Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι δουλειά έχει το αντιβιωτικό με τον ρουτερ?
Ακούγεται λίγο κουφό.

Μια φορα ειχα γραψει μια εφαρμογη για Windows σε Visual Basic.(Λιγο περιεργη μου φανηκε... γαμω τα namespace μεσα για οσους την εχουν δουλεψει) :P

Η εφαρμογη δεν μπορουσε να τρεξει και μου εμφάνιζε σφάλματα οταν ανοιγε το cmd

(command prompt των Windows) ... ευτυχως που στο 5λεπτο πανω μου ηρθε οτι
πρεπει να παιζει το antivirus το οποιο και απενεργοποιησα οποτε το προγραμμα ετρεξε κανονικα
επειδη ηθελα να το τεσταρω σε εναν αλλο υπολογιστη.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.908
Πόντοι
606
μου είχε συστήσει κάποτε κάποιος για ένα προγραμματάκι που έσβηνε ιους δεν ήθελε εγκατάσταση, είχα δει ότι κάνει δουλειά, αλλα δεν θυμάμαι το ονομά του, ήταν στρογγυλό και είχε ένα λύκο με ανοιχτο το στόμα, ή σκύλος ήταν δνε θυμάμαι,α αν μπορεί καποιος να μου πει;
deep freeze

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
AVG.

filehippo.com

Διαθέτει απλο interface χρήστη.

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Ανάγκη άμεσης βοηθείας από τους γνωρίζοντες και κατέχοντες!!!

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς προηγούμενο.... ο browser δεν επιτρέπει cookies!!!!

Το ίδιο συμβαίνει και με Firefox, IE και Chrome!!!! Στα options είναι τα πάντα τσεκαρισμένα και τίποτα δεν έχει αλλάξει από το πρωί που όλα πήγαιναν ρολόι. Αντιβιοτικά και anti malwares δεν βρήκαν τίποτα! Σε άλλα sites (όπως εδώ) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά όταν πάω να συνδεθώ σε email λογαριασμό...τσουπ! "It appears your browser does not allow cookies"  :headbang:

SOS παίδες, καθώς δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα εμαιλ λογαριασμό μου.

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Ανάγκη άμεσης βοηθείας από τους γνωρίζοντες και κατέχοντες!!!  :helpplea: :helpplea:

Το ίδιο συμβαίνει και με Firefox, IE και Chrome!!!! Στα options είναι τα πάντα τσεκαρισμένα και τίποτα δεν έχει αλλάξει από το πρωί που όλα πήγαιναν ρολόι. Αντιβιοτικά και anti malwares δεν βρήκαν τίποτα! Σε άλλα sites (όπως εδώ) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά όταν πάω να συνδεθώ σε email λογαριασμό...τσουπ! "It appears your browser does not allow cookies"  :headbang:

Κανένας????  :( :huh: :huh:

(Λογικό, βέβαια! Σάββατο σήμερα, έχει μαραθώνιο  :fuck2:) :rockon: :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ανάγκη άμεσης βοηθείας από τους γνωρίζοντες και κατέχοντες!!!

To περίεργο είναι ότι στο κάνει σε όλους τους browsers.  Τέτοια συμπεριφορά συνήθως από κάποιο malware προκύπτει αλλά από ότι λες το έψαξες.  Από περιέργεια για τσέκαρε αν οι φάκελοι που αποθηκεύονται έχουν γυρίσει σε read only ή και hidden.  Στο chrome τα cookies αποθηκεύονται σε  Vista/Windows7 - C:Users<User Name>AppDataLocalGoogleChromeUser Data και σε xp  – C:cheesy:ocuments and Settings<User Name>Local SettingsApplication DataGoogleChromeUser Data.  Τρέξε πάντως κανά καλό antimalware σε safe mode για να είσαι σίγουρος.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μάγκες για συμβούλευστε πως ρυθμ΄ζουμε το ασύρματο ρούτερ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
όσοι έχουν παλιές συνδέσεις, και ειδικά όσοι έχουν ακόμα οτενετ χρησιμοποιούν πρίζες με πυκνωτή.
όταν λοιπόν πριν κάτι μήνες είχα αλλάξει σε cyta είχα το ίδιο πρόβλημα και έπρεπε να αλλάξω την πρίζα που μου είχε εγκαταστήσει ο οτε το 2006.

Δεν είναι πυκνωτής. Αντικεραυνικό είναι. Εχουν όμως πάψει να τα βάζουν στις πρίζες εδώ και πολλά χρόνια (πριν το 2000). Πρέπει να ήταν πολύ αρχαία η πρίζα.
Τα πολύ παλιά χρόνια "φορτιζαν" τις γραμμές (με πυκνωτή ή πηνίο) για να πηγαίνει το τηλ σήμα μακριά. Ειδικά όταν η γραμμή ήταν "χτυπημένη". Απο την εποχή που κυκλοφόρησαν τα μοντεμ έπαψαν να το κάνους γιατί τα data δεν πάνε σε φορτισμένη γραμμή.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μαλακα εσυ ο που  μενεις απο πανω και σου κλεβω  ιντερνετ
φτιαξε τη συνδεση γαμω το φελεκι σου
μου εχει πρηξει τα αρχιδια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι πυκνωτής. Αντικεραυνικό είναι. Εχουν όμως πάψει να τα βάζουν στις πρίζες εδώ και πολλά χρόνια (πριν το 2000). Πρέπει να ήταν πολύ αρχαία η πρίζα.
Τα πολύ παλιά χρόνια "φορτιζαν" τις γραμμές (με πυκνωτή ή πηνίο) για να πηγαίνει το τηλ σήμα μακριά. Ειδικά όταν η γραμμή ήταν "χτυπημένη". Απο την εποχή που κυκλοφόρησαν τα μοντεμ έπαψαν να το κάνους γιατί τα data δεν πάνε σε φορτισμένη γραμμή.

Θελει διάβασμα ο Τσολιάς.  :P

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αλανια θελω την βοηθεια σας ακομη μια φορα..

σΣτο  pc εχω εγκατεστημενο το ΑVAST FREE και το ANTIMALWARE MALWAREBYTES..  !επειδη ειμαι σχετικα ασχετος..μπορειτε να μου εξηγησεται αν εχω 2 αντιβιοτικα στην ουσια...(χρειαζονται κ τα 2? συνεργαζονται δλδ..?)-η το καθε ενα κανει διαφορετικη δουλεια?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε σεις πως κάνω αναβάθμιση iOS σε iPOD touch;

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Αλανια θελω την βοηθεια σας ακομη μια φορα..

σΣτο  pc εχω εγκατεστημενο το ΑVAST FREE και το ANTIMALWARE MALWAREBYTES..   !επειδη ειμαι σχετικα ασχετος..μπορειτε να μου εξηγησεται αν εχω 2 αντιβιοτικα στην ουσια...(χρειαζονται κ τα 2? συνεργαζονται δλδ..?)-η το καθε ενα κανει διαφορετικη δουλεια?

Αλάνι καλά είσαι..
Το avast είναι το antivirus σου το οποίο τρέχει συνέχεια και το antimalware είναι on demand scanner για malware, spywares κτλ.
Το antimalware το τρέχεις μόνος σου δλδ όποτε θες εσύ σαν έξτρα έλεγχο των αρχείων σου.
Αυτό εφόσον έχεις το free antimalware καθώς αν πληρώσεις θα έχεις και έξτρα real time scan από το antimalware όπου εκεί το συζητάμε για πιθανά conflicts.

makar912

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις κάνει ποτέ σου φορματ και ξαναστήσει υπολογιστή που δουλεύει για πάνω από 6μηνο και έχει την μάνα του και τον πατέρα του μέσα?

Το φορματ είναι η έσχατη λύση!

Ασε τον άνθρωπο να βάλει κανένα antimalware και να δει την υγειά του γιατί για αντιβιοτικό σίγουρα κάτι θα έχει!

Η τεχνολογία προχωράει.Γι'αυτό φροντίζουμε να έχουμε ΜΟΝΟ το λειτουργικό στον κεντρικό μας δίσκο (με τα τωρινά δεδομένα σε έναν μικρό ssd)(με windows 8 σε ένα τέταρτο έχεις κάνει φορματ και ΄χεις περάσει το λειτουργικό) και κανά δυο παιχνίδια ή προγράμματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και τα υπόλοιπα σε έναν δεύτερο ή εξωτερικό δίσκο.Και πάντα κάνουμε back-up στους ''φορτωμένους'' δίσκους ώστε σε οποιαδήποτε περίπτωση να είμαστε καλυμμένοι ότι δεν θα χάσουμε τα αρχεία και το υλικό μας.Βασικοί κανόνες για όποιον χρησιμοποιεί υπολογιστή

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Μαλλον δεν ξερεις καλά τους χρήστες των υπολογιστών.
Ρωτα κανένα που έχει κάνει helpdesk και θα καταλάβεις τι λέω.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Μπορει να έχει θεμα με το SNR ή να παιζει προβλημα με την αυθεντικοποιηση.

Πηγαινε να δεις αν τα πεδια που έχεις username & password ειναι ενταξει.

Αν με την επανεκκινηση εννοεις οτι φευγει το σημα και ξανα ερχεται  :P
ωπα δεν το εγραψα εγω σωστα!
εχω συνδεση conn-x και ρουτερ baudtek.οταν ειπα οτι μου κανει επανεκκινησεις εννοουσα οτι εκει που ειμαι στο ιντερνετ αποσυχρονιζει για 2 δευτερολεπτα και γαμιεται ο διας.
πιο αναλυτικα το ρουτερ μου ειναι αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/images/BaudtekWireless/frond_infinity.jpg[/img[/URL]]
αυτο που συμβαινει ειναι το εξης
ξαφνικα σβηνει το λαμπακι με το συμβολο @ και μετα το λαμπακι του ιντερνετ και σε 2-3 sec ξαναναβουν και ξανασυνδεομαι στο ιντερνετ!
τι σκατα παιζει?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
ωπα δεν το εγραψα εγω σωστα!
εχω συνδεση conn-x και ρουτερ baudtek.οταν ειπα οτι μου κανει επανεκκινησεις εννοουσα οτι εκει που ειμαι στο ιντερνετ αποσυχρονιζει για 2 δευτερολεπτα και γαμιεται ο διας.
πιο αναλυτικα το ρουτερ μου ειναι αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/images/BaudtekWireless/frond_infinity.jpg[/img[/URL]]
αυτο που συμβαινει ειναι το εξης
ξαφνικα σβηνει το λαμπακι με το συμβολο @ και μετα το λαμπακι του ιντερνετ και σε 2-3 sec ξαναναβουν και ξανασυνδεομαι στο ιντερνετ!
τι σκατα παιζει?

[/quote]

Ρίξε μια ματιά στο helpdesk του οτε.
Νομίζω οτι κάτι έχουν ανεβάσει που αφορά την προσωρινή απώλεια της σύνδεσης (τον συγχρονισμό). Πιθανά να είναι μόνο θέμα ρυθμίσεων (πχ πρωτόκολλο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom