Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.296
- Πόντοι
- 4.546
Πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι φίλοι σου αυτά που θες εσύ να ξέρουν.Καποια πράγματα κράτησε τα για τον εαυτο σου,ουτε στους κολλητους σου που λεει ο λογος
Πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι φίλοι σου αυτά που θες εσύ να ξέρουν.Καποια πράγματα κράτησε τα για τον εαυτο σου,ουτε στους κολλητους σου που λεει ο λογος
καποια πράγματα καλο ειναι να τα ξέρει μονο ο εαυτος σου.Οσο χαβαλετζήδικο και καλοπροαίρετο να "δειχνει" το περιβάλλον σουΠολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι φίλοι σου αυτά που θες εσύ να ξέρουν.
Δεν ξηγιέσαι καλά ρε συ. Αυτή η άποψη επικρατεί από ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν τις γυναίκες και τις βλέπουν ως τρύπες για να μπουν μέσα.Θα μου πεις εσυ οτι περνας καλά κλπ εγω θα σου πω προτιμω να να περναω καλα στη διασκεδαση με φιλους παρα με γκομενα,η γκομενα ειναι μονο για πηδημα.
Σαντμαν ηρεμησε δεν μου δινονται συχνα τετοιες ευκαιριες αλλα ετυχε να συμβει.Δηλαδή μόνιμη γκόμενα να τη γαμάς τζάμπα δεν θες;Μόνο μπουρδέλα;
Αυτό μου τη δίνει ρε γαμώτι,πολλοί που γουστάρουν γκόμενα δεν μπορούν να γνωρίσουν και άλλοι που δεν θέλουν,τους δίνονται ευκαιρίες κι αυτοί τις πετάνε
Δεν με ενδιαφερουν μπατμαν,ολημερις στη τσαρκα των τσαρδιων σε αποκλειστικοτητα.Δεν ξηγιέσαι καλά ρε συ. Αυτή η άποψη επικρατεί από ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν τις γυναίκες και τις βλέπουν ως τρύπες για να μπουν μέσα.
Πάλι καλά που έχουμε και φθηνά μπουρδέλα.Δεν με ενδιαφερουν μπατμαν,ολημερις στη τσαρκα των τσαρδιων σε αποκλειστικοτητα.
Από τις 9 στις 10 είχα να κάνω με συμφεροντολόγες, κακιασμένες, κακομαθημένες εγωίστριες. Δεν θα δεις όφελος από αυτές και μεγαλύτερο κακό θα πάθεις από το να είσαι μόνος.
Ναι οντως αυτο ξαναπες τοΠάλι καλά που έχουμε και φθηνά μπουρδέλα.
Ε τότε δεν θα το διαλύαμε φίλε μου. Και κάθε φορά που τελειώνει κάτι μένεις μόνος σου, δεν παθαίνεις τίποτα κακό. Λεφτάκια μαζεύεις και ξεκουράζεσαι για την επόμενη λαίλαπα.Λάθος κάνεις,και η μοναξιά δεν παλεύεται
Όσοι έχουν γκόμενες μια χαρά είναι.Και δεν λέω να΄χεις μπάζο αλλά τουλάχιστον γαμήσιμη.Μπακούρι σε κλαινε και οι ρέγγες.
Εσυ εχεις 3 4 γκομενακια το χρόνο ενω εγω βρισκομαι τον μηνα με σχεδον 10 διαφορετικες γυναικες σεξουαλικα.
Το χρονο μας κανει 120 γυναικες.
Θα μου πεις εσυ οτι περνας καλά κλπ εγω θα σου πω προτιμω να να περναω καλα στη διασκεδαση με φιλους παρα με γκομενα,η γκομενα ειναι μονο για πηδημα.
Εδω και 2 χρόνια τις εχω απαξιωσει και περναω καλα.
Μπουρδελακια τσαρκα σασπενς εμπειρια αυτη ειναι η ζωη.
Ειμαι βεβαια σχεδον 15 χρονια βετερανος μπουρδελιαρης
Ε τότε δεν θα το διαλύαμε φίλε μου. Και κάθε φορά που τελειώνει κάτι μένεις μόνος σου, δεν παθαίνεις τίποτα κακό. Λεφτάκια μαζεύεις και ξεκουράζεσαι για την επόμενη λαίλαπα.
Σιγά μην πέφτουν και σε κατάθλιψηΓιατί εσύ είσαι εθισμένος στα μπουρδέλα προφανώς,άλλοι που δεν είναι προτιμούν γκόμενες.Κατανοητά και τα δύο,κάθε άνθρωπος έχει άλλο χαρακτήρα,άλλες ανάγκες κλπ
Εγώ απλά δεν θέλω τα μπουρδέλα να είναι μονόδρομος.Να υπάρχει και η άλλη επιλογή,γνωριμίες,ραντεβού,γκόμενες,σχέσεις.Και πολλοί δυστυχώς μη φανατικοί μπουρδελιάρηδες δεν έχουν την άλλη επιλογή και νιώθουν δυστυχισμένοι.
Καλά, κάνε εσύ σχέση και τα λέμε. Εξόδους, ποτά, καφέδες, διακοπές, μασαμπούκες απαιτούν ακόμα κι αυτές που δεν βλέπονται πλέον.Πάντως 30 ευρώ τη μέρα δε νομίζω να σου στοιχίζουν
Μου φαίνεται έχετε θεοποιήσει τις σχέσεις. Αυτός που "πέφτει στα πατώματα" για την γκόμενα που τον έφτυσε, άλλο πρόβλημα έχει.Δεν είναι τόσο απλό,εδώ άλλοι πέφτουν στα πατώματα αν τους παρατήσει γκόμενα (να τους παρατήσει,όχι να τις παρατήσουν αυτοί),άλλος αν δεν έχει επιλογές μπορεί να μείνει μπακούρι χρόνια,δεν είμαστε και χώρα που σου'ρχονται οι γκόμενες αβέρτα
Καλά, κάνε εσύ σχέση και τα λέμε. Εξόδους, ποτά, καφέδες, διακοπές, μασαμπούκες απαιτούν ακόμα κι αυτές που δεν βλέπονται πλέον.
Αλλιώς κράτα την στο σπίτι να σου πρήζει τ' αρχίδια όλη μέρα.
τύπε μη κρίνεις απο σενα...δε το λεω με κακία και αυτο που σου λεω το εχω πει και σε φίλους.Εγω πχ οταν ειμαι μόνος δε νιώθω μόνοςΛάθος κάνεις,και η μοναξιά δεν παλεύεται
Όσοι έχουν γκόμενες μια χαρά είναι.Και δεν λέω να΄χεις μπάζο αλλά τουλάχιστον γαμήσιμη.Μπακούρι σε κλαινε και οι ρέγγες.
Μου φαίνεται έχετε θεοποιήσει τις σχέσεις. Αυτός που "πέφτει στα πατώματα" για την γκόμενα που τον έφτυσε, άλλο πρόβλημα έχει.
σύμφωνοι...βρες μου τη νορμάλ και το ξανα συζητάμεΓιατί εσύ είσαι εθισμένος στα μπουρδέλα προφανώς,άλλοι που δεν είναι προτιμούν γκόμενες.Κατανοητά και τα δύο,κάθε άνθρωπος έχει άλλο χαρακτήρα,άλλες ανάγκες κλπ
Εγώ απλά δεν θέλω τα μπουρδέλα να είναι μονόδρομος.Να υπάρχει και η άλλη επιλογή,γνωριμίες,ραντεβού,γκόμενες,σχέσεις.Και πολλοί δυστυχώς μη φανατικοί μπουρδελιάρηδες δεν έχουν την άλλη επιλογή και νιώθουν δυστυχισμένοι.
Ούτε για γαμήσι θα έχει αν δουλεύει τόσο. Ευκαιρία.Αυτά αν είστε και οι δύο φοιτητές ή άεργοι και είστε μαζί όλη μέρα.
Αν δουλεύετε και γυρνάτε σπίτι απόγευμα και βράδυ,κανεις δεν έχει όρεξη για εξόδους κάθε μέρα
Εγω πχ οταν ειμαι μόνος δε νιώθω μόνος