Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makar912

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς να αγοράσεις το antivirus που πρότεινα.Ότι κι αν κόλησες θα το βρεί και θα το αφαιρέσει.Η σωστή διαδικασία όμως είναι το φορματ και πριν βάλεις οτιδήποτε στον υπολογιστή να βάλεις πρώτα το antivirus ώστε να ελέγχει τα πάντα

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μην επιμένετε ρε παιδιά και κάνει τζάμπα φορμάτ ο άνθρωπος !
Kaspersky και Symantec ΔΕΝ ανιχνεύουν τα περισσότερα malware και doubleclick αρχεία

makar912

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μην επιμένετε ρε παιδιά και κάνει τζάμπα φορμάτ ο άνθρωπος !
Kaspersky και Symantec ΔΕΝ ανιχνεύουν τα περισσότερα malware και doubleclick αρχεία

είσαι σοβαρός?οι 2 αυτές εταιρείες είναι απλά κορυφαιές.όταν έχεις ένα ολοκληρωμένο προιόν δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.τα υπόλοιπα είναι για να προωθήσει η κάθε εταιρεία το προιόν της.τα free antivirus κτλ κάνουν δουλειά έως ένα σημείο.άλλωστε ότι πληρώνεις παίρνεις.και το lada είναι αμάξι και η ferrari επίσης.νομίζω ήμουν αρκετά σαφής.Η πρόταση μου είναι το πως πρέπει να γίνει σωστά.Ας βάλει και κάποιο free.Δεν θα έχει όμως την ίδια προστασία.1+1=2  ;)

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον φιλε εχεις κολισει ιο βαλε αυτο το antivirus ειναι καλο κανε ενα σκαν και δες τι ιους θα βρει και σβηστους ολους λογικα δεν θα εχεις προβλημα μετα...βαλε την free εκδοση.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
είσαι σοβαρός?οι 2 αυτές εταιρείες είναι απλά κορυφαιές.όταν έχεις ένα ολοκληρωμένο προιόν δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.τα υπόλοιπα είναι για να προωθήσει η κάθε εταιρεία το προιόν της.τα free antivirus κτλ κάνουν δουλειά έως ένα σημείο.άλλωστε ότι πληρώνεις παίρνεις.και το lada είναι αμάξι και η ferrari επίσης.νομίζω ήμουν αρκετά σαφής.Η πρόταση μου είναι το πως πρέπει να γίνει σωστά.Ας βάλει και κάποιο free.Δεν θα έχει όμως την ίδια προστασία.1+1=2  ;)

Δεν λέω ότι δεν είναι καλές...αλλά δεν κάνουν καλή δουλειά για malware.
Symantec εχω στο desktop και κaspersky στο laptop.
Σε πληροφορώ ότι τα περισσότερα malware ΔΕΝ τα ανιχνεύουν.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
ευχαριστώ κύριοι!!

makar912

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λέω ότι δεν είναι καλές...αλλά δεν κάνουν καλή δουλειά για malware.
Symantec εχω στο desktop και κaspersky στο laptop.
Σε πληροφορώ ότι τα περισσότερα malware ΔΕΝ τα ανιχνεύουν.

Εγώ πάλι με το kaspersky pure εδώ και χρόνια είμαι ευχαριστημένος.Αυτά που λες ότι δεν βρίσκουν τις περισσότερες φορές είναι faulse reports.Δηλαδή σου παρουσιάζουν ότι βρήκαν κάτι ενώ στην ουσία δεν έχεις τίποτα γι'αυτό και δεν το ανιχνεύουν τα άλλα.Και πολλά προγράματα κάνουν αυτού του είδους τη πουστιά ειδικά αυτά με drivers και τέτοια για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις την full έκδοση.Επειδή έχω ''τρέλα'' με τη προστασία του υπολογιστή αν δείς τεστ,reviews και τα ποσοστά ανίχνευσης που έχουν σε γνωστούς ιούς και μη θα πάθεις πλάκα.Το malwarebytes είναι μόνο για malware.Eγώ απλά πρότεινα μια ολοκληρωμένη προστασία και να είσαι σίγουρος ότι αν κάποια σελίδα πάει να κατεβάσει malware το έχει μπλοκάρει πριν να μπορέσει να κάνει τίποτα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μπορείς να αγοράσεις το antivirus που πρότεινα.Ότι κι αν κόλησες θα το βρεί και θα το αφαιρέσει.Η σωστή διαδικασία όμως είναι το φορματ και πριν βάλεις οτιδήποτε στον υπολογιστή να βάλεις πρώτα το antivirus ώστε να ελέγχει τα πάντα

Εχεις κάνει ποτέ σου φορματ και ξαναστήσει υπολογιστή που δουλεύει για πάνω από 6μηνο και έχει την μάνα του και τον πατέρα του μέσα?

Το φορματ είναι η έσχατη λύση!

Ασε τον άνθρωπο να βάλει κανένα antimalware και να δει την υγειά του γιατί για αντιβιοτικό σίγουρα κάτι θα έχει!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν είναι ιός !
Και εγώ΄το έχω πάθει... Malware είναι και λογικά κάποιο "doubleclick" που κόλλησες σε κάποιο "ύποπτο" site.
Δεν θέλεις format και τέτοια...κάνε scnan με τα "malwarebytes-Anti malware" αλλά όποσδήποτε και με το "Spybot" το οποίο θα σου βρει σίγουρα γρήγορα και δωρεάν το ύποπτο αρχείο.

Αυτό ακριβώς που γράφει ο φίλος.  Malware έχει φάει και μάλιστα της πλάκας.  To antimalware είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και δωρεάν.  H full έκδοση έχει antivirus που δε σε ενδιαφέρει, θα προτιμήσεις κάποιο εξειδικευμένο.  To spybot να το τρέξεις και αυτό, δεν είναι τόσο αποτελεσματικό αλλά μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά.  Format δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να κάνεις.  Έχεις επίσης την επιλογή να κάνει restore σε ημερομηνία πριν το φας αν βαριέσαι τη διαδικασία αλλά καλύτερα να το καθαρίσεις.  Αν κάνεις restore απλώς θα χάσεις ότι εγκατέστησες από την ημερομηνία που κάνεις το restore και πέρα.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αυτό ακριβώς που γράφει ο φίλος.  Malware έχει φάει και μάλιστα της πλάκας.  To antimalware είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και δωρεάν.  H full έκδοση έχει antivirus που δε σε ενδιαφέρει, θα προτιμήσεις κάποιο εξειδικευμένο.  To spybot να το τρέξεις και αυτό, δεν είναι τόσο αποτελεσματικό αλλά μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά.  Format δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να κάνεις.  Έχεις επίσης την επιλογή να κάνει restore σε ημερομηνία πριν το φας αν βαριέσαι τη διαδικασία αλλά καλύτερα να το καθαρίσεις.  Αν κάνεις restore απλώς θα χάσεις ότι εγκατέστησες από την ημερομηνία που κάνεις το restore και πέρα.

Συμφωνώ 100% !

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
μου είχε συστήσει κάποτε κάποιος για ένα προγραμματάκι που έσβηνε ιους δεν ήθελε εγκατάσταση, είχα δει ότι κάνει δουλειά, αλλα δεν θυμάμαι το ονομά του, ήταν στρογγυλό και είχε ένα λύκο με ανοιχτο το στόμα, ή σκύλος ήταν δνε θυμάμαι,α αν μπορεί καποιος να μου πει;

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν ξέρω πιο λες...
Πάντως πριν βάλεις αυτό που λες δοκίμασες τα  antimalware και spybot  ?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ρε μαγκες γιατι το γαμω ρουτερ μου κατι φορες κανει επανεκκινησεις απο μονο του? :think:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μπορεί να πνέει τα λοίσθεια!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μαγκες γιατι το γαμω ρουτερ μου κατι φορες κανει επανεκκινησεις απο μονο του? :think:
μπορεί να χάνει φορτίο λόγω της πρίζας.
αν η πρίζα σου έχει έναν πυκνωτή πάνω και δεν έχεις οτε τότε άλλαξέ την

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Μπορει να έχει θεμα με το SNR ή να παιζει προβλημα με την αυθεντικοποιηση.

Πηγαινε να δεις αν τα πεδια που έχεις username & password ειναι ενταξει.

Αν με την επανεκκινηση εννοεις οτι φευγει το σημα και ξανα ερχεται  :P

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
μπορεί να χάνει φορτίο λόγω της πρίζας.
αν η πρίζα σου έχει έναν πυκνωτή πάνω και δεν έχεις οτε τότε άλλαξέ την

:think: :think: :think:

Εχουν πάψει να φορτίζουν τις γραμμές εδω και αρκετά χρόνια!!

Τι ακριβώς εννοείς?

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ρε τυποι  εδω και κανενα μηνα   μου εχει πριξει τ αρχιδια το pc        
   κανει τρεις ωρες να ανοιξει και να κλεισει  :headbang:  λεει στην αρχη ρυθμισεις παραμετρων των windows και μετα
αποτυχια ρυθμισεις παραμετρων των ενημερωσεων των windows
το κανει αυτο 2 φορες και μετα ανοιγει
ξερει κανενας μαγκας τι παιζει??? :huh: :huh: :huh:
:helpplea: :helpplea: :helpplea:  
βρηκα τι  εφταιγε  τυποι το antivirus δεν αφηνε να κανει ρυθμιση των παραμετρων των windows   εβγαλα το antivirus και ολα κομπλε  :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τι δουλειά έχει το αντιβιωτικό με τον ρουτερ?
Ακούγεται λίγο κουφό.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:think: :think: :think:

Εχουν πάψει να φορτίζουν τις γραμμές εδω και αρκετά χρόνια!!

Τι ακριβώς εννοείς?
όσοι έχουν παλιές συνδέσεις, και ειδικά όσοι έχουν ακόμα οτενετ χρησιμοποιούν πρίζες με πυκνωτή.
όταν λοιπόν πριν κάτι μήνες είχα αλλάξει σε cyta είχα το ίδιο πρόβλημα και έπρεπε να αλλάξω την πρίζα που μου είχε εγκαταστήσει ο οτε το 2006.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom