Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Πώς μπορώ να δω για ένα τάδε σημείο σε μια εικόνα π.χ. jpeg τα στοιχεία για το χρώμα του συγκεκριμένου σημείου όπως πόσο κόκκινο, μπλε και πράσινο έχει και πόσο αντίθεση κ.α.;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Πώς μπορώ να δω για ένα τάδε σημείο σε μια εικόνα π.χ. jpeg τα στοιχεία για το χρώμα του συγκεκριμένου σημείου όπως πόσο κόκκινο, μπλε και πράσινο έχει και πόσο αντίθεση κ.α.;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το LightRoom της Adobe

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους. όποιος έχει καποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή του είμαι διαθέσιμος να του προσφέροω τη συμβουλή μου. στη διάθεσή σας αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι. ευχαριστώ πολύ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

μπορείς να το κάνεις μόνος σου στο matlab

img=imread('file_directory');
red=img(:,:,1);
green=img(:,:,2);
blue=img(:,:,3);
αν θέλεις να δεις το pixel 5,5
γράφεις
red(5,5) //χωρίς το semicolon
ή το αντίστοιχο με green ή blue και σου πετάει τις τιμές μόνο του

αν θέλεις να κάνεις το ίδιο αλλά να σου επιστρέψει τιμές μεταξύ 0 και 1
αλλάζεις μόνο την 1η γραμμή
img=double(imread('file_directory'))/255;

εντιτ: ο πιο απλός τρόπος είναι να ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής και να χρησιμοποιήσεις ένα εργαλείο που αντιγράφει το χρώμα του πίξελ που επιλέγεις, πας μετά στην παλέτα και επιλέγεις να σου δείξει περισσότερα χρώματα. εκεί σου δείχνει τις τιμές rgbA ξεχωριστά.

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. επισκευες και συντηρήσεις PC & laptop σε πολύ χαμηλές τιμές. Format μόνο με 25€ (με backup & restore αρχειων, updates και εγκατάσταση προγραμμάτων). Επικοινωνία απο εδώ μέσω πμ ή απο facebook - skype - mail που υπάρχουν στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ πολύ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. επισκευες και συντηρήσεις PC & laptop σε πολύ χαμηλές τιμές. Format μόνο με 25€ (με backup & restore αρχειων, updates και εγκατάσταση προγραμμάτων). Επικοινωνία απο εδώ μέσω πμ ή απο facebook - skype - mail που υπάρχουν στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ πολύ

Δηλαδή πρώτα format και μετα επαναφορά όπως ήταν πριν το φορματ?

Αν ναι ποιος ο σκοπός του format?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπέρα σε όλους. όποιος έχει καποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή του είμαι διαθέσιμος να του προσφέροω τη συμβουλή μου. στη διάθεσή σας αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι. ευχαριστώ πολύ
καλημερα τυπε μου...το pc μου εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα

εκανα ενα τεστ αμα θα μπορω να παιξω το football manager 2013 και μου εβγαλε τα παρακατω..

τι πρεπει να αλλαξω ωστε να μην μου κολαει το παιχνιδι...αμα βαλω ραμ..τι ραμ περνει το pc μου ddr2 ? αμα κανω φορματ θα τρεχει πιο γρηγορα το παιχνιδι? γιατι εχω τον υπολογιστη 7 χρονια και δεν εχω κανει ουτε φορματ ουτε update στους drivers ποτε...τι εχεις να μου προτινεις?

ευχαριστω!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαμηλη εικονικη μνημη οταν παιζω παιχνιδια τι να κανω ? να προσθεσω ραμ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Αν τα windows είναι 32bit δεν μπορείς να βάλεις πάνω απο 4ΜΒ (μπορείς αλλά δεν θα τα αναγνωρίζει).
Την εικονική μνήμη την αλλάζεις ως εξής:
Change the size of virtual memory

If you receive warnings that your virtual memory is low, you'll need to increase the minimum size of your paging file. Windows sets the initial minimum size of the paging file equal to the amount of random access memory (RAM) installed on your computer, and the maximum size equal to three times the amount of RAM installed on your computer. If you see warnings at these recommended levels, then increase the minimum and maximum sizes.

Click to open System.

In the left pane, click Advanced system settings.  If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

On the Advanced tab, under Performance, click Settings.

Click the Advanced tab, and then, under Virtual memory, click Change.

Clear the Automatically manage paging file size for all drives check box.

Under Drive [Volume Label], click the drive that contains the paging file you want to change.

Click Custom size, type a new size in megabytes in the Initial size (MB) or Maximum size (MB) box, click Set, and then click OK.

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν τα windows είναι 32bit δεν μπορείς να βάλεις πάνω απο 4ΜΒ (μπορείς αλλά δεν θα τα αναγνωρίζει).
Την εικονική μνήμη την αλλάζεις ως εξής:
Change the size of virtual memory

If you receive warnings that your virtual memory is low, you'll need to increase the minimum size of your paging file. Windows sets the initial minimum size of the paging file equal to the amount of random access memory (RAM) installed on your computer, and the maximum size equal to three times the amount of RAM installed on your computer. If you see warnings at these recommended levels, then increase the minimum and maximum sizes.

Click to open System.

In the left pane, click Advanced system settings.  If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

On the Advanced tab, under Performance, click Settings.

Click the Advanced tab, and then, under Virtual memory, click Change.

Clear the Automatically manage paging file size for all drives check box.

Under Drive [Volume Label], click the drive that contains the paging file you want to change.

Click Custom size, type a new size in megabytes in the Initial size (MB) or Maximum size (MB) box, click Set, and then click OK.
xp 32bit αναγνωρίζουν μέχρι 3,25Gb. H virtual memory καλό είναι να ρυθμίζεται στο διπλάσιο της κανονικής. Όποις θέλει οδηγίες πως να το κάνει να στείλει πμ με mail και θα στείλω οδηγίες. Ευχαριστώ

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα αντ'άλλα ..της Παρασκευής το γάλα........ΑΛΛΟ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ κι εσυ κάνεις διαφήμιση.....
κάνω διφήμιση σε δωρεάν πρόγραμμα? απλά δεν είχα δει τι είχε ρωτήσει το παλικάρι.

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα τυπε μου...το pc μου εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα

εκανα ενα τεστ αμα θα μπορω να παιξω το football manager 2013 και μου εβγαλε τα παρακατω..

τι πρεπει να αλλαξω ωστε να μην μου κολαει το παιχνιδι...αμα βαλω ραμ..τι ραμ περνει το pc μου ddr2 ? αμα κανω φορματ θα τρεχει πιο γρηγορα το παιχνιδι? γιατι εχω τον υπολογιστη 7 χρονια και δεν εχω κανει ουτε φορματ ουτε update στους drivers ποτε...τι εχεις να μου προτινεις?

ευχαριστω!

θα το κοιτάξω φίλε μου και θα σου απαντήσω

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν κάποιος θέλει κάτι καλύτερα να μου στέλνει pm επειδή δεν μπαίνω συχνά εδώ. Τα pm μου έρχονται και στο mail οπότε ενημερώνωμαι άμεσα. Ευχαριστώ

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πές μου έκδοση λειτουργικού και αν μου στείλεις και mail θα μπορέσω να σου στείλω οδηγίες. Ευχαριστώ

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή πρώτα format και μετα επαναφορά όπως ήταν πριν το φορματ?

Αν ναι ποιος ο σκοπός του format?
Πρώτα κάνουμε το backup των αρχείων, μετά το format και μετά το restore των αρχείων. Τα αρχεία επαναφέρουμε όχι το σύστημα. Το σύστημα είναι φρέσκο. Μετά το format δηλαδή δεν θα έχουμε τα αρχεία μας? κάπου τα έχεις μπλέξει μάλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom