Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Τι επαθε η οθόνη ρε παιδιά και μου τα δείχνει έτσι?????????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1127.jpg
    Φωτογραφία1127.jpg
    213,4 KB · Εμφανίσεις: 19

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
ρε παιδιά πως βρίσκω τους drivers για την κάρτα γραφικών μου ?
βάζο ειδικά προγρaματα (τα καλλίτερα crackarismena) μου βρίσκει τους kainourgious σωστούς drivers αλλα κολλάει μετά το pc..
μάλλον θέλει τους παλιούς drivers..
πως τους βρίσκω oeo ?

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδιά πως βρίσκω τους drivers για την κάρτα γραφικών μου ?
βάζο ειδικά προγρaματα (τα καλλίτερα crackarismena) μου βρίσκει τους kainourgious σωστούς drivers αλλα κολλάει μετά το pc..
μάλλον θέλει τους παλιούς drivers..
πως τους βρίσκω oeo ?
κατεβασε το Driver Genius PRO 10.0.0.712 απο δω
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://thepiratebay.se/torrent/6101884[/code[/URL]]
τρεξτο να σου βρει ποιοι drivers θελουν ενημερωση και μετα εγκατασταση....βασικα τα κανει ολα αυτοματα......κορυφαιο ;)

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Για καλό και κακό βάλε και τα τελευταία drivers της κάρτας, αφαιρώντας όμως 100% τα παλιά!!! ( πχ. με το Drive Sweeper )

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αφου "σπάνε" τα χρώματα ρε..Τι δουλεια εχει to screen theme???Ασχετε!Λέγε άλλο!!!!!

χαχαχαχαχαχχαχα κοιτα ο τραμουντανας μονο για πουτανες ξερει αμα τον ρωτησεις  :P
την αλλη φορα μας παραμυθιαζε οτι εχει προγραμματισει σκληρους δισκους και νομιζει οτι assembly ειναι αυτο -> 100101010101010101001

τον ειχα ρωτησει παλια και του ειχε ξεφυγει. Ειναι παρομοιο με το να απαντησει κάποιος οτι οι διευθυνσεις μνημης ειναι δεκαεξαδικες και να νομιζει οτι έχει επαφη με υπολογιστες.  :P

Πρεπει να το πας σε τεχνικο γιατι μαλλον η καρτα γραφικων σου ειναι ετοιμη να καεί. Δινω 1 βδομαδα αν το προβλημα το εχεις ηδη καιρο.

Αν η καρτα ειναι ενσωματωμενη στην MOBO τοτε δεν σε συμφερει γιατι θα σου ζητανε κανα 300αρι .

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Τι επαθε η οθόνη ρε παιδιά και μου τα δείχνει έτσι?????????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Καλημέρα admiral,

Δυο πράγματα συμβαίνουν ή για κάποιο λόγο ( ιός, κάποιο update που δεν έγινε σωστά κλπ. ) έχουν "χαθεί" οι drivers απο το λειτουργικό ή δεν δουλευεί 100% σωστά η κάρτα γραφικών σου.
1ο Βήμα --> Βρες ένα live Boot CD και ξεκίνα το PC σου εαν δεις το ίδιο σημαίνει οτι φταίει η κάρτα αλλιώς πάμε στο δεύτερο βήμα.
2ο Βήμα --> Πρέπει να ανοίξεις το PC σου και να δεις τι κάρτα έχεις ( είναι το πιο εύκολο απο όλα ) οι Nvidia για παράδειγμα έχει στο site εργαλείο που ανιχνεύει τον τύπο της Nvidia κάρτας και σου προτείνη drivers. Για της άλλες ψάξτο λίγο δεν είναι δύσκολο. Εαν είναι onBoard κάρτα τότε πιθανότατα έχεις Intel, Nvidia.

Και υπομονή δεν χρειάζεται να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στη θάλασσα.

Καλή συνέχεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι χρειαζεται να ανοιξει το pc για να βρει τι chipset id έχει η κάρτα του?  :S

Εξαρταται τι λειτουργικο συστημα έχει. ΑΝ εχει windows μπορει να κανει δεξι κλικ στον σκληρο δισκο και να παει διαχειριση συσκευων.

Απο εκει θα βρει την ονομασια και το chipset της καρτας του ωστε να μπει στο σαιτ να βρει τον οδηγο. Αλλα πιστευω εχει προβλημα η κάρτα επειδη εχει αρχισει και κανει χιονάκια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας-εκτος του Τραμου που ηταν αλλού γι'αλλού!!-Λοιπόν το pc ειναι netbook Eee pc και οταν το συνδεω με αλλη οθόνη παιζει κανονικα..Η καρτα γραφικών εχει τα εξης στοιχεία:
Mobile intel (R) 945 Express Chipset family
Και απο τις ρυθμισεις οθονης δεν φτιαχνει τιποτα....

Επισκέπτης
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας-εκτος του Τραμου που ηταν αλλού γι'αλλού!!-Λοιπόν το pc ειναι netbook Eee pc και οταν το συνδεω με αλλη οθόνη παιζει κανονικα..Η καρτα γραφικών εχει τα εξης στοιχεία:
ε τοτε δε φταει η καρτα φιλε η οθονη εχει προβλημα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Mην μου πεις οτι ανοιξες το pc  :P

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Και πώς φτιάχνει αυτό ρε παιδια?????
Είναι δύσκολο πρέπει να ανοιχτεί το netbook μπορεί να θέλει αλλαγή μόνο η ταινία που συνδέει το board με την οθόνη ( συμβαίνει ) αλλιώς μάλον πας για αλλαγή οθόνης δίνω περισσότερες πιθανότητες στο καλώδιο.
Για αλλαγή οθόνης δεν ξέρω τιμές τώρα αλλά μπορεί να σε συμφέρη αγορά άλλου netbook. Φαντάζομαι είναι εκτός εγγύησης.

Αυτά τα λίγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom