ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Tι να κανω ρε συ?πώς φτιαχνεται?καρτα γραφικων?????
Tι να κανω ρε συ?πώς φτιαχνεται?
Αφου "σπάνε" τα χρώματα ρε..Τι δουλεια εχει to screen theme???Ασχετε!Λέγε άλλο!!!!!Control Panel ---
εκεί που λέει για την οθόνη
αλλαξε το screen theme
κατεβασε το Driver Genius PRO 10.0.0.712 απο δωρε παιδιά πως βρίσκω τους drivers για την κάρτα γραφικών μου ?
βάζο ειδικά προγρaματα (τα καλλίτερα crackarismena) μου βρίσκει τους kainourgious σωστούς drivers αλλα κολλάει μετά το pc..
μάλλον θέλει τους παλιούς drivers..
πως τους βρίσκω oeo ?
[URL unfurl="true"]http://thepiratebay.se/torrent/6101884[/code[/URL]]
τρεξτο να σου βρει ποιοι drivers θελουν ενημερωση και μετα εγκατασταση....βασικα τα κανει ολα αυτοματα......κορυφαιο ;)
Αφου "σπάνε" τα χρώματα ρε..Τι δουλεια εχει to screen theme???Ασχετε!Λέγε άλλο!!!!!
Αφου "σπάνε" τα χρώματα ρε..Τι δουλεια εχει to screen theme???Ασχετε!Λέγε άλλο!!!!!
πετατο στην θαλασσα τυπεΤι επαθε η οθόνη ρε παιδιά και μου τα δείχνει έτσι?????????
Καλημέρα admiral,Τι επαθε η οθόνη ρε παιδιά και μου τα δείχνει έτσι?????????
ε τοτε δε φταει η καρτα φιλε η οθονη εχει προβλημαΠαιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας-εκτος του Τραμου που ηταν αλλού γι'αλλού!!-Λοιπόν το pc ειναι netbook Eee pc και οταν το συνδεω με αλλη οθόνη παιζει κανονικα..Η καρτα γραφικών εχει τα εξης στοιχεία:
Mobile intel (R) 945 Express Chipset family
Και απο τις ρυθμισεις οθονης δεν φτιαχνει τιποτα....
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας-εκτος του Τραμου που ηταν αλλού γι'αλλού!!-Λοιπόν το pc ειναι netbook Eee pc και οταν το συνδεω με αλλη οθόνη παιζει κανονικα..Η καρτα γραφικών εχει τα εξης στοιχεία:
Mobile intel (R) 945 Express Chipset family
Και απο τις ρυθμισεις οθονης δεν φτιαχνει τιποτα....
Και πώς φτιάχνει αυτό ρε παιδια?????ε τοτε δε φταει η καρτα φιλε η οθονη εχει προβλημα
Είναι δύσκολο πρέπει να ανοιχτεί το netbook μπορεί να θέλει αλλαγή μόνο η ταινία που συνδέει το board με την οθόνη ( συμβαίνει ) αλλιώς μάλον πας για αλλαγή οθόνης δίνω περισσότερες πιθανότητες στο καλώδιο.Και πώς φτιάχνει αυτό ρε παιδια?????