Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας-εκτος του Τραμου που ηταν αλλού γι'αλλού!!-Λοιπόν το pc ειναι netbook Eee pc και οταν το συνδεω με αλλη οθόνη παιζει κανονικα..Η καρτα γραφικών εχει τα εξης στοιχεία:
Mobile intel (R) 945 Express Chipset family
Και απο τις ρυθμισεις οθονης δεν φτιαχνει τιποτα....
Η Asus έτσι κι αλιώς δεν έχει service στην Ελλάδα. Μιλάς με Ιταλία και το στελνεις με courier, συνήθως πάνε Τσεχία. Προτείνω να το ψάξεις σε κανένα ανεξάρτητο, αλλά μην δώσεις πάνω απο 80€, δεν νομίζω πως αξίζει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Η Asus έτσι κι αλιώς δεν έχει service στην Ελλάδα. Μιλάς με Ιταλία και το στελνεις με courier, συνήθως πάνε Τσεχία. Προτείνω να το ψάξεις σε κανένα ανεξάρτητο, αλλά μην δώσεις πάνω απο 80€, δεν νομίζω πως αξίζει.
Οπως είπε πολύ σωστα και ο φίλος πιο πάνω, μάλλον είναι η ταινία..Αυτή στοιχίζει 80 ευρω?????

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Οπως είπε πολύ σωστα και ο φίλος πιο πάνω, μάλλον είναι η ταινία..Αυτή στοιχίζει 80 ευρω?????
Πηγαινε  στο  Βιντιαδη  τωρα  που  μοιραζει  χρημα  να  σου  παρει  καινουργιο.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Πηγαινε  στο  Βιντιαδη  τωρα  που  μοιραζει  χρημα  να  σου  παρει  καινουργιο.........

Αντε τραγούδα σε κανενα σκυλάδικο εσύ......
  -"Μαζί μας απόψε ο ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΣ "
Τι ΠΛΟΎΤΑΡΧΟς ,ΤΙ ΠΟΎΣΤΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΊΝΑΙ....
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για οσους γνωριζουν... προκειται για ενα acer aspire το οποιο οταν το κλεισω η αδρανοποιηθει απο μονο του η οθονη μετα δεν ανοιγει,πρεπει να το κλεισω απο το μπουτον και να το ξανανοιξω. Το σοβαρο προβλημα ειναι οτι πρεπει να το επανακινησω περιπου 10 φορες για να ανοιξει μια φορα κανονικα, τις υπολοιπες η οθονη δεν ανοιγει καθολου παραμενει σκοτεινη.

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβώς, όπως είπε ο φίλος μάλλον είναι η ταινία. Αν όμως φταίει η οθόνη? Τότε max 80. Πάντως αν δεν σου κάνει και τίποτα κόλπα όταν μετακινείς την οθόνη (όταν την ανοίγεις ή την κλείνεις) τότε μάλλον δεν θα φταίει η ταινία.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εν τω μεταξυ υπαρχει και αυτο το φρουτο.
εγω πληρωσα 25 ευρω στο πλαισιο μονο για να δει ο τεχνικος τι προβλημα υπαρχει. :jerking: :jerking:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχει converter avi να αποθηκευσω στο pc ενα video μεγαλης διαρκειας(1ωρα+) youtube?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
έτσι!!!
τι θα γίνουν οι εταιρείες και οι μετόχοι κλέφτες????? γιατί δεν πήγες σε κανα μικρό μαγαζάκι??? με 25 ευρώ θα στο είχε φτιάξει και θα σου κάνε και κολοτούμπες

εν τω μεταξυ υπαρχει και αυτο το φρουτο.
εγω πληρωσα 25 ευρω στο πλαισιο μονο για να δει ο τεχνικος τι προβλημα υπαρχει. :jerking: :jerking:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
έτσι!!!
τι θα γίνουν οι εταιρείες και οι μετόχοι κλέφτες????? γιατί δεν πήγες σε κανα μικρό μαγαζάκι??? με 25 ευρώ θα στο είχε φτιάξει και θα σου κάνε και κολοτούμπες
Διόρθωση...με 15 ευρώ κωλοτούμπες.....
εδω η διεύθυνση

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
έτσι!!!
γιατι ειχα παει με τον πατερα μου που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες και τα κανονισε μονος του.
αλλα πλεον κκομμενο το σερβις απο το πλαισιο.παω σε ενα μαγαζι της περιοχης μου που ειναι αρκετα πιο φθηνο και μια χαρα μας εξυπηρετει.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
εχω antivirus kaspersky σπασμενο και νομιζω οτι ειναι βαρυ για τον υπολογιστη μου
υπαρχει καποιο τορρεντ η σιτε να καταβασω free κατι ελαφρυτερο και να δουλευει σωστα?

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εχω antivirus kaspersky σπασμενο και νομιζω οτι ειναι βαρυ για τον υπολογιστη μου
υπαρχει καποιο τορρεντ η σιτε να καταβασω free κατι ελαφρυτερο και να δουλευει σωστα?
τα παραθυρα ειναι γνησια? αν ναι ειναι δωρεαν αν εχεις αυθεντικα αλλιως δεν ξερω κατι αλλο το κασπερσκι ειναι οντως βαρυ ειχα κ ηταν για τον πουτσο

αν τελικα το κατεβασεις το μονο που θα κανεις ειναι να πας στις ρυθμισεις κ να ξεκλικαρεις το περιορισμος της cpu κατα την σαρωση

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τα παραθυρα ειναι γνησια? αν ναι ειναι δωρεαν αν εχεις αυθεντικα αλλιως δεν ξερω κατι αλλο το κασπερσκι ειναι οντως βαρυ ειχα κ ηταν για τον πουτσο

αν τελικα το κατεβασεις το μονο που θα κανεις ειναι να πας στις ρυθμισεις κ να ξεκλικαρεις το περιορισμος της cpu κατα την σαρωση
thanks man τα windows ειναι σπασμενα και αυτα δυστυχώς

nick1964

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτα και κύρια

uninstall το kaspersky

Μετά δύο οι επιλογές σου:

1) AVG free

ή

2) Comodo Antivirus Free

Στο "2", κάνε custom installation και ΜΗΝ βάλεις το Dragon και το Geek που έρχονται μαζί. Δεν σου χρειάζονται. θα σου εγκαταστήσει αυτόματα και firewall, αν δεν κάνω πολύ λάθος.

Αν επιλέξεις το "1", λίγη προσοχή γιατί τελευταία η AVG τα έχει δει κάπως και το συστηματάκι της δεν εγκαθίστανται ή δεν κάνει update. Εχει να κάνει κυρίως με τι antivirus είχε εγκατασταθεί παλαιά στο pc και πως ήταν αυτό registered.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Πρώτα και κύρια

uninstall το kaspersky

Μετά δύο οι επιλογές σου:

1) AVG free

ή

2) Comodo Antivirus Free

Στο "2", κάνε custom installation και ΜΗΝ βάλεις το Dragon και το Geek που έρχονται μαζί. Δεν σου χρειάζονται. θα σου εγκαταστήσει αυτόματα και firewall, αν δεν κάνω πολύ λάθος.

Αν επιλέξεις το "1", λίγη προσοχή γιατί τελευταία η AVG τα έχει δει κάπως και το συστηματάκι της δεν εγκαθίστανται ή δεν κάνει update. Εχει να κάνει κυρίως με τι antivirus είχε εγκατασταθεί παλαιά στο pc και πως ήταν αυτό registered.
AVAST φίλε..Ειναι free, ελαφρο και κυρίως αξιόπιστο...Ενα χρόνο το εχω με τα win7  και δεν εχω κανενα πρόβλημα...

nick1964

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ναι και αυτό σωστό, να μην είμαι απόλυτος

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μάγκες καλησπέρα
έχω ένα laptop με δίσκο 500GB αλλά όταν πάω στο my computer βλέπω έναν ακόμα δίσκο που δεν έχω πρόσβαση!!! με δεξί κλικ φαίνεται πως ο δίσκος αυτός δεν έχει χωρητικότητα και στο device manager δεν εμφανίζεται...
καμιά ιδέα για αυτό; κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι ΟΚ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μάγκες καλησπέρα
έχω ένα laptop με δίσκο 500GB αλλά όταν πάω στο my computer βλέπω έναν ακόμα δίσκο που δεν έχω πρόσβαση!!! με δεξί κλικ φαίνεται πως ο δίσκος αυτός δεν έχει χωρητικότητα και στο device manager δεν εμφανίζεται...
καμιά ιδέα για αυτό; κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι ΟΚ
Αυτο ειναι ενα partition για την επαναφορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom