει,να πλενει,να σιδερωνει και να μην σπαει μπαλλες...το τελευταιο δεν το βρηκα
Τα "καλά" κορίτσια θέλουνε γάμο στο δίμηνο.Πάντως 30 ευρώ τη μέρα δε νομίζω να σου στοιχίζουν
καμια δεν ειναι τσάμπα ολες εχουν την "τιμη" τους.Ισως καποιες φορές οι πουτάνες να "κοστιζουν" λιγοτερο"μόνιμη γκόμενα που να γαμάς τζάμπα".
Δυστυχώς ξύπνησαν οι κοπέλες τύπε μου.
Τα "καλά" κορίτσια θέλουνε γάμο στο δίμηνο.
Τα "πουτανάκια" θέλουν ταξίδια.
Δύσκολα τα πράματα.
Αλλά και πέρα από τα χρήματα, αυτοί που έχουν σχέση με ελληνίδες, πραγματικά πώς αντέχουν, μεγάλη απορία. Ήρωες.
το κοστος της γκόμενας δεν μετριέται σε χρημα.Αλλου ειναι τα "εξοδα"Πάντως 30 ευρώ τη μέρα δε νομίζω να σου στοιχίζουν
Από τις 9 στις 10 είχα να κάνω με συμφεροντολόγες, κακιασμένες, κακομαθημένες εγωίστριες. Δεν θα δεις όφελος από αυτές και μεγαλύτερο κακό θα πάθεις από το να είσαι μόνος.Άμα σε γουστάρουν και σε σώζουν απ'τη μπακουριά,μια χαρά περνάς και μ'αυτές
αυτο ειναι το κοστος τυπε...σου λεει θα με γαμάς αλλα θα σου αλλάζω τη παναγίαΑπό τις 9 στις 10 είχα να κάνω με συμφεροντολόγες, κακιασμένες, κακομαθημένες εγωίστριες. Δεν θα δεις όφελος από αυτές και μεγαλύτερο κακό θα πάθεις από το να είσαι μόνος.
Επίτηδες το είπα για να ξεκολλήσει.αφου βρήκες τέλως παντων εκει μια απο το κύκλο τι πηγες και συ και της το είπες αυτο? φιλε θα σου δώσω μια συμβουλη μιας και ειμαι λιγο μεγαλύτερος.Καποια πράγματα κράτησε τα για τον εαυτο σου,ουτε στους κολλητους σου που λεει ο λογος.(ειδικά για μπουρδέλα και τετοιες ιστοριες εχω καει απο κολλητους που τα ήξεραν)
Εσυ εχεις 3 4 γκομενακια το χρόνο ενω εγω βρισκομαι τον μηνα με σχεδον 10 διαφορετικες γυναικες σεξουαλικα.άξιος της μοίρας σου ,Καμμένος καλα κανεις εσυ και κατι σαν εσένα ,έχουμε εμεις η αλλη περισσότερες επιλογές για γκομενακια οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια . εγω προσωπικα εχω 3-4 διαφορετικά γκομενακια τον χρόνο σε σχεσει και περναω ζαχαρη με τα ταξιδια μου κτλπ